Volksopstand 2008! Kom ook!

Al die tijd praten wij over dat jij in actie moet komen tegen jouw overheid, die keer op keer jouw recht op privacy ernstig weet te schaden. Eén van de momenten waarop je kan laten zien dat dit soort beschamende praktijken jou echt wat kunnen schelen, is bijna aangebroken. Volksopstand 2008 zal op 11 Oktober (zaterdag a.s.) worden gehouden. Het is een protest tegen de drastische privacy schendende maatregelen, die steeds vaker en steeds meer worden geïmplementeerd in Nederland. Het wordt georganiseerd door de beweging VrijBit en het zal gepaard gaan met gelijksoortige actie door heel Europa onder de naam van ‘Freedom Not Fear 2008‘. Het is naar ons idee een zeer goed initiatief wat mensen kan aansporen en leren om voor zichzelf op te komen.

De dag zelf bestaat uit een nog steeds wijzigende agenda. Om 12:00 begint alles op het Plein te Den Haag, vlak bij de Tweede Kamer. Er staan in ieder geval uiteenlopende activiteiten gepland. Zo wordt de dag ingeleid door gastspreker Sopie in ‘t Veld van de D66. Verder zijn er optredens van artiesten, komen er nog meer sprekers en worden er workshops gehouden die je kunnen helpen tegen de overheid, wanneer ze je weer iets proberen te ontnemen. Het wordt niet alleen een mooie dag qua weer op zaterdag, maar ik denk dat er in Den Haag ook iets moois zal plaatsvinden. Voor zover ik begrepen heb komen in ieder geval enkele duizenden mensen al kijken.

Nogmaals, dit is één van die weinige kansen waarbij jij jouw regering kan laten merken dat jou wel degelijk dingen dwars zitten over de manier waarop geregeerd wordt. Eerlijk is eerlijk, je zal nooit het plan van de Wereld Elite met deze protestactie ondermijnen, maar je moet ergens beginnen en dit is duidelijk een erg goed begin. Ook als je nog niet overtuigd bent van deze misstappen van onze overheid, dan nodig ik je uit om jezelf zaterdag te laten onderwijzen in Den Haag. Wij zijn er in ieder geval bij om te horen wat anderen over deze onderwerpen weten en te melden hebben en om een beetje reclame te maken voor onze website natuurlijk. Wij hopen dat jij er ook bij bent!