Nederlanders worden wakker

Jawel, soms hebben we ook goed nieuws. In de Telegraaf staat wederom een artikel over klimaatverandering om de gewone mens angst aan te jagen. ‘Europa warmt het snelst op‘ kopt de Telegraaf op zondag.

Volgens dit bericht heeft het EEA, het Europees milieuagentschap, naar buiten gebracht dat het er slecht voor staat met het milieu. Ik ga nu niet uitweiden over de inhoud van het artikel want jullie weten hoe wij daar tegenover staan. Het klimaat verandert en dat is de hele geschiedenis van deze aardkloot niet anders geweest, en dat de milieumaffia daar een slaatje uit wil slaan door mensen angst en een schuldgevoel aan te praten is ook bekend. Wat ik het melden waard vind is het volgende; steeds meer mensen hebben er blijkbaar de buik van vol en dat blijkt wel uit de vele reacties op dit artikel. En daar zijn wij erg blij mee, hoe meer mensen zich ertegen gaan verzetten hoe meer kans we hebben om deze verkapte controle en belastingmaatregel tegen te gaan. Er stonden ongeveer 150 reacties bij dit artikel en zo’n 85% geeft duidelijk aan dat ze het gemekker over klimaatverandering meer dan beu zijn. Helaas staan er ook goede voorbeelden van mensen die het vermogen om voor zichzelf te denken volledig kwijt zijn, hetgeen wij zo vaak voor waarschuwen. Er stond een bericht van een bepaalde mevrouw die dit wist te melden:

Het EEA heeft mijn regels begrepen en door gegeven. De Co2, en dan het MEEST gevaarlijke kleine lettertje o is de doodsteek voor Europa. Mijn kleinkinderen moeten leven van jullie uitstoot ervan. Ik heb mijn hele straat al achter me staan, en wij hebben onze auto weg gedaan. We fietsen allemaal, en zijn begonnen met een project Co2 vrij te leven. VROM heeft ons een start subsidie gegeven, en daar hebben we de hypotheken van af betaald. Dus doe als ons Leef de regels van Hueng, en laat de temperatuur in de EU dalen!

Lees meer

VS toornt Pakistan

Voor een land wat zo diep in de financiële zorgen zit als de VS, zijn ze nog steeds erg druk met het uitlokken van geldverslindende conflicten. Denk op dit moment aan b.v. Iran en ze zijn nu weer druk bezig om te kijken hoe het met het geduld van Pakistan gesteld staat.

Pakistan is sowieso niet blij met de Amerikaanse bemoeienis in hun land, een Pakistaanse ambassadeur heeft in januari ook al geklaagd over anti-terreur acties die de VS uitgevoerd heeft. En paar weken geleden heeft de VS ook al een aanval uitgevoerd op Pakistaans grondgebied waarbij onschuldige vrouwen en kinderen omgekomen zijn. De VS heeft miljoenen aan Pakistan geschonken om de Taliban en Al-Qaida groepen aan te pakken die in het grensgebied vertoeven, maar de VS is nog niet tevreden blijkbaar en besluit dan zelf maar oorlogje te gaan spelen in het gebied. Op zaterdag 27 September hebben Amerikaanse jachtvliegtuigen wederom het Pakistaanse luchtruim geschonden. Er zijn geen beschietingen of iets dergelijks geweest maar ik vraag me af waar ze mee bezig zijn. Ik ga er niet vanuit dat ze hopen dat Pakistan er genoeg van heeft en ze uit de lucht schiet…?

Maar zoals zo vaak hebben de hoge heren in het Pentagon en de overheid geen goedkeuring meer nodig, van niemand niet. We mogen wel op onze tellen gaan passen, als ze denken dat er in Nederland terroristen rondlopen dan kunnen ze naar eigen inzicht een aanval plannen of een bom gooien en we moeten er niet over zeuren… Dit is natuurlijk niet serieus bedoelt maar het is wel wat ze nu in Pakistan doen. Pakistan is trouwens een partner van Amerika, net als Nederland, dat je het even weet.

Britten zullen willekeurig gecontroleerd worden

De plannen in Engeland om zogeheten eco-towns of ecodorpen te ontwikkelen heeft geleid tot een rapport wat beschrijft wat nodig is om ervoor te zorgen dat de Britten niet meer uitademen, oeps ik bedoel minder CO2 uitstoten. Het rapport beweert dat als de Britten minder moeten gaan uitstoten, dat zij in een dorp geplaatst moeten worden wat bestaat uit huizen en gebouwen die langdurig kunnen voorzien in alle benodigdheden die een burger zou MOETEN willen. Iets te vaag? Ik zal het uitleggen. Alles draait in zo’n dorp om het monitoren van de burgers. Onder andere mogen bewoners alleen door de overheid goedgekeurd transport gebruiken, je manier van leven wordt gemonitoord, er komen zelfs checks die willekeurig 100 burgers uitkiezen om te controleren of hun dieet wel voldoet aan de standaards die de overheid heeft gesteld. Verder beschrijft het rapport dat afval gecontroleerd moet worden en om er voor te zorgen dat de mensen natuurlijk gemonitoord kunnen blijven, krijgen ze een boete wanneer ze het dorp verlaten.

Dat is een korte samenvatting van wat het rapport beschrijft. Geloof je het niet maar heb je ook geen zin om het rapport te lezen (wat wel een beetje raar is natuurlijk), dan kan je hier een neerbuigend artikel lezen op de website van een gerespecteerd Engels blad ‘The Register’. De overheid heeft voorgesteld om 15 van deze dorpen te bouwen voor, om te beginnen, 100.000 burgers.

Als ik een dergelijk rapport lees dan voel ik diepe schaamte voor deze mensen. Wij weten inmiddels allang dat het CO2 verhaal van geen kant klopt. Temperatuur stuurt natuurlijk de hoeveelheid CO2 en niet andersom zoals zij beweren en wij produceren lang niet genoeg om het enig effect te laten hebben op ons klimaat. Maar toch weet de directie van CABE (de producenten van het rapport) te melden in het rapport dat wij wel degelijk met deze dorpen het klimaat kunnen veranderen. Ik schaam me voor deze mensen, want ik weet dat zelfs medestanders van hun theorieën roepen dat we al niets meer kunnen doen aan het klimaat en dat we chemicaliën in de lucht moeten spuiten om het opwarmen van de aarde tegen te gaan. Maar het meest schaam ik me nog voor de mensen die al deze onzin geloven en zichzelf en andere gevaarlijk dichter bij een zwaar bewaakte politiestaat brengen. Wordt wakker mensen, ruik de leugen en schud je buurman ook wakker. Het is aan ons om in ieder geval deze leugens te onthullen.

We laten de banken vallen

De lijst van Amerikaanse banken die failliet zijn gegaan wordt als maar groter en groter. Het instorten van de economie kan nu niet veel verder meer zijn zou je zeggen. Tenzij, zoals al gespeculeerd werd, Europa en andere werelddelen met belangen in de Amerikaanse economie een handje helpen. Maar helaas dit zal niet gebeuren. Reuters.com weet namelijk te melden dat de Chinese banken geen geld meer zullen lenen aan banken in de VS. Het artikel meldt dat de China Banking Regulatory Commission (CBRC) alle banken heeft opgedragen in geen enkele vorm of valuta aan de Amerikaanse banken te lenen. Er mag overigens nog wel geleend worden aan andere landen. En de Nederlandse experts op het nieuws melden nog niet eens duidelijk dat ook wij in die crisis zitten. Deze crisis kan daarbij leiden tot een depressie, wat nog veel erger is (Denk aan de Sovjet Unie). Overigens zijn niet alle Nederlandse financiële experts zo ongeïnformeerd. Er zijn er ook die wel weten waar ze het over hebben. Zie bijvoorbeeld de eerste gast bij deze aflevering van De Wereld Draait Door.

Maar er is nog meer goed nieuws voor de Amerikaanse banken, want The International Herald Tribune (oftewel Reuters) wist ook te melden dat Europa en Japan niet zullen helpen om de Amerikanen uit de spreekwoordelijk stront te trekken. En als we het hebben over Amerikanen, dan hebben we het natuurlijk over de banken, want met mensen hebben we natuurlijk niets te maken… Angela Merkel de Duitse bondskanselier gebruikte de vergadering ook even om de Amerikanen en de Britten in te wrijven dat zij vorige jaar nog het plan van de Duitsers, om de financiële markt beter te controleren, hebben afgeslagen. In eerste instantie waren de 7 geïndustrialiseerde naties (G-7) vóór het plan om de Amerikanen te redden, maar zij meldden wel dat de landen vrij zijn in hun eigen doen en laten. Uiteindelijk is dus besloten om niet te helpen. In dit artikel wordt zelfs naar deze crisis verwezen als zijnde de ergste financiële crisis sinds 1930 (en we zijn natuurlijk nog niet op de bodem). En we weten allemaal waar dat uiteindelijk op uitkwam… inderdaad WOII.

Heel apart vind ik hier weer aan, is dat er geen woord gerept wordt over het helpen van de Amerikaanse burgers met financiële hulp. Veel Amerikanen leven bijna in een 3de wereld status van leven. Ik zeg niet dat we giro 555 moeten openen voor de Amerikanen, maar dat er niet eens over gesproken of nagedacht wordt is toch zeker wel apart te noemen.

Klaarstomen voor een politiestaat

Al enkele jaren worden Amerikanen in een rustige stulpjes gestoord door het leger, wat onder het mom van oefeningen, worden grote operaties op touw gezet waarbij ze afwisselend veel van de Amerikaanse steden langsgaan. Zwarte helikopters vliegen dan tot diep in de nacht met veel kabaal over de stad, om vervolgens van 20 meter hoogte een groep militaire te droppen, die dan nog meer herrie maken wanneer ze een verlaten pand in de stad helemaal aan flarden schieten.

Inmiddels is voor velen al duidelijk dat deze praktijken niet alleen bedoeld zijn om de militairen te leren omgaan met gevechten in steden. Deze training zijn er als eerst om de burgers gewend te laten raken aan het idee dat het leger voor politie kan spelen. Daarnaast raken ze ook wat meer gewend aan kabaal en geweerschoten. Het leger leert tegelijkertijd ook meer hoe zij straks het beste politie kunnen spelen en hoe ze straks hardhandig tegen de brave burger moeten optreden.

Ik werd echter onlangs een artikel toegereikt waarin naar voren komt dat wij in Nederland ook al bezig zijn de bevolking te leren wat het is om tegen een M-16 aan te kijken. Dit artikel en deze bijbehorende foto’s laten zien dat de mensen in Termunten deze week met oordoppen op door de straten moeten lopen. Deze week worden daar militaire oefeningen gehouden, die niet ver achter blijven bij de stijl van de Amerikanen. Eigenlijk gaan de Nederlanders gewoon door waar ze gebleven waren tijdens de Amerikaanse training (waar zij dus ook aan meededen). Het is trouwens echt niet zo dat ze niet kunnen oefenen in een trainingsdorp hoor. Zie bijvoorbeeld vraag 76 van deze vragen van het ministerie van defensie. Maar ja, hoe schrikken we daar nou de burgers mee op… niet dus.

Het is ook wel drastisch nodig natuurlijk, want volgens de laatste peilingen staan we bovenaan het doelwittenlijstje van Al Qaeda. En we zijn ook wel aan de beurt als je het politiestaatlijstje bekijkt wat je momenteel zou kunnen opstellen. Amerika nummer 1, aanslag 2001, Groot Brittannië nummer 2, aanslag 2005, Nederland nummer 3, aanslag 2008…. 2009?

Nieuwe surveillance camera’s in aantocht

Dit klinkt als iets uit een sci/fi film als Minority report, the Island of Robocop maar vergis je niet! De techneuten van Home land security (H.L.S.) zijn weer flink met de belastingcenten van de hardwerkende Amerikaanse bevolking in de weer geweest en het resultaat, een camera die je gemoedstoestand ‘leest’ en dan bepaald of je iets kwaad in de zin hebt. Geloof je het niet? Klik hier voor het artikel.

Het idee achter deze zinloze camera’s, omgedoopt to FAST (Future Attribute Screening Technology), is om terroristen uit een mensen massa te pikken. Bij de Amerikaanse luchthaven beveiliging, de TSA, gebruiken ze nu de SPOT (Screening Passengers by Observation Techniques) methode. Eigenlijk hetzelfde idee alleen word de SPOT methode uitgevoerd door getrainde ‘gedragsspecialisten’. Er zijn nu al meer dan 100.000 mensen uit de rij gepikt en ondervraagd waarvan er 700 zijn ingesloten maar er zat niet één baardmans met C4 gevulde schoenen tussen. Heel effectief dus, maar niet heus! Het is al lastig genoeg om iemand, in de korte periode dat je hem/haar ziet, te analyseren en te bepalen dat een persoon een bedreiging vormt. Maar als de camera’s in gebruik genomen gaan worden dan ben je dus overgeleverd aan een stuk blik wat even gaat bepalen dat iemand die iets teveel zweet, of met zijn ogen knippert gelijk een terrorist is.

Een ander goed punt in het artikel is dit; de gedragsspecialisten van HLS zijn nu bezig met de software en onderzoek naar de ‘kenmerken’ van iemand die kwaad wil. Maar een terrorist die vol overtuiging met zijn taak bezig is en er 100% voor gaat, waar herken je die dan aan? Zou hij juist niet blij, of volkomen kalm zijn? Ik wens ze veel succes met deze taak.

Lees meer

Al Qaeda slaat wederom toe?

Terwijl de ruim vijftig lijken nog worden geborgen bij het Marriott Hotel in Pakistan, wisten de kranten en het nieuws alweer te melden dat het hier wederom ging om Al Qaeda, die ook deze bomaanslag heeft beraamd. Ik heb het idee dat ze het niet een meer moeten checken bij hun bazen. Het is inmiddels eerder een reflex geworden, waarmee de twee beruchte en tegelijkertijd ook mysterieuze woorden Al Qaeda uitgekraamd worden.

“Een van de arrestanten zou een imam van een moskee zijn. Een andere arrestant zou lid zijn van het terreurnetwerk al-Qaeda.” – weet het AD.nl te melden en

“De Taliban langs de Afghaanse grens die verbonden zijn met het terroristische netwerk al-Qaeda zitten achter het bloedbad, meent het ministerie.” – zegt nu.nl

Maar natuurlijk zijn er ook de berichten dat de aanslag nog niet is opgeeist en dat dat kleine militante groeperingen ermee te maken zouden hebben. Wat moet je nou geloven? Laten we eerst even naar de feiten kijken. Al Qaeda haat Amerika (althans dat wil men je laten geloven), Amerika heeft haar oorlog tegen terrorisme (waarin meer burgers omkomen dan terroristen, maar dat even terzijde) en zojuist is er in Pakistan een nieuwe regering gekomen die tegenstand biedt tegen Amerika, die probeert Pakistaanse soevereiniteit te ondermijnen. Verder heeft de nieuwe president Asif Ali Zardari gezegd dat zij Amerika niet zullen tolereren als zij het gezag van de Pakistaanse regering proberen te ondermijnen en dat zij niet meer mee zullen doen aan Amerika’s oorlog tegen terrorisme.

Waarom zou een groepering die Amerika haat, nu een regering willen omleggen die Amerika afgewezen heeft? Wie het wel geholpen heeft zijn de Amerikanen, die nu netjes het land binnen kunnen stromen onder het mom van terrorismebestrijding. Heel gek toch dat iedere keer wanneer er een terroristische aanslag onder het mom van Al Qaeda wordt gepleegd, dat Amerika als land hier beter uitkomt, wat betreft hun positie in de wereld politiek dan hè. Het is ook vrij frappant dat wanneer Amerika haar zin probeert door te drijven en het lukt niet, dat een bepaalde aanslag er toch altijd voor zorgt dat ze haar zin toch wel kan doorzetten… ik merk het alleen even op!

Al-qaida vormt nucleaire bedreiging volgens CIA baas

Alsof het al niet belachelijk genoeg is dat ze je proberen wijs te maken dat een paar mannen op sandalen in een donkere grot de aanvallen op 9/11 gepland en uitgevoerd hebben, willen ze ons nu doen geloven dat Al-Qaida  met kernwapens aan het spelen is. Het CIA-opperhoofd Michael Hayden, heeft dat Dinsdag bekend gemaakt.

Volgens hem vormen Iran (daar is hij weer) en Noord Korea een nucleaire bedreiging, maar Al-Qaida is de meest aangewezen organisatie om ze daadwerkelijk te gaan gebruiken. Hij zegt wel dat dat Iran ‘uiteindelijk’ een kernwapen kan produceren, maar dat nog niet heeft. In mijn vorige artikel haalde ik al aan dat Sarah Palin, de running mate van McCain, zei dat de regering van Iran geen kernwapens zou gebruiken maar dat ze terroristen zouden toelaten ze te gebruiken. Lijkt er een beetje op dat ze ons op de een of andere manier aan het voorbereiden zijn op wat komen gaat? Een false flag terreur aanval met een kernwapen misschien? Al-Qaida heeft vanuit Iran op onze schepen geschoten? Ik zou er in ieder geval absoluut niet van opkijken.

Klik hier voor het bron artikel.

Noordpool smelt niet volgens Ned. politicus

In de Nederlandse politiek wordt eigenlijk zelden tot nooit kwaad over klimaatverandering gesproken, of anders gezegd, de officiële Al Gore theorie word nooit in twijfel getrokken maar eerder bevestigd en ondersteunt. In de rest van de wereld is het eigenlijk niet veel anders, politici moeten zich natuurlijk wel strikt aan de regels van de globalisten houden… Daarom vind ik het goed om te lezen dat het nu dus wel gebeurt is. Een kritische noot richting de na-praters en ja-knikkers die ons kabinet rijk is. Leuk detail, in de eerste alinea van het artikel laat de Telegraaf ook even duidelijk merken hoe zij tegenover klimaatverandering staan. Lees en zie wat ik bedoel.

‘Noordpool smelt niet’ zo kopt de Telegraaf,

Martin Bosma, een PVV kamerlid heeft dat gezegd in de tweede kamer tijdens een debat met de staatssecretaris van onderwijs Marja Bijsterveldt. Hij noemde klimaatverandering een ‘onbewezen theorie’ en vond dat het onderwijs neutraal moet zijn en kinderen geen angst/desinformatie in moet prenten over afbrekende ijsschotsen en zielige ijsbeertjes. Zijn er dus toch nog mensen in ons kabinet die niet bang zijn om outside the box te denken en een pijnlijke waarheid te spreken.

DEN HAAG - Hoewel dagelijks complete ijsbergen afbrokkelen, is het ijs aan de Noordpool volgens de PVV niet aan het smelten. De partij maakt zich boos dat kinderen het slachtoffer worden van „pure indoctrinatie” over het broeikaseffect.

De PVV heeft maandag laten weten „geschokt” te zijn dat 70.000 scholieren „is wijsgemaakt dat de Noordpool aan het smelten is“ en „dat er een verontrustende klimaatverandering aan de gang is”.

„Onze kinderen moeten leren spellen en rekenen en niet dat er zielige ijsbeertjes op schotsen ronddrijven, omdat wij met het vliegtuig op vakantie gaan”, stelt Tweede Kamerlid Martin Bosma in Kamervragen aan staatssecretaris Marja van Bijsterveldt van Onderwijs.

„Onderwijs moet neutraal zijn en zich niet inlaten met onbewezen theorieën. Het klimaatprobleem is net zoiets als de zure regen, over tien jaar hoor je er niemand meer over. Jammer wel dat het miljarden kost”, aldus Bosma.

Nou ben ik geen uitgesproken fan van deze partij, maar ik moet eerlijk zeggen dat de heer Bosma hier de spijker op zijn kop slaat. Waarschijnlijk staat nu de hele tweede kamer op zijn kop omdat iemand zulke ‘dwaze’ uitspraken heeft gedaan. ik zeg; PVV 1 en de rest 0!

Amerika staat in deurpost van Iran

Naast het nieuws dat Amerika en de NAVO haar boten aan het parkeren waren in de zwarte zee plus al de berichten van blokkades en meldingen van bombardementen, kwam de Asia Times van de week ook weer met een artikel waarin beschreven werd hoe het vuurtje flink warm gehouden wordt. De Asia Times weet te melden dat er aardig wat politieke spelletjes gespeeld worden om Iran zoveel mogelijk te treiteren, met als het ogenschijnlijke doel om Iran te provoceren in het maken van een verkeerde zet. De VS houdt inmiddels de Perzische Golf goed bezet. Dit heeft overigens wel minimale gevolgen voor de Iranese economie, aangezien Iran toch al geen zaken meer deed met de Amerikaanse bedrijven. George W. Bush heeft daarnaast al enkele malen laten weten dat hij niet van plan is om het witte huis te verlaten voordat het Iranese nucleaire programma opgeheven is. Ondertussen doet de Bush regering er alles aan om zich dieper in de nesten te werken wat betreft de relaties tussen de VS en Iran. Sancties op sancties worden Iran opgelegd, er zijn mogelijk zelfs plannen om nucleaire goederen vanuit Moskou te onderscheppen. Rusland zal dit natuurlijk niet accepteren en veel onvoorziene gevolgen van dit politieke beleid zullen zeker opduiken.

Maar eergisteren merkte ik een artikel op bij Russia Today. En ik heb gemerkt dat sommige mensen afwijzend reageren wanneer je dit meldt, maar dat is complete onzin. Mensen denken namelijk dat omdat sommige kranten e.d. meer of ander nieuws berichten, dan ze gewend zijn van hun vaste 8 uur prik, dat het dan niet waar zou zijn. Een natuurlijk reactie is dan om een compleet ongegronde reden te zoeken die hun argument kracht bij kan zetten. In dit geval is het natuurlijk, “het zijn Russen!” Het ergste is nog dat mensen gehersenspoeld zijn in het denken dat je een kant MOET kiezen! Luister nou, je MOET helemaal niks, maar wat VERSTANDIG is om te doen is zoveel mogelijk in je op te nemen en vervolgens een mening vormen, die je dan kan bespreken met je collega’s, vrienden en noem maar op. Maar goed, het artikel. Russia Today heeft wat onderzoek gedaan en het blijkt dat er op de achtergrond heel wat gaande is. Een andere Russische krant publiceerde een artikel dit suggereerde dat Mikhail Saakashvili een fout had begaan in het aanvallen van de Ossetiërs, omdat het eigenlijk plan van Amerika was om Georgië te gebruiken als massaal vliegveld tijdens het komende bombarderen van Iran.

Lees meer