Microsoft kan zo inbreken op jou pc’tje

Microsoft is your friend. Geloof me, net als vele van jullie gebruik ik ook Microsoft Windows en veel van de Microsoft software. Het bedrijf waar ik momenteel werk gebruikt ook alleen maar Microsoft producten. Uit statistieken weet ik dat jullie vrijwel allemaal Windows gebruiken. En zo moeilijk is dat niet te achterhalen, want laptops en desktops in de winkel worden standaard geleverd met Linux… nee geintje natuurlijk, deze worden standaard geleverd met het wonderpakket Windows. En Windows maakt het allemaal zo makkelijk voor je dat je eigenlijk niets anders meer wil.

Misschien kan ik toch nog een reden bedenken waarom je Windows niet zou willen gebruiken. Microsoft heeft namelijk een backdoor gebakken in iedere versie van Windows sinds Windows 95. Nog even voor de computer leken: Een backdoor is een open weg voor bijvoorbeeld hackers (Microsoft) om in je computer te komen zonder dat ze te maken krijgen met jou beveiliging. Letterlijk een achterdeurtje dus. De backdoor ziet er vaak uit als een geïnstalleerd programma, of nestelt zich in bestaande software en besturingsystemen (bijv. Windows). Maar aangezien Microsoft Windows bijna jouw hele computer is, wordt het onmogelijk voor jou om te weten waar en hoe hun backdoor zijn werk doet.

Hoewel dit een vrij oud bericht is (de eerste geruchten werden al besproken in 1999) heeft Microsoft afgelopen jaar pas toegegeven dat het echt zo is. Ik werd zelf pas onlangs van dit beangstigende feit op de hoogte gebracht. Microsoft heeft dit allemaal samen met de Amerikaanse overheidsinstantie NSA opgezet. Zowel Microsoft als de NSA behouden zich het recht om zonder dat jij en ik het doorhebben je computer binnen te gaan en software waar ze het niet mee eens zijn te verwijderen of te beschadigen. Met zo’n backdoor is het mogelijk om software- en hardwarewijzigingen in je computer te maken. Dit komt er op neer dat het ook mogelijk is voor hen om met enkele drukken op hun toetsenbord, jouw computer plat te leggen.

Maar alles is natuurlijk voor jouw veiligheid. En ze gebruiken het alleen voor illegaal downloaden en criminelen e.d. dus jij hoeft je geen zorgen te maken. Ik ga straks ook weer ff MSN’en met mijn We Are Change vrienden :)

Genetische manipulatie treed in de openheid

We hebben inmiddels al veel gehoord over genetische manipulatie. En velen van jullie denken dat dit nog steeds thuis hoort in die nerd-achtige tv-series, waar “normale” mensen zich liever niet mee associëren, ofwel Sci-Fi. Toch hebben we vast allemaal al wel eens gehoord van het eerst gekloonde schaap genaamd Dolly. Ja mensen dit hebben ze echt gedaan dit was geen grapje. Het schaap is het eerste dier wat gekloond werd en al snel volgden meerdere dieren. Met ratten hebben ze uiteindelijk flinke sprongen vooruit gemaakt, waarbij ze nu al in staat zijn om feitelijk met elke vorm van DNA van een wezen een kloon te maken.

Maar klonen is niet het enige goddelijke spelletje wat deze mensen aan het spelen zijn. Nee, ze begeven zich ook op het genetisch wijzigen van wezens. Ze geven dieren eigenschappen die de natuur nooit voor deze beestjes voorzien had. We weten bijvoorbeeld van geiten met spinnen DNA die dus letterlijk spinnenweb kunnen produceren. Zie hier het bewijs.

Onlangs is er weer een wonder der menselijke creatie ten toon gesteld. Deze misselijkmakende creatie is een hond die gloeit in het donker. De schattige kleine beagle puppy’s zijn het resultaat van genetische manipulatie, wat al vele jaren in Seoul aan de gang is. In dit artikel zie je hoe blij Dr. Byeong-Chun Lee is met zijn God-complex. En denk nou niet, O die gekke Koreanen ook met hun rare praktijken, want dit soort acties worden gesponsord door de westerse corporaties. Korea heeft namelijk geen wetten tegen dit soort praktijken en dan is het voor Europa en Amerika veel makkelijker om het daar te doen dan dat ze op eigen bodem ergens underground moeten zitten. Genetische manipulatie, het zou verboden moeten worden.

Je begrijpt misschien wel dat we niets hebben aan gloeiende honden. Uiteindelijk zal alles wat ze nu op dieren aan het testen zijn, bedoeld zijn voor ons mensen. Ik hoop dat je over enkele jaren bereidt bent een een beste vriend te hebben met 4 armen. Of een goede vriendin met 8 ogen. Doktoren die denken dat ze maar heen en weer kunnen rennen en DNA monsters door elkaar gooien, zouden naar onze mening langer opgesloten moeten worden dan een seriemoordenaar. Maarja aangezien dit in Nederland maar maximaal 4 jaar is, is dat ook weer niet zo’n krachtig statement.

Bilderberg 2009

null

Het was weer zover, de Bilderberg meeting heeft weer plaatsgevonden. Deze keer was het ‘gelukkige’ gastland Griekenland, in het  5 sterren hotel Nafsika Astir Palace in het Voulgiameni district in Athene om precies te zijn. De lijst met aanwezigen is ook bekend en het is geen verassing dat onze Bea ook weer aanwezig was. Zei werd wel vergezeld door onze minister van justitie, Ernst Hirsh Ballin en ook Jaap de Hoop Scheffer was present. Het blijft nog steeds een raadsel wat er nou letterlijk besproken wordt in deze onderonsjes, maar de geheimhouding van de betrokken personen en de oorverdovende mediastilte geeft natuurlijk wel te denken… Ik weet persoonlijk niet of het voor een Nederlandse volksvertegenwoordiger, zoals Hirsh Ballin, verboden is om in het geheim te spreken met andere ministers/corporate figuren maar dat de Amerikaanse vertegenwoordigers in overtreding zijn is zeker. De Logan act maakt het voor hun strafbaar om aan deze activiteiten mee te doen.

Dat de mensen die aanwezig zijn geweest, als ze er al over spreken, zeggen dat het gewoon een gezellige get together is en er verder niets van waarde besproken wordt, maar als er dit soort berichten naar buiten komen dan ga ik ernstig twijfelen aan de ware aard van dat theekransje voor de wereld elite. Veel mensen hebben nog steeds het idee dat de Bilderbergers geen enkele invloed op de huidige politiek hebben, maar als je naar reporters al Jim tucker luistert dan komen veel ideeën juist bij hun vandaan. Als je dit artikel op WeAreChange Holland bekijkt dan worden er ook wel wat zaken duidelijk. Als je meer informatie over deze geheimzinnige club wilt dan stel ik voor dat je even met Google aan de slag gaat en ook de Alex Jones film ‘End game’ kan je in de juiste richting wijzen.

De politie is je beste vriend…

/Ik kwam op Youtube een filmpje tegen waar ik niet vrolijk van werd. Het ging over een verdachte die op de vlucht was voor de politie. Hij reed in een auto met hoge snelheid door een woonwijk en boven hem vloog een helikopter die het voorval vastlegde. Op een gegeven moment raakt hij de macht over het stuur kwijt en botst op een geparkeerde auto. De verdachte stapt na de botsing uit de auto en zet het op een lopen. Je kan zien dat hij zich overgeeft en op de grond gaat liggen, benen en armen gespreid. De agenten komen aangelopen met getrokken wapens om hem in te rekenen. so far, so good zou je zeggen, verdachte geeft zich over en de aanhouding kan gemaakt worden…

Maar nu komt het misselijkmakende gedeelte. de agent loopt dus op hem af en in plaats van hem in de boeien te slaan geeft hij de verdachte een harde schop recht in zijn gezicht! Daarna komt zijn collega aangelopen en ze slaan de verdachte echt hardhandig in de boeien, terwijl hij al hulpeloos op de grond ligt. Na dat de boeien omgeslagen zijn doen ze nog even een nonchalante  high five. Het is gewoon te gek voor woorden dat agenten zich tegenwoordig zo gedragen. De vele voorvallen met de tasers die bij ieder wissewasje gebruikt worden en waaraan al vele mensen overleden zijn zijn jullie vast wel bekend, maar dit is gewoon wederom zware mishandeling. Het geeft toch aan dat de politie, in dit geval in Amerika, niet meer de mensen zijn die het motto ”to protect and serve” hoog moeten houden en naleven.

Klik hier voor het filmpje.