Bilderberg 2009

null

Het was weer zover, de Bilderberg meeting heeft weer plaatsgevonden. Deze keer was het ‘gelukkige’ gastland Griekenland, in het  5 sterren hotel Nafsika Astir Palace in het Voulgiameni district in Athene om precies te zijn. De lijst met aanwezigen is ook bekend en het is geen verassing dat onze Bea ook weer aanwezig was. Zei werd wel vergezeld door onze minister van justitie, Ernst Hirsh Ballin en ook Jaap de Hoop Scheffer was present. Het blijft nog steeds een raadsel wat er nou letterlijk besproken wordt in deze onderonsjes, maar de geheimhouding van de betrokken personen en de oorverdovende mediastilte geeft natuurlijk wel te denken… Ik weet persoonlijk niet of het voor een Nederlandse volksvertegenwoordiger, zoals Hirsh Ballin, verboden is om in het geheim te spreken met andere ministers/corporate figuren maar dat de Amerikaanse vertegenwoordigers in overtreding zijn is zeker. De Logan act maakt het voor hun strafbaar om aan deze activiteiten mee te doen.

Dat de mensen die aanwezig zijn geweest, als ze er al over spreken, zeggen dat het gewoon een gezellige get together is en er verder niets van waarde besproken wordt, maar als er dit soort berichten naar buiten komen dan ga ik ernstig twijfelen aan de ware aard van dat theekransje voor de wereld elite. Veel mensen hebben nog steeds het idee dat de Bilderbergers geen enkele invloed op de huidige politiek hebben, maar als je naar reporters al Jim tucker luistert dan komen veel ideeën juist bij hun vandaan. Als je dit artikel op WeAreChange Holland bekijkt dan worden er ook wel wat zaken duidelijk. Als je meer informatie over deze geheimzinnige club wilt dan stel ik voor dat je even met Google aan de slag gaat en ook de Alex Jones film ‘End game’ kan je in de juiste richting wijzen.

De politie is je beste vriend…

/Ik kwam op Youtube een filmpje tegen waar ik niet vrolijk van werd. Het ging over een verdachte die op de vlucht was voor de politie. Hij reed in een auto met hoge snelheid door een woonwijk en boven hem vloog een helikopter die het voorval vastlegde. Op een gegeven moment raakt hij de macht over het stuur kwijt en botst op een geparkeerde auto. De verdachte stapt na de botsing uit de auto en zet het op een lopen. Je kan zien dat hij zich overgeeft en op de grond gaat liggen, benen en armen gespreid. De agenten komen aangelopen met getrokken wapens om hem in te rekenen. so far, so good zou je zeggen, verdachte geeft zich over en de aanhouding kan gemaakt worden…

Maar nu komt het misselijkmakende gedeelte. de agent loopt dus op hem af en in plaats van hem in de boeien te slaan geeft hij de verdachte een harde schop recht in zijn gezicht! Daarna komt zijn collega aangelopen en ze slaan de verdachte echt hardhandig in de boeien, terwijl hij al hulpeloos op de grond ligt. Na dat de boeien omgeslagen zijn doen ze nog even een nonchalante  high five. Het is gewoon te gek voor woorden dat agenten zich tegenwoordig zo gedragen. De vele voorvallen met de tasers die bij ieder wissewasje gebruikt worden en waaraan al vele mensen overleden zijn zijn jullie vast wel bekend, maar dit is gewoon wederom zware mishandeling. Het geeft toch aan dat de politie, in dit geval in Amerika, niet meer de mensen zijn die het motto ”to protect and serve” hoog moeten houden en naleven.

Klik hier voor het filmpje.