EU roept op tot een ‘Nieuwe wereld regering’

Dit is een artikel wat ik vertaald heb van Infowars.com. Het gaat voornamelijk om de filmpjes maar voor de duidelijkheid heb ik de tekst er even bijgezet.

Deze video toont Sarkozy (president van Frankrijk en nu de hoogste pief bij de EU) en Barroso (de Voorzitter van de Commissie voor de EU) die oproepen tot een nieuwe Nieuwe wereld Orde, het ”Nieuwe Bestuur van de Wereld“, of een ”Nieuwe Globale Orde“. De twee hebben het ook over de vastberadenheid van de EU en de globalisten die rampen zullen gebruiken om de laatste fases in gang te zetten van wat zei noemen, ”een nieuwe wereld orde”.

CNN: „Barroso schetste geen specifieke voorstellen maar zei dat een oplossing gebaseerd moest zijn op transparantie, verantwoordelijkheid, grensoverschrijdende supervisie en een globaal bestuur“ En laten we niet vergeten dat er tijdens een crisis altijd een voordeel in zit, voor de elite, tenminste. Historisch gezien gaan deze voordelen altijd in tegen de belangen en rechten van het grote publiek. De huidige chaos in het bankwezen leidt voor de elite in die branche tot grote winsten die door de belastingbetaler worden gewaarborgd en spoort wereldleiders aan tot de oproep voor het herstructureren en een centralisatie van het globale financiële systeem.

Bloomberg: ”Ewald Nowotny, raadslid van de Europese Centrale Bank zei dat er zich een tri-polair globaal valuta systeem tussen Azië, Europa en de V.S. ontwikkelt. En dat hij sceptisch is dat de Dollar nog langer als centrale valuta in de handel gehandhaafd kan worden.“

Kijk hier naar End of Nations en hier naar End Game.

In deze clip kun je zien dat Sarkozy verzoekt tot een “ Economische Eurozone Overheid “ evenals een „Nieuw Bestuur van de Wereld“.  De EU bespreekt ook het verdrag van Lissabon, waarin het zodoende ook meteen de gevaarlijke bedoelingen achter het verdrag benadrukt. Klik hier voor het filmpje.

als je het orgineel even wilt lezen dan klik je hier.