Filmpjes die we je niet willen onthouden, deel 3

Zoals waarschijnlijk vele van jullie speuren ook wij regelmatig het internet af naar boeiende filmpjes of documentaires. Ik heb er weer een aantal gevonden die erg waardevolle informatie bevatten. Veel kijk en leer plezier!

Een uitleg over het monetaire systeem, hij duurt ongeveer 3 kwartier en is Nederlands ondertiteld. Als je ‘Zeitgeist: Addendum’ gezien hebt dan is dit een mooie aanvulling waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe we met zijn allen gevangen zitten in dit misleidende en corrupte systeem. Klik hier.

Hier een uitleg van de gevaren en de nadelen die de opkomende Big Brother systemen vormen voor je privacy. Klik hier.

Jesse Ventura, voormalig gouverneur van de staat Minnesota, heeft een hele krachtige speech gegeven tijdens de ‘Ron Paul, rally for the republic’. Deel 1 en deel 2.

Het karakter van de publieke ruimte verandert. Particuliere bewakingsdiensten, surveillancetechnologie en oprukkende commercialisering maken dat niet iedereen zich meer welkom voelt in de kloppende stadsharten van de nieuwe wereld. Hoe openbaar is de openbare ruimte eigenlijk nog? En welke gevolgen hebben deze ontwikkelingen voor je privacy? Nederlandse documentaire genaamd ‘De nieuwe wereld- de strijd om de stoep. Klik hier.

Hoogleraar Arie van der Zwam over de kredietcrisis in een debat. Ook hij geeft aan dat de banken geld uit het niets gecreëerd hebben. Een andere gast probeert het allemaal goed te praten… Klik hier.

En ik sluit af met een 2 uur durende documentaire. Big Brother, Big Business. Zie hier.

Spread the word!

We hebben inmiddels al een behoorlijke aanhang, qua lezers en dat is zeker goed. Het is echter belangrijk dat we dit nieuws blijven verspreiden. Een hele makkelijke manier is mond tot mond reclame. Als jij aan je vrienden en familie vertelt dat deze site bestaat, dan geef je ze in ieder geval de mogelijkheid om deze informatie te lezen en wat zij er daarna mee doen is hun keuze. Wij zelf maken natuurlijk al reclame voor de site, maar we hebben jullie hulp nodig om meer mensen te bereiken. Het is echt belangrijk dat mensen dit soort informatie lezen. Het schudt ze wakker en geeft ze de mogelijkheid om een heldere mening te vormen over de zaken in de wereld.

Nogmaals we hebben jou hulp daarbij nodig en we stellen het zeer op prijs dat jij anderen helpt ontwaken uit deze nachtmerrie. Je kan op een aantal manier aan je omgeving bekendmaken dat wij er zijn. Als eerste kun je zoals ik net al noemde mond tot mond reclame maken. Een andere optie is om een aantal vellen met onze kaartjes uit te printen en deze uit te delen. klik op de thumbnail van dit artikel of klik hier om het kaartjesvel op je computer op te slaan. Nog makkelijker is om gewoon het website adres met een aanbeveling van jou zelf aan je contactpersonen in outlook te sturen.

Daarnaast hoorde ik via de radio nog een aantal leuke manieren om mensen de mogelijkheid te bieden om eens op een site als de onze te kijken. Je kunt bijvoorbeeld in het computerlokaal of bibliotheek alle startpagina’s van de computers op http://www.deverborgenwaarheid.nl zetten. Het eerste wat mensen dan zien is die pagina. Je kunt de kaartjes ook onder ruitenwissers van geparkeerde auto’s steken. Een hele leuke vond ik zelf, was het krijten van slogans of internetadressen op de stoep. Mensen lezen dit ook ongemerkt en het is niet strafbaar. Het is ideaal om goede reclame te maken.

Wij hopen dat je ons wil helpen en vergeet niet je helpt er ook je vrienden en familie mee. Vrijgevigheid en hulp willen bieden zou naar mijn idee ook eigenlijk de spirit moeten zijn. Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken om ze te helpen, wij hopen dat jij met ons mee doet!

China, zijn de olympische spelen niet geweldig?

Neem het me niet kwalijk als er hier en daar een belachelijk, of sarcastisch toontje in zit..

De olympische spelen zijn in volle gang, hele volksstammen en sportliefhebbers vergapen zich voor de buis aan al het spektakel. Inderdaad, zo op het eerste gezicht ziet het er allemaal gelikt uit, er was een openingsceremonie waar de kranten vol van stonden, het ene wereldrecord na het andere moet eraan geloven en alles verloopt van een leien dakje. de hele wereld moet én zal zien hoe voortvarend en beschaafd de Chinezen zijn, de straten zijn schoon, er is geen smog, iedere Chinees lacht zich een verkrampte kaak naar de vele bezoekers en zelfs taxi chauffeurs dragen allemaal een stropdas. Ja… het is helemaal geweldig daar in het verre China, toch? Nou, nee. Als je lekker in de ‘olympische spelen roes’ wil blijven, dan raad ik je af om verder te lezen want de kans bestaat dat je een beetje, heel zwaar teleurgesteld gaat worden, zeg maar.

Kijk mensen, we weten onderhand wel dat we dagelijks in het spreekwoordelijke ootje genomen worden. Is het niet door die snelle verkoper in een witgoed winkel, een afslankmiddel op Tell sell ”Het werkt geweldig, John!” of ons betrouwbare kabinet, maar ook tijdens de olympische spelen waar iedereen gelijk gezind is, zelfs dat verwacht de grootste cynicus niet. Het tegenovergestelde is helaas de tranentrekkende waarheid. Zelfs de beelden van de openingsceremonie waar veel mensen met een bak popcorn en een met aspartaam gevuld Colaatje light eens goed voor gingen zitten, waren gemanipuleerd. Het zangeresje dat zou zingen voor een vol stadion bleek achteraf ergens in een donker hoekje geparkeerd te zijn omdat ze ‘te lelijk’ was!? ze is 7 jaar, en ondanks die scheve tandjes, zong ze de sterren van het plafond waar ze waarschijnlijk tegen aan moest kijken… Een 9 jarig meisje dat er beter uit zou zien, voor zover dat relevant is, stond een beetje te playbacken als een goudvis en ging er met de eer vandoor. ”We wilden een perfect beeld brengen, we wilden het beste voor onze natie.” was de volledig rechtvaardige reactie van de organisatie. Ja, perfect is het wel, maar realistisch kan je het niet noemen. Ach, ze doen tenminste wel mee met het modebeeld van tegenwoordig, hoe meer je de kluit besodemieterd hoe beter iedereen zich voelt. Ik krijg er een warm gevoel van, jij ook? Wie het trouwens niet zo warm hadden? De meisjes die gids wilde worden voor alle bezoekers, ze moesten in hun blote kont voor een jury verschijnen waar ze met liniaal en rolmaat op gemeten werden.

Lees meer

Nieuwe style op onze site

We vonden de vorige website iets te kaal en we hadden ons logo nog niet verwerkt in de site. Omdat we zo snel mogelijk informatie wilde verspreiden hebben we toen genoegen genomen met een vrij standaard en simpel design. In de laatste paar weken zijn we bezig geweest met een nieuw ontwerp en die is dan nu eindelijk klaar.

Dit is het nieuwe ontwerp en we hopen dat je het wat vindt. Laat een reactie achter over wat je ervan vindt, of wat je graag anders zou willen zien. Laat het echter eerst even op je inwerken.

We hopen ondanks de mogelijke censoring van het internet (zie voor informatie en YouTube video’s Infowars.com), dat we toch nog een lange tijd mogen genieten van deze websites en de vele anderen die momenteel rondzwerven, en jou een frisse en eerlijke kijk geven op de verschillende problemen in de wereld.

Ik zeg: “Fight the New World Order!” en “Spreid de informatie!”

Winnaars Infowars wedstrijd censorship en Truth rising

Op Infowars.com heeft Alex Jones een wedstrijd georganiseerd waarin mensen opgeroepen werden om actief mee te doen in de ‘info war’. Het was de bedoeling om een filmpje of trailer te maken die betrekking had op het onderwerp internet censuur of de nieuwe Alex Jones film, Truth rising. de winnaar maakt kans op een mooi geld bedrag én natuurlijk eeuwige roem.

De 2 winnende filmpjes staan nu op Infowars.com en ik raad je aan om ze zeker even te bekijken. Ze zijn ook te bekijken op Youtube, dus als je daar een account hebt zou ik zeggen, add to favorites. Persoonlijk vond ik ze erg goed, de winnaar over internet censuur is erg informatief en de winnende Truth rising trailer, kort maar zeer krachtig! Heb je zelf een hyve, weblog of website dan is het misschien handig om ze door te linken. Laat ze aan zoveel mogelijk mensen zien of informeer ze erover.  Hieronder vind je de link naar het artikel en de filmpjes op Infowars.

De winnende inzendingen.

Of op Youtube, hier en hier.

Filmpjes die we je niet willen onthouden

Door het continu surfen op het internet komen we heel veel filmpjes tegen die aangeven hoe slecht het momenteel gesteld is met de wereld. We kunnen niet van elk filmpje een artikel maken en er dan ook nog wat nuttigs over kwijt, vandaar dat we dit ook vaak overslaan en het aan jou overlaten om deze filmpjes te vinden. Het is namelijk ook zo dat informatie zelf gevonden altijd twee keer zo veel waard is. Toch komen we soms wel filmpjes tegen die zoveel informatie geven of een enorm duidelijk beeld schetsen van hoe het verkeerd gaat, dat we het je niet willen onthouden. Zo ook bij de reeks filmpjes in dit artikel.

Misschien gelijk een mooi moment om iets te melden over het beleid van deze site. Wij mijden het plaatsen van de YouTube filmpjes op de site. Dit heeft enkele redenen. Ten eerste zien ze er niet uit en passen nooit in de stijl van je site en ten tweede worden veel van de filmpjes waar we naar linken na enkele weken/ maanden door YouTube gecensureerd, omdat het, ja waarom eigenlijk, o ja, dat wordt nooit vermeld. Dit heeft als gevolg dat je filmpje op de site niet meer werkt en dat is hoogst irritant. Overigens worden zulke gecensureerde filmpje wel weer onder een andere naam erop gezet en het is dan aan jou om deze weer te vinden, of niet.

Maar om terug te komen op de filmpjes die we je niet willen onthouden. Als eerste hebben we een filmpje van politie geweld. Het soort geweld wat niet nodig is en ik liever niet in Nederland wil terug zien. De 46-jarige Michael Cephus loopte weg van het etentje in het park om ijs te halen en agenten beschuldigen hem op dat moment van dronken zijn en zeggen hem dat hij niet terug mag naar het feestje met alcohol. Cephus legt uit dat het ijs is, ehm duh en wordt op dat moment bestormt door de agenten waar dit filmpje begint. Ik geloof zijn kant van het verhaal, omdat dit beter aansluit bij het rare gedrag van agenten in de afgelopen periode en wat je terug zal zien in deze reeks filmpjes. Lees ook in het omringende artikel hoe de mensen die dit filmen ook zijn opgepakt en wat de beweegredenen van de agenten waren voor deze activiteiten.

Zie het filmpje hier.

Lees meer

Vroeger waren we wijs

David Icke gebruikt ze, Alex Jones gebruikt ze en vele anderen met hen. Maar waarom worden quotes van deze mensen uit de geschiedenis van de mensheid gebruikt. Een reden kan zijn dat deze mensen nog niet beïnvloed waren door televisie, radio en een maandblad. Deze mensen leefden nog niet in een constante staat van overgave aan hun overheden. Ze aten geen GMO of genetisch gemanipuleerd voedsel en zijn niet volgeprikte met giftige vaccinaties. Wij moeten het hebben van onze oergevoelens, ons instinct, wat ons zegt dat we vrij moeten zijn en dus wakker moeten worden. Zij waren al wakker en zagen de gevaarlijke kanten aan overheden en grenzeloze machten. Dat zou misschien de reden kunnen zijn dat zij uitspraken deden, waar je in Amerika nu al voor als terrorist bestempeld kan worden. Het waren mensen die een nuchtere en kritische kijk op de wereld hadden.

Mahatma Gandhi was één van die wijze, hij werd 78 en overleed in 1948. Zijn uitspraken zijn tot nu toe nog inspiraties voor de truth movements. Neem bijvoorbeeld deze uitspraak: “Zelfs als je een minderheid bent van één, dan blijft de waarheid nog steeds de waarheid.” Misschien niet de beste vertaling, maar waar het op neer komt is, ook al zijn wij misschien (nu nog) niet met velen, dan wil dat nog niet zeggen dat wij niet gelijk hebben in wat wij vertellen. Een andere uitspraak van Ghandi over de waarheid is als volgt: “Een fout wordt geen waarheid, omdat het veel gepropageerd wordt en ook wordt de waarheid geen fout, omdat niemand het wil zien.” Wederom doe ik mijn best Ghandi’s diepe uitspraken zo helder mogelijk te vertalen. Wat hij hiermee wil zeggen zal ik verklaren met een voorbeeld van vandaag. 11 September, is precies waar deze uitspraak om draait. Wanneer de overheid via media ons overspoelt met verhalen over terrorisme en bewijzen die later toch geen bewijzen zijn, dan is dat dus de fout die geen waarheid wordt door al de propaganda. En als wij jou vertellen en bewijzen aandragen die aantonen dat de Amerikaanse overheid zelf ermee te maken heeft en jij draait je ogen of je hoofd weg, omdat je het niet wil horen, dan wil dat dus ook niet zeggen dat het dan gelijk de waarheid niet meer is.

Om even van de hak op de tak te springen, heb ik hier een gedicht, wat geschreven is na de tweede wereld oorlog. Het beschrijft de inactiviteit van mensen tijdens de oorlog:

Lees meer

The 9/11 Chronicles Part One Truth Rising

Hij is uit! Op 4 juli of in Amerika ‘Independence Day’ is de nieuwe film van Alex Jones en de truth movement We Are Change uitgekomen. The 9/11 Chronicles Part One Truth Rising is het nieuwe wapen in de oorlog over de waarheid.

Op 11 september 2001 werden 2.974 mensen gedood in de aanslagen. Waar echter geen aandacht meer aan wordt besteed zijn de reddingswerkers, die op de dag en maanden erna bezig zijn geweest met zoeken naar overlevenden, bergen van lichamen en het opruimen van de ravage.
EPA of Environmental Protection Agency vertelde de werkers dat er wel wat asbest in de lucht hing, maar dat het een veilig gehalte was. Nu zijn er inmiddels duizenden werkers overleden aan ziektes die ze hebben overgehouden aan de asbest op ground zero. 50.000 werkers zijn momenteel nog ziek en vele daarvan zullen de komende weken of maanden niet overleven. Niet alleen heeft deze overheidsinstantie gelogen over de veiligheid, maar deze zeer zieke werkers krijgen absoluut geen financiële en medische ondersteuning van hun overheid. Deze helden worden het recht op leven ontnomen, omdat de overheid niet wil toegeven dat ze fout zaten. Dat is hoofdzakelijk de boodschap van de film.

Ik raad enorm aan om hem te kijken. Tijdens het kijken van de film kreeg ik kippenvel. Vooral wanneer je de reddingswerker op het podium ziet staan waar hij aan de mensen zijn verhaal doet, terwijl hij zijn beademingsapparaat vast houd. Mocht je niet geloven dat de Amerikaanse overheid wist van en meegeholpen heeft aan 9/11, dan geeft deze film je zeker een kijk op een andere kant van die overheid, die minstens zo minachtend is.

Download de film via torrent. Je kunt hem ook online bekijken.

Een toekomst zonder toekomst

Ik streef verder geen schrijvers carierre na, maar ik heb dit korte verhaal geschreven met daarin de visie die ik heb over de wereld van morgen. Enjoy!
Politie staat
Hij is net wakker geworden. Hij zit op de rand van zijn bed en staart druilerig naar buiten. Het is een goede dag vandaag, want het is zaterdag. Hij hoeft zich niet te haasten. Hij hoeft zich al helemaal niet snel om te kleden, met tegenzin een stuk brood naar binnen te proppen, om vervolgens vlug richting werk te gaan. Werken was nog altijd niet verplicht op zaterdag. Ook al zou men kunnen verwachten dat in deze drastisch veranderde wereld dit wel het geval zou zijn. Andy staat op en sjokt langzaam naar beneden richting de deur, waar een pak post op hem ligt te wachten. De stapel post vulde de hele deurmat en het was wel duidelijk dat hij zijn post de hele week niet had aangeraakt. Ook de voetafdrukken van zijn werkschoenen op de witte en crème kleurige enveloppen duidden daarop.

Lees meer