Het koningshuis, een geldverslindende poppenkast

Vandaag viel in de kranten en op nujij.nl te lezen dat het Nederlandse koningshuis vreselijk veel geld kost, 39,6 miljoen Euro per jaar om precies te zijn! Yep, het is niet niks en het ergste is nog dat het onze centen zijn die ze met bakken tegelijk toegeworpen krijgen en waarvoor?

Ik weet dat er heel wat mensen zijn die zo hun bedenkingen hebben bij het nut van het koningshuis, daar ben ik er ook één van en nu het economisch wat in het slop zit allemaal, denk ik er steeds vaker over na. Ik vind het namelijk niet te geloven dat een koningshuis van zo een klein land 39,6 miljoen moet kosten. In een land als Spanje, Zweden of Noorwegen zijn de  kosten beduidend minder en deze zijn toch stukken groter dan Nederland. Voor ik het vergeet, de kosten vallen nog VEEL HOGER uit als ook de onderhoudskosten van hun bezittingen meegeteld worden. Wist je trouwens dat die lui in veel gevallen een vrijstelling hebben waardoor ze veel belastingen niet hoeven te betalen? Echt waar, iedereen moet in deze tijd de riem aantrekken om het hoofd boven water te houden, maar de Oranjes, die hoeven geen inkomstenbelasting, vermogensbelasting, wegenbelasting en successiebelastingen te betalen. Ja dat lees je goed, ze krijgen per maand miljoenen aan belastingcenten op hun rekeningen gestort maar de belastingdienst stuurt ze geen blauwe enveloppe, hebben zei even geluk (mijn nekharen gaan altijd overeind staan bij het zien van dat onding zodra hij in de bus ligt). Wat mij verder tegen staat is de verkwisting van ons belastinggeld dat op gaat aan snoepreisjes, vakantiehuizen en onderhoud aan de weet-ik-hoeveel huizen en voertuigen. En dan zit Beatrix ons even zonder te knipperen te vertellen dat we aardiger, begripvoller en behulpzamer moeten zijn naar onze medemensch in haar nieuwjaarstoespraak. Lekker makkelijk vanuit haar ivoren toren. Als ze echt zo begaan was met ons dat had ze zelf op moeten staan en moeten zeggen dat ze uit solidariteit genoegen zou nemen met minder, maar dat is waarschijnlijk wishful thinking. Ze gaan gewoon door alsof er nooit iets gebeurt is terwijl overal om ons heen mensen financieel in de knel komen en verstrikt raken in een web van bureaucratie en bemoeienis.

Lees meer

Opbergen helpt altijd

Gelukkig de overheid is er eindelijk uit. Ze gaan gelukkig akkoord met het plan om Barendrecht onze grote CO2-opslag te laten worden. Zo kopt de Trouw tenminste. De kamer is ermee akkoord, de bevolking en de gemeenteraad misschien niet, maar wat is nou echt belangrijk? Ik ben zo blij dat de regering bepaald heeft dat het door mag gaan, terwijl een meerderheid van de bewoners ernstige kritiek hadden, of gewoonweg tegen het plan waren. We moeten als bevolking gewoon niet meer voor ons zelf denken; dat is nergens voor nodig de overheid weet best wat goed voor ons is. En zeker als gewone mensen het beter denken te weten dan de wetenschappers die de overheid heeft aangesteld, waar zijn we dan mee bezig?

Zo zegt een Barendrechter: “Ze willen experimenteren, dat moeten ze dan niet doen waar er zo’n 50.000 mensen wonen. Dat moeten ze op een veilige plek doen.” Wat een domme man zeg! Wat zijn dat nou voor rare opmerkingen, de wetenschappers weten dit toch veel beter. Ze moeten dat waarschijnlijk gewoon bij mensen in de buurt doen, zodat ze kunnen zien wat het effect is als het misgaat. Dat snap je toch wel? En een een andere inwoonster zegt: “We kunnen wel nee zeggen, maar ze doen toch wat ze zelf willen. Hebben wij nog wat te vertellen?” Nee, dat heb je niet, dat snap je toch wel. Onze leider, heersers, goden hebben geen hulp nodig van dom volk als wij.

Lees meer

Doe mee met de ANWB

Voor die gene die nog niets over de kilometerheffing hebben gehoord: “Ga je schamen!” Onder de voorwendselen dat wij minder gaan betalen en dat het een eerlijker systeem gaat worden wil de overheid een enorme inbraak op de privacy van de burgers plegen. Veel mensen hebben al berekent dat deze heffing hun alleen maar duurder uit laat komen. Daarnaast wil de overheid deze kilometertjes bij ons controleren met behulp van een kastje in de auto. Dit afzichtelijk ding weet via GPS ten alle tijden waar je bent. En dit mijn beste, geeft alle mogelijkheden en lokt gewoon uit om misbruik van te maken door de heren en dames in Den Haag. Enkele voorbeelden op de lange termijn zouden kunnen zijn:

  • Boetes zonder flitspaal geregistreerd en verrekend. Denk aan wegen waar je overal 5 kilometer harder rijdt dan is toegestaan en een maandelijkse incasso van bureau van justitie.
  • Boetes voor fout parkeren. Idem.
  • Auto geregistreerd op plaats van een misdrijf,  rond de tijd van een misdrijf. Of 40 tot 50 geregistreerde Nederlanders even willen komen opdraven ter ondervraging.

Er gingen ook nog vreemde geruchten rond over de werking van het kastje en wat te doen bij een defect. Dit gerucht kwam uit Den Haag zelf. Blijkbaar hangt, als je kastje kapot is en je laat het zelf niet repareren (waarschijnlijk op je eigen kosten), er een boete van 74.000 boven je hoofd  of een gevangenisstraf van 4 jaar. Ehm wat? Dat is meer dan de gemiddelde moordenaar krijgt hier in Nederland. Maar verrassend genoeg heeft meneer Eurlings gezegd dat de ANWB leden mogen stemmen over dit vreselijk plan. Mijn oproep aan jullie is dan ook om dit per direct te doen. Zowel leden als niet leden kunnen hier hun stem uit brengen.

Lees meer

TV serie Dark angel, sci/fi of toch werkelijkheid?

Ok mensen, stop niet gelijk met lezen omdat er in de kop van dit artikel een vergelijking met een tv-serie gemaakt wordt. De aanleiding dat ik dit schrijf zijn de enorme overeenkomsten die ik zie met deze serie en de staat waar Amerika nu in dreigt te belanden (of al is). Sommige dingen zijn er nog niet, en heel veel al wel. Het bijzondere is dat deze serie al na 2 seizoenen afgekapt werd, vlak na de aanslagen op 9/11… De verklaring was dat de kijkcijfers tegen vielen voor het 2e seizoen. Dat is gedeeltelijk waar, maar er was een enorme fanbase die petities hield om de serie op de buis te houden en het was, en is nog steeds behoorlijk populair. Een andere reden was dat het te duur was om door te zetten en Fox heeft nooit een echte reden gegeven waarom het gestopt was, waarom? Maar andere verhalen gaan dat er druk vanuit de overheid was, omdat het wel erg realistisch begon te worden en dat de mensen daar niet mee geconfronteerd wilde worden. Als je het mij vraagt dan ga ik voor de 2de verklaring, het werd voor de overheid allemaal TE echt en had het wel erg veel trekjes van wat ze van plan waren om te gaan doen; het invoeren van een politiestaat. Dit denk ik, omdat er namelijk wel een hoop series zijn die heel erg pro-overheid zijn en gaan over het oppakken van enge terroristen. Zie series zoals ‘Threat Matrix’ en ‘24’. Dit zijn stuk voor stuk echte propaganda series waarin het martelen van terroristen gehypet word, en dat is dan wel geschikt voor al die tere zieltjes voor de buis? Oftewel, zolang het gaat over het oppakken en martelen van Arabieren is het OK, maar als het de harde en niet zo glamoureuze kant laat zien dan moet het van de buis. Ik dacht dat ze gek waren van reality TV?

Lees meer

Broeikas vaccinaties

Twee van de huidige meest overduidelijke complotten (voor de mensen die het kunnen zien), zijn natuurlijk het Global Warming geneuzel en het Mexicaanse griep verhaal. En nogmaals voor de nieuwe onder jullie, complotten kunnen rijken van het misleiden van de bevolking voor het maken van winst bij een corporatie tot het manipuleren van mensen met als doel meer macht in handen te krijgen over een land, de wereld, etc, dus niet gelijk afhaken nu. Bij Global Warming kunnen we gewoonweg het feit geven dat er 2000 semi wetenschappers (aka IPCC) zeggen: “Wellus, wij warmen de aarde wel op.” Terwijl er ruim 31.000 echte wetenschappers onderbouwd uitleggen waarom wij niet de oorzaak zijn van de tot recentelijk opwarmende trend.Voor het vaccinatie verhaal kunnen we simpelweg aandragen dat de Mexicaanse griep lang niet zoveel levens heeft geëist als een gemiddeld normaal griep seizoen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer bewijzen, maar creaturen die denken dat ze boven ons, de gewone mensen, staan, proberen uit alle macht om ons dit soort informatie te onthouden, zodat ze hun eigen onzin kunnen spuien. De reden dat deze twee complotten zo belangrijk zijn is omdat ze langzaam beginnen te ontrafelen. Steeds meer en meer en nog meer politici en wetenschappers spreken uit tegen deze complotten. Ze zullen natuurlijk nooit direct zeggen dat deze leugens onderdeel uitmaken van een complot, maar zeggen heel politiek correct dat ze twijfelen aan de validiteit van de argumenten. Dit soort tegenargumenten zijn vaak de reden dat een complot kan uitgroeien tot iets groots, omdat wij politiek correct blijven terwijl de complotters dit zeker niet doen, in het geval dat je dit nog niet wist!

Lees meer

IceSAVE het volk van IJsland

Zowel op grote schaal als op de spreekwoordelijke kleine schaal worden we van alle kanten financieel genaaid, ehm ik bedoel een oor aangenaaid. Banken vallen om, belasting worden verhoogd en verveelvoudigd. Toch voelt men zich blijkbaar nog veilig genoeg in Nederland om vrij nonchalant om te gaan met de eigen liquide middelen. Dit bleek wel uit de DSB affaire, maar natuurlijk ook uit het omvallen van IceSave. Mensen zien in de folders de mooie beloftes en sluiten direct een lening, een rekening of een abonnement af, toch Leon ;) . En wij kunnen niet genoeg blijven stressen hoe belangrijk het is dit niet te doen, maar voor de mensen van IJsland is dit nu te laat.

Het volk van IJsland wordt nu in feite gestraft door de fouten die de bank en overheid hebben gemaakt. Nu hebben Nederland en Groot Brittannië geëist van IJsland, wat in totaal maar zo’n 319.000 mensen telt, om omgerekend 4 miljard euro te betalen aan “de gedupeerde”. Nou ja aan de overheden van de landen va de gedupeerde en die kijken wel of en wie wat krijgt! Maar dit is een immens bedrag voor een land wat niet zoveel heeft en al vrij arm is geworden door de hele affaire. En natuurlijk komt al dit geld niet uit de zakken van de overheid, want die heeft zij in feite niet, nee het komt uit de zak van de bevolking. De huidige generatie zal de rest van zijn leven werken om de schuld met een rente van 5, 5% terug te betalen.

Lees meer

Een kleine glimlach

Balkenende, Balkenende, Balkenende, de onschuld zelve spelen werkt niet meer hè? Ze beginnen je door te krijgen. Ik zou als ik jou was ook alvast maar gaan bedenken hoe je hierop gaat reageren. Eigenlijk zou ik graag hebben gezien hoe J.P. Balkenende erbij heeft gezeten toen hij deze aankondiging van de Commissie Davids over de inval van Irak op TV zag? Het kan toch haast niet anders dat het zweet hem op alle plekken uitbrak.  “O jee,” dacht hij, “we krijgen straks allemaal zelfdenkende mensen, dat kunnen we niet hebben in dit land! We waren altijd zo trots op het feit dat we iedereen in Nederland zo dom konden houden!”

Kniezen moet hij, nu het rapport over de inval in Irak door de Commissie Davids is opgeleverd. En dat doet hij ook! Toch weet Balkende het maar weer mooi te draaien in zijn reactie naar de pers toe. We onderschatten J.P. toch echt te vaak en te gemakkelijk. Velen denken dat de man een beetje een houterige stuntelaar is, maar als het moet dan weet dit geniepige reptiel zich in alle bochten te wringen om maar onder zijn onvermijdelijke vonnis uit te komen. Dit vonnis natuurlijk zijnde dat hij een marionet is voor de globale elite en dat hij zo snel mogelijk moet stoppen met wat hij doet.

Lees meer

Filmpjes die we je niet willen onthouden, deel 4

Hier hebben we weer een paar leuke/interessante filmpjes die we graag met jullie willen delen.

En we trappen af met een filmpje, gemaakt door Mark Dice die met een neppe petitie de straat op gaat en mensen vraagt of ze hem willen tekenen. De petitie stelt namelijk dat de Federale reserve de inflatie moet verhogen tot 100% om Amerika uit de crisis te trekken… Echt waar, het zou een leuk filmpje zijn als het niet zo in en in triest zou zijn. Kijk zelf!

Hier een filmpje dat duidelijk en op pijnlijke wijze de onwetendheid en laksheid van de bevolking laat zien en hoe gemakkelijk ze zich in laten pakken en laten gebruiken. Klik.

Een korte uitleg over de wereld elite, oftewel, the NWO for dummies ;) Zie hier.

De desinteresse van de gemiddelde Nederlander in het toch wel belangrijke privacy… Er zijn een boel medelanders die het allemaal wel best vinden en Big Brother met open armen zullen ontvangen… Filmpje.

Nederland is een land waar aan de lopende band afgeluisterd wordt , verhoudingsgewijs gezien zelfs nog meer dan bijvoorbeeld Amerika. Kan je na gaan, ons kleine landje. Zie hier.

De nieuwe Conspiracy theory met Jesse Ventura, deze gaat over de mogelijkheid om mensen te beinvloeden en ze jou wil op te leggen zodat ze bijvoorbeeld een moord plegen en zich er later niets meer van kunnen herinneren! Deel 1/6

En natuurlijk de nieuwste Alex Jones docu; ”Fall of the Republic: the presidency of Barack H. Obama”. Zeer goede en informatieve film. Youtube HQ versie.

Bij deze wens ik je veel kijkplezier en nieuw vergaarde wijsheid toe!

Geheime clubs, genootschappen en het occulte

Geheime genootschappen en besloten clubjes die omringt zijn door mysterie en een deken van stilzwijgen, het klinkt als de inhoud van een Hollywood thriller. Maar niets is minder waar, ze bestaan wel degelijk in de echte wereld en het zijn er meer dan je zou verwachten. Hier een kleine opsomming van de meest invloedrijke…

De bekendste van deze clubjes is natuurlijk de Bilderberg groep, ook al is het bestaan van deze in 1954 opgerichte groep (door oa. Prins Bernhard) lang ontkend door zowel leden als de media, wel degelijk heel erg echt. Er zijn zelfs boeken over geschreven en ook in een Alex Jones documentaire zien we een aantal leden, waaronder onze eigen Beatrix, die een bijeenkomst bijwonen. Wat er precies besproken wordt tijdens deze bijeenkomsten is nog altijd in mysterie gehuld, en het feit dat de leden zelf ook zo geheimzinnig doen werkt natuurlijk veel vragen op, die dan altijd automatisch als complotdenken afgezet worden. Er zijn trouwens wel wat zaken naar buiten gekomen, deze komen dan van informanten die werken voor onderzoeksjournalisten als Jim Tucker en Daniel Estulin. Ook komt het (zij het zeer zeldzaam) voor dat een lid zit op te scheppen of zijn mond voorbij praat en het heeft over de rol die de Bilderbergers gespeeld hebben bij de invoering van de Euro, de EU en de invloed die ze uitoefenen op b.v een presidentskandidaat in de VS. Obama bezocht namelijk de Bilderbergconferentie in het jaar van de verkiezingen en ook bij George W. Bush ging het op deze manier. Over het algemeen zeggen de leden, als het ze al gevraagd wordt, dat de ontmoetingen niets meer zijn dan een bijeenkomst waar de machtige der aarde even een kopje koffie met elkaar doen en dat er verder niets achter gezocht moet worden.

Lees meer

Geld moet rollen

Ik zal eens een keer niet klagen over Bilderberg of over de NWO, niet over politiestaten of over vaccinaties. Nee, ik wil het hebben over kleine dingetjes waar jij en ik en mensen die niks van dit eerder genoemde afweten het zo graag over hebben. De benzineprijzen zijn echt enorm hoog geworden, zeg… Herinner je het nog, dat rond de bijna uitslaande oorlog in Zuid Ossetië de olie prijzen boven de 100 dollar per vat schoten. De olie prijzen schoten zelfs tot rond de 150 dollar per vat in dat jaar (check onze widget onder de kalender). De benzine prijzen konden natuurlijk niet achterblijven. Zo wist RTL Z ons toen te melden dat de benzineprijzen een record hoogte hadden bereikt. 1,55 Euro per liter werd er betaald, ik zeg, dat is geen record wat we graag in het Guinness Book of Records willen zien. Maar, werd er gezegd, net als bij zoveel van dat soort zaken, maakt u zich geen zorgen als de prijzen van de olie dalen dan zal ook de benzine prijs niet achterblijven hoor. Juist!

Maar inderdaad, zoals ze dat altijd doen houden ze mooi de schijn op. Zoals belooft zakte het afgelopen jaar de olieprijzen drastisch. Vrijwel net zo snel als dat ze gestegen waren. En ja hoor, daar gingen ook de benzineprijzen.  Hé maar wacht, de olieprijzen daalde van 150 dollar per vat naar een redelijke 50 dollar per vat, maar de benzineprijzen zakte van een massieve 1,55 euro per liter naar op zijn laagste punt 1,20 euro per liter. Je hoeft geen wiskundig wonder te zijn om te zien dat die verhoudingen niet kloppen. Zeker niet als je weet dat voor die olieprijzen explosie een liter benzine onder 1 euro kostte.

Lees meer