Spread the word!

We hebben inmiddels al een behoorlijke aanhang, qua lezers en dat is zeker goed. Het is echter belangrijk dat we dit nieuws blijven verspreiden. Een hele makkelijke manier is mond tot mond reclame. Als jij aan je vrienden en familie vertelt dat deze site bestaat, dan geef je ze in ieder geval de mogelijkheid om deze informatie te lezen en wat zij er daarna mee doen is hun keuze. Wij zelf maken natuurlijk al reclame voor de site, maar we hebben jullie hulp nodig om meer mensen te bereiken. Het is echt belangrijk dat mensen dit soort informatie lezen. Het schudt ze wakker en geeft ze de mogelijkheid om een heldere mening te vormen over de zaken in de wereld.

Nogmaals we hebben jou hulp daarbij nodig en we stellen het zeer op prijs dat jij anderen helpt ontwaken uit deze nachtmerrie. Je kan op een aantal manier aan je omgeving bekendmaken dat wij er zijn. Als eerste kun je zoals ik net al noemde mond tot mond reclame maken. Een andere optie is om een aantal vellen met onze kaartjes uit te printen en deze uit te delen. klik op de thumbnail van dit artikel of klik hier om het kaartjesvel op je computer op te slaan. Nog makkelijker is om gewoon het website adres met een aanbeveling van jou zelf aan je contactpersonen in outlook te sturen.

Daarnaast hoorde ik via de radio nog een aantal leuke manieren om mensen de mogelijkheid te bieden om eens op een site als de onze te kijken. Je kunt bijvoorbeeld in het computerlokaal of bibliotheek alle startpagina’s van de computers op http://www.deverborgenwaarheid.nl zetten. Het eerste wat mensen dan zien is die pagina. Je kunt de kaartjes ook onder ruitenwissers van geparkeerde auto’s steken. Een hele leuke vond ik zelf, was het krijten van slogans of internetadressen op de stoep. Mensen lezen dit ook ongemerkt en het is niet strafbaar. Het is ideaal om goede reclame te maken.

Wij hopen dat je ons wil helpen en vergeet niet je helpt er ook je vrienden en familie mee. Vrijgevigheid en hulp willen bieden zou naar mijn idee ook eigenlijk de spirit moeten zijn. Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken om ze te helpen, wij hopen dat jij met ons mee doet!

Britten krijgen het zwaar te verduren

De Britten gaan zonder meer een zwaar jaar tegemoet. De Engels krant The Gaurdian meldde dat veel Britten nog voor de kerst zonder een baan komen te staan. De economische crisis speelt nu nog binnen het bankwezen en op de aandelenmarkt, maar het is natuurlijk onvermijdelijk dat dit ook in de ‘echte’ economie zal doorsijpelen. In Groot-Brittannië komt dit eerder dan later en de cijfers en voorspellingen geven aan dat de Britse bevolking zwaar de dupe zal zijn van dit geintje. Eén miljoen Britten zouden kopje onder gaan vanwege het feit dat Britten minder gaan winkelen en omdat de kleinere ondernemingen nu helemaal niet meer aan geld kunnen komen middels leningen. De officiële cijfers voorspelde al een grote aantal werklozen, maar in die cijfers is nog niet de aandelenmarkt crash van vorige week meegerekend.

Niet alleen op financieel gebied krijgen de Britten het zwaar te verduren, maar nu is er nog iets gemeld waar de Britten niet beter van zullen worden. Een anti-terrorisme minister (mijn god waarom bestaan die mensen) van Engeland heeft laten weten dat er een enorme dreiging is dat Al Qaeda (houdt nog steeds in je achterhoofd dat Al Qaeda is samengevoegd, opgeleid en betaald door de CIA) een ‘Complexe’ terroristische aanslag aan het voorbereiden is. Het artikel meldt letterlijk dat we hier met een complex plot te maken hebben. Ze lachen je gewoon uit, want zij weten dondersgoed dat de complexiteit hem zit in het feit dat zij de uiteindelijke terroristische aanslag tot uitvoer brengen om vervolgens Ali Al Qaeda de schuld te geven. Verder zei de beste man dat er in de afgelopen tijd een aantal veiligheidsmaatregelen zijn getroffen (camera’s op elke hoek van de straat, harde aanpak politie, voor alles identificeren of gearresteerd worden) en dat dit alles een stuk veiliger heeft gemaakt (O JA hoe bewijs je dat dan), maar dat we zeker nog niet veilig zijn. Wat hij dus eigenlijk zegt is: Deze maatregelen zijn alleen voor het controleren van de brave burger en dus helpt het niets tegen een terroristen die bovendien ook nog door de overheid worden betaald.

Ik leef enorm mee met de Britten, want ik weet dat ons koude kikkerlandje als volgende op de politiestaat implementatielijst staat. Ik hoop dat het niet zo ver zal komen, maar ik ben wel bereid om voor mijn vrijheid te vechten, jij ook…?