Het koningshuis, een geldverslindende poppenkast

Vandaag viel in de kranten en op nujij.nl te lezen dat het Nederlandse koningshuis vreselijk veel geld kost, 39,6 miljoen Euro per jaar om precies te zijn! Yep, het is niet niks en het ergste is nog dat het onze centen zijn die ze met bakken tegelijk toegeworpen krijgen en waarvoor?

Ik weet dat er heel wat mensen zijn die zo hun bedenkingen hebben bij het nut van het koningshuis, daar ben ik er ook één van en nu het economisch wat in het slop zit allemaal, denk ik er steeds vaker over na. Ik vind het namelijk niet te geloven dat een koningshuis van zo een klein land 39,6 miljoen moet kosten. In een land als Spanje, Zweden of Noorwegen zijn de  kosten beduidend minder en deze zijn toch stukken groter dan Nederland. Voor ik het vergeet, de kosten vallen nog VEEL HOGER uit als ook de onderhoudskosten van hun bezittingen meegeteld worden. Wist je trouwens dat die lui in veel gevallen een vrijstelling hebben waardoor ze veel belastingen niet hoeven te betalen? Echt waar, iedereen moet in deze tijd de riem aantrekken om het hoofd boven water te houden, maar de Oranjes, die hoeven geen inkomstenbelasting, vermogensbelasting, wegenbelasting en successiebelastingen te betalen. Ja dat lees je goed, ze krijgen per maand miljoenen aan belastingcenten op hun rekeningen gestort maar de belastingdienst stuurt ze geen blauwe enveloppe, hebben zei even geluk (mijn nekharen gaan altijd overeind staan bij het zien van dat onding zodra hij in de bus ligt). Wat mij verder tegen staat is de verkwisting van ons belastinggeld dat op gaat aan snoepreisjes, vakantiehuizen en onderhoud aan de weet-ik-hoeveel huizen en voertuigen. En dan zit Beatrix ons even zonder te knipperen te vertellen dat we aardiger, begripvoller en behulpzamer moeten zijn naar onze medemensch in haar nieuwjaarstoespraak. Lekker makkelijk vanuit haar ivoren toren. Als ze echt zo begaan was met ons dat had ze zelf op moeten staan en moeten zeggen dat ze uit solidariteit genoegen zou nemen met minder, maar dat is waarschijnlijk wishful thinking. Ze gaan gewoon door alsof er nooit iets gebeurt is terwijl overal om ons heen mensen financieel in de knel komen en verstrikt raken in een web van bureaucratie en bemoeienis.

Lees meer

Geheime clubs, genootschappen en het occulte

Geheime genootschappen en besloten clubjes die omringt zijn door mysterie en een deken van stilzwijgen, het klinkt als de inhoud van een Hollywood thriller. Maar niets is minder waar, ze bestaan wel degelijk in de echte wereld en het zijn er meer dan je zou verwachten. Hier een kleine opsomming van de meest invloedrijke…

De bekendste van deze clubjes is natuurlijk de Bilderberg groep, ook al is het bestaan van deze in 1954 opgerichte groep (door oa. Prins Bernhard) lang ontkend door zowel leden als de media, wel degelijk heel erg echt. Er zijn zelfs boeken over geschreven en ook in een Alex Jones documentaire zien we een aantal leden, waaronder onze eigen Beatrix, die een bijeenkomst bijwonen. Wat er precies besproken wordt tijdens deze bijeenkomsten is nog altijd in mysterie gehuld, en het feit dat de leden zelf ook zo geheimzinnig doen werkt natuurlijk veel vragen op, die dan altijd automatisch als complotdenken afgezet worden. Er zijn trouwens wel wat zaken naar buiten gekomen, deze komen dan van informanten die werken voor onderzoeksjournalisten als Jim Tucker en Daniel Estulin. Ook komt het (zij het zeer zeldzaam) voor dat een lid zit op te scheppen of zijn mond voorbij praat en het heeft over de rol die de Bilderbergers gespeeld hebben bij de invoering van de Euro, de EU en de invloed die ze uitoefenen op b.v een presidentskandidaat in de VS. Obama bezocht namelijk de Bilderbergconferentie in het jaar van de verkiezingen en ook bij George W. Bush ging het op deze manier. Over het algemeen zeggen de leden, als het ze al gevraagd wordt, dat de ontmoetingen niets meer zijn dan een bijeenkomst waar de machtige der aarde even een kopje koffie met elkaar doen en dat er verder niets achter gezocht moet worden.

Lees meer

Jesse Ventura – Conspiracy Theory

De voormalig Gouverneur van Minnesota, Jesse Ventura, staat al jaren bekend om zijn eerlijkheid. De beste man is een echte familieman en doet echt alles voor zijn gezin. Toen hem vorig jaar gevraagd werd om opnieuw de politiek in te gaan, heeft hij dan ook vriendelijk afgewezen, aangezien dit een te zware last zou zijn voor zijn gezin. Alle andere politici redden het toch ook best met hun gezinnen waarom zou dit voor meneer Ventura dan anders zijn? Ventura is echter zo eerlijk dat hij geen geld wil aannemen van lobbyisten. En hoe eerlijk het ook is, het zal altijd kwaad bloed zetten bij die mensen die graag een politicus aan hun kant hebben staan. Daarom zal de Ex-Gouverneur de politiek niet meer in gaan.

Al enkele jaren is de Ex-Gouverneur bekend met de complotten die momenteel de wereld in haar macht houden. Hoofdzakelijk hield hij zich bezig met 11 september, maar ook over de rest van de theorieën en bestaande complotten kan hij al een aardig woordje reppen. Het was voornamelijk Alex Jones die hem op dit ogen openend pad heeft gekregen. Maar nu Ventura de politiek niet meer in gaat en hij al deze nieuwe kennis bezit, is hij maar een nieuwe weg ingeslagen. Een weg die hem absoluut geen windeggs heeft gelegd.

Lees meer

Willen ze echt van ons af? Obama’s adviseur denkt van wel…

Het is alweer een tijdje geleden sinds het laatste bericht, helaas, maar ik ben weer iets tegen gekomen wat ik gewoon met jullie MOET delen, mijn mond viel echt open van verbazing en ongeloof toen ik het las en hoorde. Misschien is het voor sommige niet eens te behappen in al zijn krankzinnigheid maar volgens mij heb ik hier gewoon hard bewijs voor veel zaken die we al een tijd vermoeden/roepen. Maak je riem goed vast en klap je tafeltje maar op… Dat Obama geen zuivere koffie is, dat mag ondertussen geen geheim meer zijn maar de mensen die hij om zich heen verzameld heeft zijn misschien nog wel erger. Zijn wetenschappelijk adviseur en fanatiek neo-con John P. Holdren, heeft eind jaren ’70 samen met 2 collega’s genaamd Paul Ehrlich en Anne Ehrlich het boek ‘Ecoscience. Population, resources & Environment‘ geschreven. Op veel sites is er over dit boek geschreven en zo ook op prison planet.com. Omdat het een mooi duidelijk stuk is heb ik, een flink stuk, zo goed en kwaad als het kon vertaald voor jullie. (Er zal hier en daar wel een scheve vertaling of taalfout ingeslopen zijn. Bij deze alvast sorry :) )

Voor ik begin, alle credits gaan naar de auteur van het originele artikel, Paul Joseph Watson.

In een boek uit 1977, speelde John Holdren met het idee van geforceerde abortus, massa sterilisatie via de voedsel- en watervoorraad en verplicht een implantaat in het lichaam om zwangerschappen tegen te gaan.

President Obama’s top wetenschappelijk en technologie adviseur, John P. Holdren was de co-auteur in 1977 van een boek waarin hij schreef over de formatie van een ”planetair regime” dat gebruik makende van een ”globale politiemacht” totalitaire maatregelen af wilde dwingen zoals populatie controle, geforceerde abortus en massa sterilisatie via de voedsel en watervoorraad alsmede verplichte implantaten in het lichaam om zwangerschappen te voorkomen.

De concepten, zoals beschreven in het boek Ecoscience, waar hij co-auteur van was, waren zo schokkend dat een voorpagina verhaal in 2009 over het onderwerp grotendeels verworpen werd omdat het te gek voor woorden was en de mensen gewoon niet konden geloven dat dit waar kon zijn.

Pas na dat een ander internet blog het boek in handen kreeg en screenshots postte begon de vreselijke waarheid over het werk van John Holdren bij de mensen te bezinken.

Lees meer

Genetische manipulatie treed in de openheid

We hebben inmiddels al veel gehoord over genetische manipulatie. En velen van jullie denken dat dit nog steeds thuis hoort in die nerd-achtige tv-series, waar “normale” mensen zich liever niet mee associëren, ofwel Sci-Fi. Toch hebben we vast allemaal al wel eens gehoord van het eerst gekloonde schaap genaamd Dolly. Ja mensen dit hebben ze echt gedaan dit was geen grapje. Het schaap is het eerste dier wat gekloond werd en al snel volgden meerdere dieren. Met ratten hebben ze uiteindelijk flinke sprongen vooruit gemaakt, waarbij ze nu al in staat zijn om feitelijk met elke vorm van DNA van een wezen een kloon te maken.

Maar klonen is niet het enige goddelijke spelletje wat deze mensen aan het spelen zijn. Nee, ze begeven zich ook op het genetisch wijzigen van wezens. Ze geven dieren eigenschappen die de natuur nooit voor deze beestjes voorzien had. We weten bijvoorbeeld van geiten met spinnen DNA die dus letterlijk spinnenweb kunnen produceren. Zie hier het bewijs.

Onlangs is er weer een wonder der menselijke creatie ten toon gesteld. Deze misselijkmakende creatie is een hond die gloeit in het donker. De schattige kleine beagle puppy’s zijn het resultaat van genetische manipulatie, wat al vele jaren in Seoul aan de gang is. In dit artikel zie je hoe blij Dr. Byeong-Chun Lee is met zijn God-complex. En denk nou niet, O die gekke Koreanen ook met hun rare praktijken, want dit soort acties worden gesponsord door de westerse corporaties. Korea heeft namelijk geen wetten tegen dit soort praktijken en dan is het voor Europa en Amerika veel makkelijker om het daar te doen dan dat ze op eigen bodem ergens underground moeten zitten. Genetische manipulatie, het zou verboden moeten worden.

Je begrijpt misschien wel dat we niets hebben aan gloeiende honden. Uiteindelijk zal alles wat ze nu op dieren aan het testen zijn, bedoeld zijn voor ons mensen. Ik hoop dat je over enkele jaren bereidt bent een een beste vriend te hebben met 4 armen. Of een goede vriendin met 8 ogen. Doktoren die denken dat ze maar heen en weer kunnen rennen en DNA monsters door elkaar gooien, zouden naar onze mening langer opgesloten moeten worden dan een seriemoordenaar. Maarja aangezien dit in Nederland maar maximaal 4 jaar is, is dat ook weer niet zo’n krachtig statement.

Bilderberg 2009

null

Het was weer zover, de Bilderberg meeting heeft weer plaatsgevonden. Deze keer was het ‘gelukkige’ gastland Griekenland, in het  5 sterren hotel Nafsika Astir Palace in het Voulgiameni district in Athene om precies te zijn. De lijst met aanwezigen is ook bekend en het is geen verassing dat onze Bea ook weer aanwezig was. Zei werd wel vergezeld door onze minister van justitie, Ernst Hirsh Ballin en ook Jaap de Hoop Scheffer was present. Het blijft nog steeds een raadsel wat er nou letterlijk besproken wordt in deze onderonsjes, maar de geheimhouding van de betrokken personen en de oorverdovende mediastilte geeft natuurlijk wel te denken… Ik weet persoonlijk niet of het voor een Nederlandse volksvertegenwoordiger, zoals Hirsh Ballin, verboden is om in het geheim te spreken met andere ministers/corporate figuren maar dat de Amerikaanse vertegenwoordigers in overtreding zijn is zeker. De Logan act maakt het voor hun strafbaar om aan deze activiteiten mee te doen.

Dat de mensen die aanwezig zijn geweest, als ze er al over spreken, zeggen dat het gewoon een gezellige get together is en er verder niets van waarde besproken wordt, maar als er dit soort berichten naar buiten komen dan ga ik ernstig twijfelen aan de ware aard van dat theekransje voor de wereld elite. Veel mensen hebben nog steeds het idee dat de Bilderbergers geen enkele invloed op de huidige politiek hebben, maar als je naar reporters al Jim tucker luistert dan komen veel ideeën juist bij hun vandaan. Als je dit artikel op WeAreChange Holland bekijkt dan worden er ook wel wat zaken duidelijk. Als je meer informatie over deze geheimzinnige club wilt dan stel ik voor dat je even met Google aan de slag gaat en ook de Alex Jones film ‘End game’ kan je in de juiste richting wijzen.

The Obama deception is uit!

Alex Jones, een radio talkshow host en documentaire maker heeft gisteren zijn nieuwste film gelanceerd. The Obama deception is een ijzersterke film over de leugens die president Obama verspreid en de gevaren die daar uit voort vloeien. Een aantal zaken die in de film aan bod komen  waren bij mij al bekend aangezien ik het nieuws vrij nauwgezet volg, maar hoe dan ook kreeg ik toch een naar gevoel in m’n buik. Verder gaat de film ook in op de mensen die Obama rondom zich verzameld heeft als adviseurs, secretarissen en gezanten. Je zult, als je nog niet zo op de hoogte bent tenminste, met je mond open zitten als je ziet waar de mensen achter Obama allemaal met hun vette vingers inzitten. De Bilderberg groep, CFR, Trilateral commission en meer van dat soort duistere clubjes. Ook wordt in deze film heel duidelijk blootgelegd dat Obama voor Wallstreet en de grote bankiers werkt, waaruit dus opgemaakt kan worden dat de economische crisis voorlopig nog niet afgelopen is en áls hij eenmaal afgelopen is, wij (de gewone mens) goed de pineut zijn…

Om de film online te bekijken, klik hier. (Google video)

Voor de torrent, klik hier. (divX versie)

EU roept op tot een ‘Nieuwe wereld regering’

Dit is een artikel wat ik vertaald heb van Infowars.com. Het gaat voornamelijk om de filmpjes maar voor de duidelijkheid heb ik de tekst er even bijgezet.

Deze video toont Sarkozy (president van Frankrijk en nu de hoogste pief bij de EU) en Barroso (de Voorzitter van de Commissie voor de EU) die oproepen tot een nieuwe Nieuwe wereld Orde, het ”Nieuwe Bestuur van de Wereld“, of een ”Nieuwe Globale Orde“. De twee hebben het ook over de vastberadenheid van de EU en de globalisten die rampen zullen gebruiken om de laatste fases in gang te zetten van wat zei noemen, ”een nieuwe wereld orde”.

CNN: „Barroso schetste geen specifieke voorstellen maar zei dat een oplossing gebaseerd moest zijn op transparantie, verantwoordelijkheid, grensoverschrijdende supervisie en een globaal bestuur“ En laten we niet vergeten dat er tijdens een crisis altijd een voordeel in zit, voor de elite, tenminste. Historisch gezien gaan deze voordelen altijd in tegen de belangen en rechten van het grote publiek. De huidige chaos in het bankwezen leidt voor de elite in die branche tot grote winsten die door de belastingbetaler worden gewaarborgd en spoort wereldleiders aan tot de oproep voor het herstructureren en een centralisatie van het globale financiële systeem.

Bloomberg: ”Ewald Nowotny, raadslid van de Europese Centrale Bank zei dat er zich een tri-polair globaal valuta systeem tussen Azië, Europa en de V.S. ontwikkelt. En dat hij sceptisch is dat de Dollar nog langer als centrale valuta in de handel gehandhaafd kan worden.“

Kijk hier naar End of Nations en hier naar End Game.

In deze clip kun je zien dat Sarkozy verzoekt tot een “ Economische Eurozone Overheid “ evenals een „Nieuw Bestuur van de Wereld“.  De EU bespreekt ook het verdrag van Lissabon, waarin het zodoende ook meteen de gevaarlijke bedoelingen achter het verdrag benadrukt. Klik hier voor het filmpje.

als je het orgineel even wilt lezen dan klik je hier.

Zeitgeist 2 is uit!

Zeitgeist Addendum is net uit en aangezien de eerste film ook boordevol informatie zat wilde ik hem meteen zien. Het heeft misschien even geduurd eer dat ik er wat over heb kunnen schrijven, maar wij hebben zo nu en dan ook wat rust nodig. Als je hier namelijk zo druk mee bezig bent als wij, dan moet je er af en toe even uitstappen om even op adem te komen. Het is allemaal niet niks! Maar goed, Zeitgeist 2, daar ging het om. Zeitgeist twee stelt vast en zeker veel meer mensen tevreden dan deel 1 deed. Mensen die het eerste deel van Zeitgeist 1 niet zo waardeerde, omdat het hun complete geloofsovertuiging op de schop nam, kunnen nu opgelucht ademhalen, want er wordt in Zeitgeist Addendum bijna niet over gesproken. Ook de mensen die beweerde dat er veel ongegronde argumenten in de eerste film zaten, mogen van mij deze film bekijken en mij zeggen waar ze in deze film zitten, want ik betwijfel of ze er één kunnen vinden.

Zeitgeist Addendum begint heel sterk over het monetaire systeem in Amerika, maar ook in de rest van de wereld en legt uit hoe corrupt het allemaal in elkaar steekt. Waar het op neer komt is dus dat de Amerikaanse overheid en de Federal Reserve ‘IOU’ (I Owe You)  briefjes uitwisselen, zodat de Amerikaanse regering bijvoorbeeld 10 miljard kanlenen. Dit geld bestaat nergens behalve op de computer in digitale enen en nullen. Vervolgens betaald de regering met dit geld. Een bank, die dan over het geld beschikt, heeft maar 10% nodig in de zogehete kluis (op de computer dus) van elke dollar die ze uitleent. Dat betekent dus dat per uitgeleende dollar 0,9 dollar weer uit het niets is gemaakt. En dit kan zo bijna oneindig doorgaan, want een volgende bank mag van die 0,9 dollar weer 90% uit de lucht plukken en uitlenen. Daarnaast is er nog het corrupte systeem van de rente die gevraagd wordt door de banken.

Lees meer

Obama of McCain is deze keuze nodig?

Het mogen inmiddels duidelijk zijn dat het kiezen van één van de twee presidentskandidaten net zo’n intellectueel hoogstaande keuze is als het kiezen van welke banaan je deze keer van de fruitschaal zal pakken. De media lukt het desondanks nog aardig om een groot deel van het Amerikaanse volk mee te zwiepen in de sensatie van dit jaar, ofwel de verkiezingen. “Obama is half moslim en hij versprak zich toen hij het had over zijn moslim geloof”. Tientallen hillbilly Amerikanen verstoten hem hierdoor. Ze willen niets meer met hem te maken hebben, omdat de entertainment media heeft gemeld dat delen van zijn familie moslim waren. McCain daarentegen is weer veel te oud. De man loopt al tegen het einde aan en is nu al zo verzwakt dat hij niet eens meer een debat staand kan voeren.

Ik ben persoonlijk heel blij dat ik niet voor deze zinloze keus tussen McCain en Obama sta. De meesten van jullie weten allang dat wanneer één van de beide heren in het witte huis terecht komt, dat alles dan vrijwel precies zo voortgezet wordt als wanneer Bush er had gezeten. De presidenten trekken namelijk niet aan het langste eind, maar hun marionetten spelende bazen. Toch is het af en toe wel interessant om te letten op de rare uitspraken die de presidentskandidaten doen. Ze denken ook vaak (waar ze ook wel een beetje gelijk in hebben) dat het grootste deel van het volk te dom is om door te hebben wat voor vage uitspraak ze net weer hebben gedaan. Zo was het eerst Obama die al voordat hij president wordt onterecht achter het volk aangaat via rare praktijken. Obama wil namelijk dat de Missouri politie achter burgers en media aangaat die in het openbaar kritiek op hem uiten. Lees in dit artikel hoe de gouverneur van Missouri hier over denkt. Natuurlijk weten de beschermengelen van de politici het weer te verbloemen. Het nieuws meldt dan ook dat het gaat om mensen die ‘leugens’ vertellen over Obama, waarbij de term leugen natuurlijk vrij te bepalen is door baton zwaaiende en taser schietende agent ter plaatse.

Lees meer