Gearresteerd voor verhaaltjes schrijven

Mocht je nog niet overtuigd zijn dat de Amerikanen compleet zijn doorgeslagen met de antiterrorisme maatregelen dan zal het volgende verhaal je vast en zeker overtuigen. Een 18-jarige jongen uit Winchester in Clark County in Amerika is afgelopen dinsdag gearresteerd voor (luister goed) het schrijven van een stukje Science Fiction. De jongen, William Poole, is volgens de politie gearresteerd, omdat ze documenten van hem hebben gevonden die duiden op gewelddadige acties tegenover zijn medestudenten, leraren en de politie.

De jongen verklaarde aan de media dat het hier ging om een stukje fictie wat hij had geschreven voor zijn Engelse lessen. Het verhaal gaat over “Zombies” die een school binnenvallen en van alles aanvallen. Hij verklaarde ook dat het verhaal niemand specifiek benoemde, zelfs de school of de politie werd niet expliciet vermeld in zijn verhaal. William meldde nog dat het pure fantasie was en dat genoeg mensen hem op school kenden en dat ook zij wisten dat hij tot niets geks in staat zou zijn. William noemde het allemaal een groot misverstand. De overduidelijk hersenloze politie wisten te melden dat de aard van zijn verhaal alles tot een overtreding maakte. Afgelopen donderdag verhoogde de rechter William’s borg van één naar vijfduizend om aan te geven hoe ernstig deze misstap is.

Je raadt trouwens nooit hoe de politie aan deze documenten zijn gekomen. William’s bezorgde grootouders hebben het opstel gevonden en overgedragen aan de plaatselijke politie. De NSB is weer terug mensen. Het volk in Amerika is nu al zo bang (gemaakt) voor terrorisme, (want ook je eigen school overhoop schieten is natuurlijk terrorisme) dat zij hun vrienden en familie zo maar aangeven bij de autoriteiten/ de heiligen.

En iedereen die denkt dat deze antiterrorisme gekte wel in Amerika blijft, kan zich beter even laten nakijken. Eerst was er namelijk MacDonalds en overgewicht waarvan wij dachten dat komt nooit naar ons land. Nu ligt het bezaaid met Mac’s, Burger Kings, KFC’s en noem maar op en als we de media mogen geloven puilt het Nederlandse volk uit.

Lees meer