Microsoft kan zo inbreken op jou pc’tje

Microsoft is your friend. Geloof me, net als vele van jullie gebruik ik ook Microsoft Windows en veel van de Microsoft software. Het bedrijf waar ik momenteel werk gebruikt ook alleen maar Microsoft producten. Uit statistieken weet ik dat jullie vrijwel allemaal Windows gebruiken. En zo moeilijk is dat niet te achterhalen, want laptops en desktops in de winkel worden standaard geleverd met Linux… nee geintje natuurlijk, deze worden standaard geleverd met het wonderpakket Windows. En Windows maakt het allemaal zo makkelijk voor je dat je eigenlijk niets anders meer wil.

Misschien kan ik toch nog een reden bedenken waarom je Windows niet zou willen gebruiken. Microsoft heeft namelijk een backdoor gebakken in iedere versie van Windows sinds Windows 95. Nog even voor de computer leken: Een backdoor is een open weg voor bijvoorbeeld hackers (Microsoft) om in je computer te komen zonder dat ze te maken krijgen met jou beveiliging. Letterlijk een achterdeurtje dus. De backdoor ziet er vaak uit als een geïnstalleerd programma, of nestelt zich in bestaande software en besturingsystemen (bijv. Windows). Maar aangezien Microsoft Windows bijna jouw hele computer is, wordt het onmogelijk voor jou om te weten waar en hoe hun backdoor zijn werk doet.

Hoewel dit een vrij oud bericht is (de eerste geruchten werden al besproken in 1999) heeft Microsoft afgelopen jaar pas toegegeven dat het echt zo is. Ik werd zelf pas onlangs van dit beangstigende feit op de hoogte gebracht. Microsoft heeft dit allemaal samen met de Amerikaanse overheidsinstantie NSA opgezet. Zowel Microsoft als de NSA behouden zich het recht om zonder dat jij en ik het doorhebben je computer binnen te gaan en software waar ze het niet mee eens zijn te verwijderen of te beschadigen. Met zo’n backdoor is het mogelijk om software- en hardwarewijzigingen in je computer te maken. Dit komt er op neer dat het ook mogelijk is voor hen om met enkele drukken op hun toetsenbord, jouw computer plat te leggen.

Maar alles is natuurlijk voor jouw veiligheid. En ze gebruiken het alleen voor illegaal downloaden en criminelen e.d. dus jij hoeft je geen zorgen te maken. Ik ga straks ook weer ff MSN’en met mijn We Are Change vrienden :)

Genetische manipulatie treed in de openheid

We hebben inmiddels al veel gehoord over genetische manipulatie. En velen van jullie denken dat dit nog steeds thuis hoort in die nerd-achtige tv-series, waar “normale” mensen zich liever niet mee associëren, ofwel Sci-Fi. Toch hebben we vast allemaal al wel eens gehoord van het eerst gekloonde schaap genaamd Dolly. Ja mensen dit hebben ze echt gedaan dit was geen grapje. Het schaap is het eerste dier wat gekloond werd en al snel volgden meerdere dieren. Met ratten hebben ze uiteindelijk flinke sprongen vooruit gemaakt, waarbij ze nu al in staat zijn om feitelijk met elke vorm van DNA van een wezen een kloon te maken.

Maar klonen is niet het enige goddelijke spelletje wat deze mensen aan het spelen zijn. Nee, ze begeven zich ook op het genetisch wijzigen van wezens. Ze geven dieren eigenschappen die de natuur nooit voor deze beestjes voorzien had. We weten bijvoorbeeld van geiten met spinnen DNA die dus letterlijk spinnenweb kunnen produceren. Zie hier het bewijs.

Onlangs is er weer een wonder der menselijke creatie ten toon gesteld. Deze misselijkmakende creatie is een hond die gloeit in het donker. De schattige kleine beagle puppy’s zijn het resultaat van genetische manipulatie, wat al vele jaren in Seoul aan de gang is. In dit artikel zie je hoe blij Dr. Byeong-Chun Lee is met zijn God-complex. En denk nou niet, O die gekke Koreanen ook met hun rare praktijken, want dit soort acties worden gesponsord door de westerse corporaties. Korea heeft namelijk geen wetten tegen dit soort praktijken en dan is het voor Europa en Amerika veel makkelijker om het daar te doen dan dat ze op eigen bodem ergens underground moeten zitten. Genetische manipulatie, het zou verboden moeten worden.

Je begrijpt misschien wel dat we niets hebben aan gloeiende honden. Uiteindelijk zal alles wat ze nu op dieren aan het testen zijn, bedoeld zijn voor ons mensen. Ik hoop dat je over enkele jaren bereidt bent een een beste vriend te hebben met 4 armen. Of een goede vriendin met 8 ogen. Doktoren die denken dat ze maar heen en weer kunnen rennen en DNA monsters door elkaar gooien, zouden naar onze mening langer opgesloten moeten worden dan een seriemoordenaar. Maarja aangezien dit in Nederland maar maximaal 4 jaar is, is dat ook weer niet zo’n krachtig statement.