Opbergen helpt altijd

Gelukkig de overheid is er eindelijk uit. Ze gaan gelukkig akkoord met het plan om Barendrecht onze grote CO2-opslag te laten worden. Zo kopt de Trouw tenminste. De kamer is ermee akkoord, de bevolking en de gemeenteraad misschien niet, maar wat is nou echt belangrijk? Ik ben zo blij dat de regering bepaald heeft dat het door mag gaan, terwijl een meerderheid van de bewoners ernstige kritiek hadden, of gewoonweg tegen het plan waren. We moeten als bevolking gewoon niet meer voor ons zelf denken; dat is nergens voor nodig de overheid weet best wat goed voor ons is. En zeker als gewone mensen het beter denken te weten dan de wetenschappers die de overheid heeft aangesteld, waar zijn we dan mee bezig?

Zo zegt een Barendrechter: “Ze willen experimenteren, dat moeten ze dan niet doen waar er zo’n 50.000 mensen wonen. Dat moeten ze op een veilige plek doen.” Wat een domme man zeg! Wat zijn dat nou voor rare opmerkingen, de wetenschappers weten dit toch veel beter. Ze moeten dat waarschijnlijk gewoon bij mensen in de buurt doen, zodat ze kunnen zien wat het effect is als het misgaat. Dat snap je toch wel? En een een andere inwoonster zegt: “We kunnen wel nee zeggen, maar ze doen toch wat ze zelf willen. Hebben wij nog wat te vertellen?” Nee, dat heb je niet, dat snap je toch wel. Onze leider, heersers, goden hebben geen hulp nodig van dom volk als wij.

Lees meer

Broeikas vaccinaties

Twee van de huidige meest overduidelijke complotten (voor de mensen die het kunnen zien), zijn natuurlijk het Global Warming geneuzel en het Mexicaanse griep verhaal. En nogmaals voor de nieuwe onder jullie, complotten kunnen rijken van het misleiden van de bevolking voor het maken van winst bij een corporatie tot het manipuleren van mensen met als doel meer macht in handen te krijgen over een land, de wereld, etc, dus niet gelijk afhaken nu. Bij Global Warming kunnen we gewoonweg het feit geven dat er 2000 semi wetenschappers (aka IPCC) zeggen: “Wellus, wij warmen de aarde wel op.” Terwijl er ruim 31.000 echte wetenschappers onderbouwd uitleggen waarom wij niet de oorzaak zijn van de tot recentelijk opwarmende trend.Voor het vaccinatie verhaal kunnen we simpelweg aandragen dat de Mexicaanse griep lang niet zoveel levens heeft geëist als een gemiddeld normaal griep seizoen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer bewijzen, maar creaturen die denken dat ze boven ons, de gewone mensen, staan, proberen uit alle macht om ons dit soort informatie te onthouden, zodat ze hun eigen onzin kunnen spuien. De reden dat deze twee complotten zo belangrijk zijn is omdat ze langzaam beginnen te ontrafelen. Steeds meer en meer en nog meer politici en wetenschappers spreken uit tegen deze complotten. Ze zullen natuurlijk nooit direct zeggen dat deze leugens onderdeel uitmaken van een complot, maar zeggen heel politiek correct dat ze twijfelen aan de validiteit van de argumenten. Dit soort tegenargumenten zijn vaak de reden dat een complot kan uitgroeien tot iets groots, omdat wij politiek correct blijven terwijl de complotters dit zeker niet doen, in het geval dat je dit nog niet wist!

Lees meer

Geld moet rollen

Ik zal eens een keer niet klagen over Bilderberg of over de NWO, niet over politiestaten of over vaccinaties. Nee, ik wil het hebben over kleine dingetjes waar jij en ik en mensen die niks van dit eerder genoemde afweten het zo graag over hebben. De benzineprijzen zijn echt enorm hoog geworden, zeg… Herinner je het nog, dat rond de bijna uitslaande oorlog in Zuid Ossetië de olie prijzen boven de 100 dollar per vat schoten. De olie prijzen schoten zelfs tot rond de 150 dollar per vat in dat jaar (check onze widget onder de kalender). De benzine prijzen konden natuurlijk niet achterblijven. Zo wist RTL Z ons toen te melden dat de benzineprijzen een record hoogte hadden bereikt. 1,55 Euro per liter werd er betaald, ik zeg, dat is geen record wat we graag in het Guinness Book of Records willen zien. Maar, werd er gezegd, net als bij zoveel van dat soort zaken, maakt u zich geen zorgen als de prijzen van de olie dalen dan zal ook de benzine prijs niet achterblijven hoor. Juist!

Maar inderdaad, zoals ze dat altijd doen houden ze mooi de schijn op. Zoals belooft zakte het afgelopen jaar de olieprijzen drastisch. Vrijwel net zo snel als dat ze gestegen waren. En ja hoor, daar gingen ook de benzineprijzen.  Hé maar wacht, de olieprijzen daalde van 150 dollar per vat naar een redelijke 50 dollar per vat, maar de benzineprijzen zakte van een massieve 1,55 euro per liter naar op zijn laagste punt 1,20 euro per liter. Je hoeft geen wiskundig wonder te zijn om te zien dat die verhoudingen niet kloppen. Zeker niet als je weet dat voor die olieprijzen explosie een liter benzine onder 1 euro kostte.

Lees meer

BBC schuift klimaatveranderings-ongelovige aan de kant

Klimaatverandering, het blijft vaak een welles, nietes verhaal. Meestal is het antwoord op de vraag; ”Is de wereldbevolking de veroorzaker van klimaatverandering?” een volmondig welles, oftewel JA! Als je dan zegt dat het eigenlijk nee moet zijn wordt je nog door heel veel mensen raar aangekeken die zich afvragen of je je pilletjes tegen geestesziekte wel ingenomen hebt. Ergens is dat wel begrijpelijk want op het journaal en in de krant, voor vele de enige betrouwbare nieuwsbron (ahum!), zeggen ze dat wij schuldig zijn en dan is dat zo, punt uit.

Daar zit dus ook gelijk het probleem en de reden van dit artikel. De eenzijdigheid in de reguliere nieuwsberichten laat maar een kant van het verhaal horen, dus aan de hand van deze info vormen vele hun mening. Zoals we al vaker roepen zijn er wel degelijk veel wetenschappers en bekende figuren die de theorie zwaar in twijfel trekken of gewoon volledig kunnen weerleggen. Maar hoor je dat in je dagelijkse portie brainwashing om 8 uur onder het genot van een bakkie en een koekje? Neen! Dit artikel is een mooi voorbeeld van ”Wat mogen de schaapjes wel en niet zien.” Professor David Bellamy, naturalist, schrijver van 35 boeken en jarenlang een bekend gezicht op de televisie is door de BBC aan de kant geschoven. De reden? Deze meneer gelooft niet dat klimaatverandering door mensen veroorzaakt wordt, dat mag natuurlijk niet bekend worden. Toen hij voor het eerst zijn hoofd boven het maaiveld uitstak en zei dat hij niet geloofde in man made climate change werd dat hem niet in dank afgenomen, ”maar ik ben een wetenschapper, en ik ga daar waar de wetenschap me brengt. Maar nu ik zie dat de waarheid in de doofpot verdwijnt ben ik genoodzaakt om me te laten horen.” aldus Mr. Bellamy.

Lees meer

Nederlanders worden wakker

Jawel, soms hebben we ook goed nieuws. In de Telegraaf staat wederom een artikel over klimaatverandering om de gewone mens angst aan te jagen. ‘Europa warmt het snelst op‘ kopt de Telegraaf op zondag.

Volgens dit bericht heeft het EEA, het Europees milieuagentschap, naar buiten gebracht dat het er slecht voor staat met het milieu. Ik ga nu niet uitweiden over de inhoud van het artikel want jullie weten hoe wij daar tegenover staan. Het klimaat verandert en dat is de hele geschiedenis van deze aardkloot niet anders geweest, en dat de milieumaffia daar een slaatje uit wil slaan door mensen angst en een schuldgevoel aan te praten is ook bekend. Wat ik het melden waard vind is het volgende; steeds meer mensen hebben er blijkbaar de buik van vol en dat blijkt wel uit de vele reacties op dit artikel. En daar zijn wij erg blij mee, hoe meer mensen zich ertegen gaan verzetten hoe meer kans we hebben om deze verkapte controle en belastingmaatregel tegen te gaan. Er stonden ongeveer 150 reacties bij dit artikel en zo’n 85% geeft duidelijk aan dat ze het gemekker over klimaatverandering meer dan beu zijn. Helaas staan er ook goede voorbeelden van mensen die het vermogen om voor zichzelf te denken volledig kwijt zijn, hetgeen wij zo vaak voor waarschuwen. Er stond een bericht van een bepaalde mevrouw die dit wist te melden:

Het EEA heeft mijn regels begrepen en door gegeven. De Co2, en dan het MEEST gevaarlijke kleine lettertje o is de doodsteek voor Europa. Mijn kleinkinderen moeten leven van jullie uitstoot ervan. Ik heb mijn hele straat al achter me staan, en wij hebben onze auto weg gedaan. We fietsen allemaal, en zijn begonnen met een project Co2 vrij te leven. VROM heeft ons een start subsidie gegeven, en daar hebben we de hypotheken van af betaald. Dus doe als ons Leef de regels van Hueng, en laat de temperatuur in de EU dalen!

Lees meer

Britten zullen willekeurig gecontroleerd worden

De plannen in Engeland om zogeheten eco-towns of ecodorpen te ontwikkelen heeft geleid tot een rapport wat beschrijft wat nodig is om ervoor te zorgen dat de Britten niet meer uitademen, oeps ik bedoel minder CO2 uitstoten. Het rapport beweert dat als de Britten minder moeten gaan uitstoten, dat zij in een dorp geplaatst moeten worden wat bestaat uit huizen en gebouwen die langdurig kunnen voorzien in alle benodigdheden die een burger zou MOETEN willen. Iets te vaag? Ik zal het uitleggen. Alles draait in zo’n dorp om het monitoren van de burgers. Onder andere mogen bewoners alleen door de overheid goedgekeurd transport gebruiken, je manier van leven wordt gemonitoord, er komen zelfs checks die willekeurig 100 burgers uitkiezen om te controleren of hun dieet wel voldoet aan de standaards die de overheid heeft gesteld. Verder beschrijft het rapport dat afval gecontroleerd moet worden en om er voor te zorgen dat de mensen natuurlijk gemonitoord kunnen blijven, krijgen ze een boete wanneer ze het dorp verlaten.

Dat is een korte samenvatting van wat het rapport beschrijft. Geloof je het niet maar heb je ook geen zin om het rapport te lezen (wat wel een beetje raar is natuurlijk), dan kan je hier een neerbuigend artikel lezen op de website van een gerespecteerd Engels blad ‘The Register’. De overheid heeft voorgesteld om 15 van deze dorpen te bouwen voor, om te beginnen, 100.000 burgers.

Als ik een dergelijk rapport lees dan voel ik diepe schaamte voor deze mensen. Wij weten inmiddels allang dat het CO2 verhaal van geen kant klopt. Temperatuur stuurt natuurlijk de hoeveelheid CO2 en niet andersom zoals zij beweren en wij produceren lang niet genoeg om het enig effect te laten hebben op ons klimaat. Maar toch weet de directie van CABE (de producenten van het rapport) te melden in het rapport dat wij wel degelijk met deze dorpen het klimaat kunnen veranderen. Ik schaam me voor deze mensen, want ik weet dat zelfs medestanders van hun theorieën roepen dat we al niets meer kunnen doen aan het klimaat en dat we chemicaliën in de lucht moeten spuiten om het opwarmen van de aarde tegen te gaan. Maar het meest schaam ik me nog voor de mensen die al deze onzin geloven en zichzelf en andere gevaarlijk dichter bij een zwaar bewaakte politiestaat brengen. Wordt wakker mensen, ruik de leugen en schud je buurman ook wakker. Het is aan ons om in ieder geval deze leugens te onthullen.

Noordpool smelt niet volgens Ned. politicus

In de Nederlandse politiek wordt eigenlijk zelden tot nooit kwaad over klimaatverandering gesproken, of anders gezegd, de officiële Al Gore theorie word nooit in twijfel getrokken maar eerder bevestigd en ondersteunt. In de rest van de wereld is het eigenlijk niet veel anders, politici moeten zich natuurlijk wel strikt aan de regels van de globalisten houden… Daarom vind ik het goed om te lezen dat het nu dus wel gebeurt is. Een kritische noot richting de na-praters en ja-knikkers die ons kabinet rijk is. Leuk detail, in de eerste alinea van het artikel laat de Telegraaf ook even duidelijk merken hoe zij tegenover klimaatverandering staan. Lees en zie wat ik bedoel.

‘Noordpool smelt niet’ zo kopt de Telegraaf,

Martin Bosma, een PVV kamerlid heeft dat gezegd in de tweede kamer tijdens een debat met de staatssecretaris van onderwijs Marja Bijsterveldt. Hij noemde klimaatverandering een ‘onbewezen theorie’ en vond dat het onderwijs neutraal moet zijn en kinderen geen angst/desinformatie in moet prenten over afbrekende ijsschotsen en zielige ijsbeertjes. Zijn er dus toch nog mensen in ons kabinet die niet bang zijn om outside the box te denken en een pijnlijke waarheid te spreken.

DEN HAAG - Hoewel dagelijks complete ijsbergen afbrokkelen, is het ijs aan de Noordpool volgens de PVV niet aan het smelten. De partij maakt zich boos dat kinderen het slachtoffer worden van „pure indoctrinatie” over het broeikaseffect.

De PVV heeft maandag laten weten „geschokt” te zijn dat 70.000 scholieren „is wijsgemaakt dat de Noordpool aan het smelten is“ en „dat er een verontrustende klimaatverandering aan de gang is”.

„Onze kinderen moeten leren spellen en rekenen en niet dat er zielige ijsbeertjes op schotsen ronddrijven, omdat wij met het vliegtuig op vakantie gaan”, stelt Tweede Kamerlid Martin Bosma in Kamervragen aan staatssecretaris Marja van Bijsterveldt van Onderwijs.

„Onderwijs moet neutraal zijn en zich niet inlaten met onbewezen theorieën. Het klimaatprobleem is net zoiets als de zure regen, over tien jaar hoor je er niemand meer over. Jammer wel dat het miljarden kost”, aldus Bosma.

Nou ben ik geen uitgesproken fan van deze partij, maar ik moet eerlijk zeggen dat de heer Bosma hier de spijker op zijn kop slaat. Waarschijnlijk staat nu de hele tweede kamer op zijn kop omdat iemand zulke ‘dwaze’ uitspraken heeft gedaan. ik zeg; PVV 1 en de rest 0!

Geen chemtrails maar chemblankets

We hebben al een tijdje niets meer gehoord over chemtrails, terwijl ze nog wel te zien zijn. De reden dat we er een tijdje niet over bericht hebben is ten eerste omdat er weinig nieuws bericht is en omdat we er toch redelijk septisch tegenover staan. Toch nu weer dit bericht om de doodsimpele reden dat er weer door wetenschappers en instanties reclame gemaakt wordt voor het idee chemtrails. In dit artikel in de London Guardian staat dat één van de topwetenschappers van Global Warming en klimaat genaamd Ken Caldeira ondervonden heeft dat wanneer we de hoeveelheid licht van de zon verminderen met 2%, wij de schadelijke werking van Global Warming tegen kunnen gaan. En voordat je uit je stoel springt om te bellen met je dichtstbijzijnde wetenschapper om te melden dat hij dit plan moet ondersteunen, laat mij je eerst vertellen hoe meneer Caldeira dit van plan was.

Hij is van plan om met namen over de Noordpool zogenaamde ‘scatterers’ los te laten. Dit zijn vliegtuigen die alleen vliegen om miljoenen tonnen sulfaat dioxide in de lucht te spuiten. Eerder kwam de vriendelijke dokter Tim Flannery al met dit zotte plan aanzetten en wist te melden dat dit alleen als allerlaatste middel tegen Global Warming gebruikt kan worden. Het bleek echter dat door de sulfaat onze mooie blauwe lucht (welke nu al vertroebeld is door alle con- of chemtrails) kon veranderen in een mooie groene lucht. Maar het feit dat er wederom aandacht aan besteed wordt en dat het idee gepubliceerd wordt baard ons flinke zorgen. Je kan ook niet vergeten dat enkele jaren geleden een gevaar voor het klimaat de zure regen was. We zouden met onze spuitbussen en dergelijke huishoudelijk producten de lucht te zuur maken en vervolgens het milieu verpesten. We doen het ook nooit goed he! Maar wat blijkt nou de hoofdoorzaak van zure regen is te veel sulfaat in de lucht. Dus ik heb een vermoeden dat het geen goed idee is…

Lees meer

Autorijden kan goedkoper. Waarom doen we dat niet?

In de afgelopen 10 jaar zijn er verschillende uitvinders geweest rond de wereld, maar met name in Amerika, die auto’s hebben omgebouwd, zodat ze op schonere en goedkope energie rijden. HHO gas is zo’n voorbeeld. Dat gas wordt nu al enkele jaren gebruikt om te lassen in Amerikaanse fabrieken, maar ook autobedrijven hebben hun interesse getoond. Ook al zou nu alleen een auto als hybride met water op de markt gebracht kunnen worden, dan is dat alsnog een uitkomst. Een iets nieuwere manier is het verbranden van zoutwater. Door radiogolven door zoutwater heen te sturen kun je het laten ontbranden. En dit is weer een energie zuinige en goedkope manier.

Zoals je in de filmpjes in de bovenstaande links heb gezien hebben er verschillende experts naar beide technieken gekeken en zijn verbaast. In het geval van HHO gas hebben instanties en bedrijven als Daimler-Chrysler, Lockheed Martin en zelfs NASA interesse getoond en hebben naar wat wordt bericht al rond de tafel gezeten met de uitvinder. Online zul je veel critici tegenkomen die beweren op basis van hun oude wetenschappen of op basis van semiwetenschap dat het onmogelijk is deze energie te winnen, omdat het meer energie zou kosten dan het oplevert. Ik heb daar persoonlijk twee dingen op te zeggen. Ten eerste er is nog geen enkele energie vorm ontdekt die meer oplevert dan het kost om te winnen/maken. Benzine zal in je auto misschien meer opleveren, maar de kosten voor het winnen zijn enorm. Denk aan het pompen van de olie om vervolgens vervoerd te worden naar een raffinaderij, waarbij via een zeer duurzaam proces de benzine wordt gewonnen. En even tussendoor nog het punt waar iedereen zich bang mee laat maken: “Straks is de olie toch op!” Maar ten tweede, deze critici zijn zo gefixeerd op de onmogelijkheden dat ze niet kijken naar de mogelijkheden. Het is zoals ik net al opmerkte heel goed mogelijk dat een auto als hybride rijdt op water, je bent dan niet volledig afhankelijk van de waterstof.

Lees meer

Klimatologen liegen weer

In dit artikel in ‘the register’ stond weer iets moois. Onlangs werd er overal op het internet en in de kranten geroepen dat het ijs op de Noordpool bijna volledig zou smelten. Dit was natuurlijk een gevolg van de vreselijke ‘Global Warming’. Voor de gene die graag deze claims willen lezen heb ik zowaar een Nederlandse site gevonden genaamd Zeeburg Nieuws die vrijwel alle artikelen heeft verzameld die deze claims maken.

De National Snow and Ice Data Center (NSIDC) in Boulder, Colorado liet ons de grafiek zien, welke bij dit artikel is gevoegd. De grafiek maakt de angstaanjagende claim dat dit jaar het ijs, wat gewoon elk jaar smelt en aangroeit, dit jaar compleet weg kan zijn. Gelukkig voor ons en jammer voor de “gerespecteerde” klimatologen, maar dit is niet wat er gebeurd is. Er is juist precies het tegenovergestelde gebeurt deze zomer. Er is weer meer ijs aangegroeid. Juist, misschien moeten we nu met zijn allen bang worden voor ‘Global Cooling’ en moeten de oliemagnaten weer goedkoper olie gaan vrijgeven, zodat we met zijn allen meer auto gaan rijden en de aarde weer wat opwarmt?

Het is inmiddels ongeveer de 10de keer dat de zogezegd gerespecteerde wetenschappers ons nieuws volkalken met verschillende angstaanjagende claims, die …achteraf niet waar blijken te zijn. Ook de Zuidpool heeft dit laatste jaar een groei aan zeeijs gezien wat ver boven de gemiddelde snelheid ligt. Zelfs NASA meldde vorig jaar dat niet al de ijssmeltende activiteiten een gevolg zijn van ‘Global Warming’. Toch heeft de media, die alleen maar topstories wil verslaan, dit compleet genegeerd, want ja, dat is natuurlijk geen goed verhaal, dan kunnen we straks geen mensen meer bang maken.

Ik hoop dat het inmiddels wel duidelijk is dat wij de oorzaak niet zijn en dat ze ons in de ban willen houden om A geld aan ons te verdienen en B ons onder controle te houden. Argumenten als “het is vast vrij moeilijk om te voorspellen en er kan altijd wat fout gaan” wil ik niet meer horen, dat is gewoon niet zo. Zelfs een leek als ik kijkt een keer naar de info die ze hebben en zie dat ze fout zitten, dus dat kan jij ook!