Barry Jennings overleden?

“De coördinator van de New York Housing Authority en belangrijke 9/11 ooggetuige, Barry Jennings is overleden met de controverse over WTC7 nog steeds in volle gang aangezien BBC stuk en het NIST rapport is vrijgegeven om de exclusieve verklaring van Jennings over explosies binnen gebouw 7 tegen te gaan. Jennings overleed op 53-jarige leeftijd door nog niet onthulde omstandigheden.

De woordvoerder voor de New York Housing Authority heeft nu zijn dood bevestigd, na weken lang geruchten online, maar weigerde om verdere details te geven. Verscheidene andere individuen bij de New York Housing Authority bevestigden ook dat zij Barry Jennings kenden en meldden dat hij inderdaad al een maand geleden was overleden. Geen andere details waren beschikbaar.

Niemand heeft nog een familielid van Jennings kunnen contacteren en de officiële doodsoorzaak is nog niet bekend, maar de online reacties hebben de datum van overlijden op 19 Augustus, 2008 gesteld.”

Zo meldde het geupdate artikel op infowars.com. Hier nog een filmpje op YouTube, met min of meer een kleine ode aan Barry Jennings. Deze man was samen met een collega nog in WTC 7 terwijl het al gedeeltelijk aan de binnenkant aan het instorten was. Barry meldde dat door explosies in het gebouw bijna hele verdiepingen waren weggeslagen, nog voordat WTC 1 en 2 waren neergestort. Dit is compleet tegenstrijdig met de BBC film en het NIST rapport (Barry is overigens nooit geïnterviewd voor het rapport).

Het is zeer toevallig dat deze relatief jonge man het instorten van een gebouw van binnenin overleeft en vervolgens enkele jaren later komt te overlijden terwijl hij nog steeds vasthoud aan zijn tegenstrijdige verklaring. We gaan hier nog geen aannames doen en we zullen je over deze ontwikkelingen op de hoogte houden.

Zeitgeist 2 is uit!

Zeitgeist Addendum is net uit en aangezien de eerste film ook boordevol informatie zat wilde ik hem meteen zien. Het heeft misschien even geduurd eer dat ik er wat over heb kunnen schrijven, maar wij hebben zo nu en dan ook wat rust nodig. Als je hier namelijk zo druk mee bezig bent als wij, dan moet je er af en toe even uitstappen om even op adem te komen. Het is allemaal niet niks! Maar goed, Zeitgeist 2, daar ging het om. Zeitgeist twee stelt vast en zeker veel meer mensen tevreden dan deel 1 deed. Mensen die het eerste deel van Zeitgeist 1 niet zo waardeerde, omdat het hun complete geloofsovertuiging op de schop nam, kunnen nu opgelucht ademhalen, want er wordt in Zeitgeist Addendum bijna niet over gesproken. Ook de mensen die beweerde dat er veel ongegronde argumenten in de eerste film zaten, mogen van mij deze film bekijken en mij zeggen waar ze in deze film zitten, want ik betwijfel of ze er één kunnen vinden.

Zeitgeist Addendum begint heel sterk over het monetaire systeem in Amerika, maar ook in de rest van de wereld en legt uit hoe corrupt het allemaal in elkaar steekt. Waar het op neer komt is dus dat de Amerikaanse overheid en de Federal Reserve ‘IOU’ (I Owe You)  briefjes uitwisselen, zodat de Amerikaanse regering bijvoorbeeld 10 miljard kanlenen. Dit geld bestaat nergens behalve op de computer in digitale enen en nullen. Vervolgens betaald de regering met dit geld. Een bank, die dan over het geld beschikt, heeft maar 10% nodig in de zogehete kluis (op de computer dus) van elke dollar die ze uitleent. Dat betekent dus dat per uitgeleende dollar 0,9 dollar weer uit het niets is gemaakt. En dit kan zo bijna oneindig doorgaan, want een volgende bank mag van die 0,9 dollar weer 90% uit de lucht plukken en uitlenen. Daarnaast is er nog het corrupte systeem van de rente die gevraagd wordt door de banken.

Lees meer