Bescherm je dochter, zeg nee tegen het vaccin

Baarmoederhalskanker vaccin of Gardasil, zoals het eigenlijk heet (want een vaccin is het zeker niet), wordt weer door de overheid opgedrongen als zijnde het middel tegen het HPV virus.  In 2007/2008 is er met man en macht gepoogd dit vaccin onder de leden van alle tienermeisjes van Nederland en de rest van de wereld te krijgen. Gelukkig wisten veel mensen die hun hersens wel op de juiste plek hebben zitten, deze door de overheid gesponsorde gifcampagne vroegtijdig de kop in te drukken. Dit had als gevolg dat de overheid huilend terug zijn hokje in ging met als reactie: “het is onverteerbaar dat ten gevolge van terughoudendheid en krenterigheid jonge vrouwen onnodig sterven.” De campagne voor het vaccin is stukgelopen, omdat veel mensen zich vroegtijdig hadden geïnformeerd over de werking en de gevaren van het vaccin. Iets waar de overheid en de farmaceutische industrie niet op gerekend hadden.

Echter nu twee jaar later word er wederom weer flink gelobbyd in de tweede kamer om Gardasil in het rijksvaccinatieprogramma op te nemen. We hebben op deze site al eerder gesproken over de vaccins. De misdaad zit hem hier in het door de farmaceutische industrie massaal verspreiden van ongeteste vaccins, die dan wel geen correcte werking hebben, dan wel juist een verkeerde werking hebben waarbij mensen ernstig ziek of zelfs dood gaan, of waarbij er vaccins worden verkocht voor een pandemie die nooit is gekomen zoals we weten van de Mexicaanse griep. In het land van de zeedieren is de farma industrie de sidderaal, glad en dodelijk. En alles draait om grove bedragen geld. Waar een hepatitis A vaccin voor zo’n 51 euro over de toonbank gaat. Dit is in een korte berekening jaarlijks ruim 800 miljoen euro als de hele bevolking voorzien moet worden en dat is nog maar 1 vaccin.

Ik wil verder niet uitweiden over de dodelijke gevaren van het zomaar aannemen van overheids en industrie propaganda, maar ik wilde afsluiten met een filmpje die de gevaren nog even op een rijtje zet voor je. Als je denkt dat het vaccin een goed idee is voor je dochter, kijk dan eerst even dit filmpje en onderzoek even voordat je overhaaste domme beslissingen neemt.

Don’t tase me (B)ro-BOT!

De ontwikkelingen in technologie land gaan hard, heel hard. Nou hoeft dat niet altijd een slecht ding te zijn natuurlijk. Ik bedoel, hoe handig is het om een laptop te hebben waarmee je overal even wireless inlogt om je mail te checken, of dat navigatiesysteem die je zonder frustratie op onbekend terrein voor de deur van het ingevoerde adres afzet, of die Senseo machine die een lekker bakkie troost voor je fabriceert? Ja, de technologie staat voor niets, beste mensen…

Ok, dat waren een paar voorbeelden van technologische uitvindingen die je het leven gemakkelijker en aangenamer maken, maar er zijn er ook een aantal onderweg, en ook al operationeel, die het tegenovergestelde doen. Ze zullen je het leven zuur gaan maken! Ik heb het over de zogenaamde UAV’s (Unmanned Arial Vehicles) en drone’s die steeds populairder worden bij de de heersende machten. We kennen allemaal de Predator drone wel die door het Amerikaanse leger ingezet wordt in de oorlogen in Irak en Afghanistan, maar ook hebben ze aanvallen uitgevoerd in Pakistan en andere landen. In den beginne was de predator alleen maar een observatie middel, er werden wat sensoren en High-Res camera’s aan gemonteerd en een leunstoel-piloot aan de andere kant van de wereld bestuurde de Predator terwijl hij een konvooi terroristen schaduwde. Maar een nadeel was dat, als het doel gevonden was, de Predator afhaakte en de coördinaten naar bijvoorbeeld een F-18 stuurde die er dan op zijn beurt een salvootje Hellfire raketten op af schoot. Dat duurde dus te lang, soms waren de slechteriken al gevlogen en was de kans verkeken. Daar hebben ze dus wat op gevonden, ze hebben de nieuwere versie van de Predator uitgerust met zijn eigen arsenaal aan wapentuig en kan dus zelf vuren en het doel uitschakelen zonder op back-up te hoeven wachten. Dit was even een uitstapje ter verduidelijking van waar ik naar toe wil met dit artikel..

Lees meer

Voetbal is voor verliezers

Mijn collega heeft eerder al een verhaal neergezet over de geneugten op je televisie set en hoe heerlijk verslavend deze kunnen zijn. Echter miste hij nog een onderdeel wat bij mij vanaf de geboorte al tegen het hart heeft gestaan, Sport! Je moet niet denken dat ik tegen sport ben, zelf sport ik minstens 3 keer in de week, maar het staren naar sporters dat is een ander verhaal. In Nederland genieten wij ook van onze sport en niet zo’n klein beetje ook. Tijdens het WK, EK, talloze cups, Grand Prixs, Elf Steden Tochten en Olympische spelen staan de Nederlandse televisies vastgelijmd op de bijbehorende zenders.

Onder de Nederlanders bevinden zich letterlijk meer dan 10 miljoen potentiële voetbalcoaches en managers. Rond de voetbal weet iedereen het altijd beter en veel van hen zijn beter bekend met transfers en nieuwe aanwinsten dan de kerels die er tonnen betaald voor krijgen. En misschien zitten er zelfs wel goede nieuwe coaches tussen, als ze ten minste eens met die luie kont van de bank af zouden komen. Het stereotype, dikke ongeschoren man op de bank met bier en chips, bestaat echt hè en er zijn er meer dan je denkt? Schreeuwen naar het televisie scherm tegen overbetaalde atleten, waarvan je vrij zeker kan zijn dat ze het niet zullen horen. Longen die letterlijk het lijf worden uitgeschreeuwd bij een doelpunt. Dit gaat toch echt te ver of niet? Verder hebben we dan nog hooligans die het leuk vinden om soldaatjes te spelen voor deze overbetaalde atleten. Daar moeten verder ook geen worden aan vuil gemaakt worden, het is soms alleen zo triest.

Lees meer

Broeikas vaccinaties

Twee van de huidige meest overduidelijke complotten (voor de mensen die het kunnen zien), zijn natuurlijk het Global Warming geneuzel en het Mexicaanse griep verhaal. En nogmaals voor de nieuwe onder jullie, complotten kunnen rijken van het misleiden van de bevolking voor het maken van winst bij een corporatie tot het manipuleren van mensen met als doel meer macht in handen te krijgen over een land, de wereld, etc, dus niet gelijk afhaken nu. Bij Global Warming kunnen we gewoonweg het feit geven dat er 2000 semi wetenschappers (aka IPCC) zeggen: “Wellus, wij warmen de aarde wel op.” Terwijl er ruim 31.000 echte wetenschappers onderbouwd uitleggen waarom wij niet de oorzaak zijn van de tot recentelijk opwarmende trend.Voor het vaccinatie verhaal kunnen we simpelweg aandragen dat de Mexicaanse griep lang niet zoveel levens heeft geëist als een gemiddeld normaal griep seizoen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer bewijzen, maar creaturen die denken dat ze boven ons, de gewone mensen, staan, proberen uit alle macht om ons dit soort informatie te onthouden, zodat ze hun eigen onzin kunnen spuien. De reden dat deze twee complotten zo belangrijk zijn is omdat ze langzaam beginnen te ontrafelen. Steeds meer en meer en nog meer politici en wetenschappers spreken uit tegen deze complotten. Ze zullen natuurlijk nooit direct zeggen dat deze leugens onderdeel uitmaken van een complot, maar zeggen heel politiek correct dat ze twijfelen aan de validiteit van de argumenten. Dit soort tegenargumenten zijn vaak de reden dat een complot kan uitgroeien tot iets groots, omdat wij politiek correct blijven terwijl de complotters dit zeker niet doen, in het geval dat je dit nog niet wist!

Lees meer

Willen ze echt van ons af? Obama’s adviseur denkt van wel…

Het is alweer een tijdje geleden sinds het laatste bericht, helaas, maar ik ben weer iets tegen gekomen wat ik gewoon met jullie MOET delen, mijn mond viel echt open van verbazing en ongeloof toen ik het las en hoorde. Misschien is het voor sommige niet eens te behappen in al zijn krankzinnigheid maar volgens mij heb ik hier gewoon hard bewijs voor veel zaken die we al een tijd vermoeden/roepen. Maak je riem goed vast en klap je tafeltje maar op… Dat Obama geen zuivere koffie is, dat mag ondertussen geen geheim meer zijn maar de mensen die hij om zich heen verzameld heeft zijn misschien nog wel erger. Zijn wetenschappelijk adviseur en fanatiek neo-con John P. Holdren, heeft eind jaren ’70 samen met 2 collega’s genaamd Paul Ehrlich en Anne Ehrlich het boek ‘Ecoscience. Population, resources & Environment‘ geschreven. Op veel sites is er over dit boek geschreven en zo ook op prison planet.com. Omdat het een mooi duidelijk stuk is heb ik, een flink stuk, zo goed en kwaad als het kon vertaald voor jullie. (Er zal hier en daar wel een scheve vertaling of taalfout ingeslopen zijn. Bij deze alvast sorry :) )

Voor ik begin, alle credits gaan naar de auteur van het originele artikel, Paul Joseph Watson.

In een boek uit 1977, speelde John Holdren met het idee van geforceerde abortus, massa sterilisatie via de voedsel- en watervoorraad en verplicht een implantaat in het lichaam om zwangerschappen tegen te gaan.

President Obama’s top wetenschappelijk en technologie adviseur, John P. Holdren was de co-auteur in 1977 van een boek waarin hij schreef over de formatie van een ”planetair regime” dat gebruik makende van een ”globale politiemacht” totalitaire maatregelen af wilde dwingen zoals populatie controle, geforceerde abortus en massa sterilisatie via de voedsel en watervoorraad alsmede verplichte implantaten in het lichaam om zwangerschappen te voorkomen.

De concepten, zoals beschreven in het boek Ecoscience, waar hij co-auteur van was, waren zo schokkend dat een voorpagina verhaal in 2009 over het onderwerp grotendeels verworpen werd omdat het te gek voor woorden was en de mensen gewoon niet konden geloven dat dit waar kon zijn.

Pas na dat een ander internet blog het boek in handen kreeg en screenshots postte begon de vreselijke waarheid over het werk van John Holdren bij de mensen te bezinken.

Lees meer

Microsoft kan zo inbreken op jou pc’tje

Microsoft is your friend. Geloof me, net als vele van jullie gebruik ik ook Microsoft Windows en veel van de Microsoft software. Het bedrijf waar ik momenteel werk gebruikt ook alleen maar Microsoft producten. Uit statistieken weet ik dat jullie vrijwel allemaal Windows gebruiken. En zo moeilijk is dat niet te achterhalen, want laptops en desktops in de winkel worden standaard geleverd met Linux… nee geintje natuurlijk, deze worden standaard geleverd met het wonderpakket Windows. En Windows maakt het allemaal zo makkelijk voor je dat je eigenlijk niets anders meer wil.

Misschien kan ik toch nog een reden bedenken waarom je Windows niet zou willen gebruiken. Microsoft heeft namelijk een backdoor gebakken in iedere versie van Windows sinds Windows 95. Nog even voor de computer leken: Een backdoor is een open weg voor bijvoorbeeld hackers (Microsoft) om in je computer te komen zonder dat ze te maken krijgen met jou beveiliging. Letterlijk een achterdeurtje dus. De backdoor ziet er vaak uit als een geïnstalleerd programma, of nestelt zich in bestaande software en besturingsystemen (bijv. Windows). Maar aangezien Microsoft Windows bijna jouw hele computer is, wordt het onmogelijk voor jou om te weten waar en hoe hun backdoor zijn werk doet.

Hoewel dit een vrij oud bericht is (de eerste geruchten werden al besproken in 1999) heeft Microsoft afgelopen jaar pas toegegeven dat het echt zo is. Ik werd zelf pas onlangs van dit beangstigende feit op de hoogte gebracht. Microsoft heeft dit allemaal samen met de Amerikaanse overheidsinstantie NSA opgezet. Zowel Microsoft als de NSA behouden zich het recht om zonder dat jij en ik het doorhebben je computer binnen te gaan en software waar ze het niet mee eens zijn te verwijderen of te beschadigen. Met zo’n backdoor is het mogelijk om software- en hardwarewijzigingen in je computer te maken. Dit komt er op neer dat het ook mogelijk is voor hen om met enkele drukken op hun toetsenbord, jouw computer plat te leggen.

Maar alles is natuurlijk voor jouw veiligheid. En ze gebruiken het alleen voor illegaal downloaden en criminelen e.d. dus jij hoeft je geen zorgen te maken. Ik ga straks ook weer ff MSN’en met mijn We Are Change vrienden :)

Genetische manipulatie treed in de openheid

We hebben inmiddels al veel gehoord over genetische manipulatie. En velen van jullie denken dat dit nog steeds thuis hoort in die nerd-achtige tv-series, waar “normale” mensen zich liever niet mee associëren, ofwel Sci-Fi. Toch hebben we vast allemaal al wel eens gehoord van het eerst gekloonde schaap genaamd Dolly. Ja mensen dit hebben ze echt gedaan dit was geen grapje. Het schaap is het eerste dier wat gekloond werd en al snel volgden meerdere dieren. Met ratten hebben ze uiteindelijk flinke sprongen vooruit gemaakt, waarbij ze nu al in staat zijn om feitelijk met elke vorm van DNA van een wezen een kloon te maken.

Maar klonen is niet het enige goddelijke spelletje wat deze mensen aan het spelen zijn. Nee, ze begeven zich ook op het genetisch wijzigen van wezens. Ze geven dieren eigenschappen die de natuur nooit voor deze beestjes voorzien had. We weten bijvoorbeeld van geiten met spinnen DNA die dus letterlijk spinnenweb kunnen produceren. Zie hier het bewijs.

Onlangs is er weer een wonder der menselijke creatie ten toon gesteld. Deze misselijkmakende creatie is een hond die gloeit in het donker. De schattige kleine beagle puppy’s zijn het resultaat van genetische manipulatie, wat al vele jaren in Seoul aan de gang is. In dit artikel zie je hoe blij Dr. Byeong-Chun Lee is met zijn God-complex. En denk nou niet, O die gekke Koreanen ook met hun rare praktijken, want dit soort acties worden gesponsord door de westerse corporaties. Korea heeft namelijk geen wetten tegen dit soort praktijken en dan is het voor Europa en Amerika veel makkelijker om het daar te doen dan dat ze op eigen bodem ergens underground moeten zitten. Genetische manipulatie, het zou verboden moeten worden.

Je begrijpt misschien wel dat we niets hebben aan gloeiende honden. Uiteindelijk zal alles wat ze nu op dieren aan het testen zijn, bedoeld zijn voor ons mensen. Ik hoop dat je over enkele jaren bereidt bent een een beste vriend te hebben met 4 armen. Of een goede vriendin met 8 ogen. Doktoren die denken dat ze maar heen en weer kunnen rennen en DNA monsters door elkaar gooien, zouden naar onze mening langer opgesloten moeten worden dan een seriemoordenaar. Maarja aangezien dit in Nederland maar maximaal 4 jaar is, is dat ook weer niet zo’n krachtig statement.

Autocoptergunship straks door jouw straat

Een knap staaltje techniek heeft er voor gezorgd dat het Amerikaanse leger in staat is om een automatisch gevlogen miniatuurhelikopter met twee volgeladen AA-12 shotguns als surveillanceapparatuur te laten functioneren. Ik kan me nu al voorstellen dat dit je een heel erg veilig gevoel gaat geven. Een computer die straks gekoppeld is aan een database, waarin jij staat opgeslagen omdat je een keer  vandalisme hebt gepleegd of te veel open verkeersboetes hebt, en dat dit apparaat je dan volpompt, omdat hij je tijdens de arrestatie een schijnbeweging ziet maken. Ja, ik ga me straks ook een stuk veiliger voelen als deze robots door de straten zweven.

De wetenschapper weet in het filmpje te melden, dat doordat deze shotguns geen terugslag meer hebben, worden deze mogelijkheden in techniek beschikbaar gemaakt. Het is natuurlijk niet meer dan logisch dat je killer robots in elkaar gaat zetten omdat het mogelijk is, toch. Oorlogen zijn straks niet meer aan de orde aangezien veel wereldleiders nu een oproep doen voor een nieuwe wereld orde. Een wereld orde waarin iedereen onder één grootmacht valt, onder één regering. Dus als dat een realiteit wordt, waarom hebben we dan nog robots met gemonteerde machinegeweren nodig? De enige reden die ik kan verzinnen is burgers in toom houden die zich verzetten tegen een dergelijk gecentraliseerde macht.

Vaak hoor je ook: “Maar deze techniek heeft twee kanten, het kan ook op de goede manier ingezet worden, bijvoorbeeld om criminelen achter slot en grendel te krijgen!” Nou ten eerste is een dergelijke robot alleen maar effectief als de crimineel het in zijn broek doet wanneer de robot hem probeert aan te houden. Mocht dit niet gebeuren dan zal de crimineel of ontsnappen of zal de enige ruimte waar hij de rest van de tijd in zal slijten bestaan uit 6 planken en 3 meter onder de grond, aangezien hij zijn leven op dat moment opgeeft. En die gene die weet waar onze overheden werkelijk mee bezig zijn, kunnen bijna niet met een eerlijk gezicht zeggen dat de positieve kanten opwegen tegen de mogelijke negatieve kanten aan deze techniek. Kan jij werkelijk jezelf recht in de ogen kijken (ja ik weet het, gebruik een spiegel!) en zeggen dat jij je geen toekomst kan voorstellen waarin er vrijwel geen oorlog is, maar dus wel zware onderdrukking door de huidige heersers?

De Internetstrop wordt strakker aangetrokken

Het is weer een tijd echt stil geweest rond het internet van de toekomst verhaal (oftewel censor van de toekomst ). Misschien kan je je nog herinneren dat de grote ISP’s bezig zijn samen met de wereldregeringen om het internet aan banden te leggen. Ondanks dat je er niets in de mainstream media hoort over hun vooruitgang, is dit er wel degelijk. Onlangs dook dit artikel op over het onvermijdelijk censureren van het internet door de Australische overheid. Hier nog een bijbehorend filmpje. De Australische overheid  geeft de bevolking nog de mogelijkheid om te schakelen tussen twee blacklist opties. Eén daarvan blokkeert alleen zogeheten illegale websites en de ander blacklist filter blokkeert daarbij nog eens alle sites die voor kinderen ongeschikt zijn. De gehele bevolking krijgt verplicht de eerste filter. Wat als illegaal wordt bestempeld wordt natuurlijk bepaald door de overheid en we weten allemaal waar dat toe leid. Het filter systeem is volgens vele ISP’s en experts niet up-to-date en zal voor vertraging op de lijnen zorgen. Daarbij komt nog dat het 10.000 sites op de 1 miljoen verkeerd zal bestempelen als zijnde illegaal of niet voor minderjarigen. Dit komt natuurlijk allemaal ten goede van de overheid, die de mogelijkheid krijgen een willekeurige site te blokken om het vervolgens af te schuiven op dat het systeem de fout heeft gemaakt.

Een tweede artikel wat vandaag opdook is dit artikel. De EU heeft het wederom zonder ook maar één bevolkingslid om toestemming te vragen, de zware taak op zich genomen om het Internet te gaan beheren en natuurlijk beter beveiligen (lees censureren). In een conferentie genaamd Internet of Things wat door de Fransen wordt georganiseerd zal de EU een aantal belangrijke onderdelen met betrekking tot het toekomstige Internet bespreken c.q. vaststellen. Onderwerpen welke aan bod komen zijn de nieuwe generatie netwerken, mogelijkheden voor een massief draadloos netwerk waar iedereen toegang toe heeft en natuurlijk het beveiligen van dit internetwerk. Vanuit Brussel schijnen er zelfs al kreten te zijn gekomen, waar ze voorstelden om alles op het internet identificeerbaar te maken aan de hand van virtuele identiteiten. Ze zullen verder nog wel veel bespreken en veel besluiten nemen, wat allemaal vast wel/ niet te ten goede komt van de bevolking.

Ik blijf het toch wel heel apart vinden dat in ieder artikel met betrekking tot censureren van het Internet de zaken privacy en vrijheid beperking aan de orde komt, maar dat er keer op keer niet verder op ingegaan wordt. Het is ook heel apart om te zien dat hoe de massa over die bepaalde zaken denkt, precies de standpunten van deze artikelen reflecteert. Zo van: “O ja vrijheid hè, nou ja het zal wel ten goed komen van onze samenleving dat censureren, ik maak me niet druk.”

Nieuwe surveillance camera’s in aantocht

Dit klinkt als iets uit een sci/fi film als Minority report, the Island of Robocop maar vergis je niet! De techneuten van Home land security (H.L.S.) zijn weer flink met de belastingcenten van de hardwerkende Amerikaanse bevolking in de weer geweest en het resultaat, een camera die je gemoedstoestand ‘leest’ en dan bepaald of je iets kwaad in de zin hebt. Geloof je het niet? Klik hier voor het artikel.

Het idee achter deze zinloze camera’s, omgedoopt to FAST (Future Attribute Screening Technology), is om terroristen uit een mensen massa te pikken. Bij de Amerikaanse luchthaven beveiliging, de TSA, gebruiken ze nu de SPOT (Screening Passengers by Observation Techniques) methode. Eigenlijk hetzelfde idee alleen word de SPOT methode uitgevoerd door getrainde ‘gedragsspecialisten’. Er zijn nu al meer dan 100.000 mensen uit de rij gepikt en ondervraagd waarvan er 700 zijn ingesloten maar er zat niet één baardmans met C4 gevulde schoenen tussen. Heel effectief dus, maar niet heus! Het is al lastig genoeg om iemand, in de korte periode dat je hem/haar ziet, te analyseren en te bepalen dat een persoon een bedreiging vormt. Maar als de camera’s in gebruik genomen gaan worden dan ben je dus overgeleverd aan een stuk blik wat even gaat bepalen dat iemand die iets teveel zweet, of met zijn ogen knippert gelijk een terrorist is.

Een ander goed punt in het artikel is dit; de gedragsspecialisten van HLS zijn nu bezig met de software en onderzoek naar de ‘kenmerken’ van iemand die kwaad wil. Maar een terrorist die vol overtuiging met zijn taak bezig is en er 100% voor gaat, waar herken je die dan aan? Zou hij juist niet blij, of volkomen kalm zijn? Ik wens ze veel succes met deze taak.

Lees meer