Inzet leger tijdens grieppandemie dichterbij?

In een artikel in de Telegraaf van 12-08 wordt gesproken over de (mogelijke) inzet van het leger mocht de Mexicaanse griep in alle hevigheid losbarsten. En als je het bericht leest dan lijkt het op het eerste gezicht ook best wel logisch, stel dat de helft van de politie  en medisch personeel ziek op bed ligt? Wat dan? Nou, dan zou het leger inderdaad een handje kunnen helpen door het bouwen van veldhospitaals en het uitvoeren van beveiligingstaken.

Zo zou het kunnen gaan als het een eerlijke wereld zou zijn… Het probleem is dat ze nu met het hele verhaal komen als de griep wel over zijn hoogtepunt lijkt te zijn. Volgens het RIVM is het maar een milde griep die niet veel gevaarlijker is dan de ‘gewone’ griep die elk jaar de kop op steekt. Dat bericht, dat de griep meevalt is van 07-08-09 en het bericht over een mogelijke inzet van het leger is van 12-08-09. Ik zie daar de logica niet zo van in. Nu is het natuurlijk wel zo dat je ook helemaal tureluurs wordt van al die verschillende berichten, eerst is het een zeer dodelijke variant, dan is het een mildere variant, daarna verwachten ze dat het virus gaat muteren en dan pas dodelijk wordt en slaan ze miljoenen vaccinaties in. Moeilijk om er wat van te maken, wat is waar en wat niet?

Wij zijn persoonlijk van mening dat deze hele pandemie een grote hoax is die gebruikt wordt om angst aan te jagen, mensen te kunnen vaccineren (wat zit er allemaal in die vaccines?) en om te kijken hoe we reageren. Misschien ook wel belangrijk, de fabrikanten van Tamiflu en de vaccinaties hebben bakken met geld verdiend aan de wereldwijde verkoop, alleen in Nederland al 34 miljoen! Er zijn ook veel aanwijzingen dat het virus gecreëerd is en losgelaten is in Mexico city, de dichtst bevolkte stad van de wereld dus een ideale infectiehaard voor dit griepvirus. En dat het een combinatie is van 3 verschillende griep varianten, die allemaal toevallig bij elkaar komen zijn, is op zijn minst vreemd te noemen.

Lees meer