Jesse Ventura – Conspiracy Theory

De voormalig Gouverneur van Minnesota, Jesse Ventura, staat al jaren bekend om zijn eerlijkheid. De beste man is een echte familieman en doet echt alles voor zijn gezin. Toen hem vorig jaar gevraagd werd om opnieuw de politiek in te gaan, heeft hij dan ook vriendelijk afgewezen, aangezien dit een te zware last zou zijn voor zijn gezin. Alle andere politici redden het toch ook best met hun gezinnen waarom zou dit voor meneer Ventura dan anders zijn? Ventura is echter zo eerlijk dat hij geen geld wil aannemen van lobbyisten. En hoe eerlijk het ook is, het zal altijd kwaad bloed zetten bij die mensen die graag een politicus aan hun kant hebben staan. Daarom zal de Ex-Gouverneur de politiek niet meer in gaan.

Al enkele jaren is de Ex-Gouverneur bekend met de complotten die momenteel de wereld in haar macht houden. Hoofdzakelijk hield hij zich bezig met 11 september, maar ook over de rest van de theorieën en bestaande complotten kan hij al een aardig woordje reppen. Het was voornamelijk Alex Jones die hem op dit ogen openend pad heeft gekregen. Maar nu Ventura de politiek niet meer in gaat en hij al deze nieuwe kennis bezit, is hij maar een nieuwe weg ingeslagen. Een weg die hem absoluut geen windeggs heeft gelegd.

Lees meer

Gelukkig nieuwjaar waarheidszoekers

Ook van het “Verborgen Waarheid”-team een voorspoedig 2010 toegewenst.  Ondanks een rumoerig 2009 hopen ook wij dat dit jaar een jaar wordt van veranderingen, een jaar waarop wij met zijn allen meer mensen kunnen benaderen, meer ogen kunnen openen. In dit nieuwe jaar gaan we weer een nieuwe start maken. Zowel met de website (welke een beetje op een laag pitje heeft gestaan) als in de speurtocht naar het echte nieuws.

Maar wat voor jaar wordt 2010 volgens jou? Wordt het een jaar van de oorlog in Jemen tegen “terrorisme”? Wordt het een jaar van zware CO2 belastingen als gevolg van de klimaattop? Wordt het misschien zelfs het jaar waar vliegtuigmaatschappijen de taser kettingen in gaan zetten. Wordt het een jaar waarin Nederland besluit, om dezelfde veiligheidsmaatregelen te treffen als Amerika? Zou het dan toch het jaar worden waarin de hel losbarst met alle pandemieën die ze ons hebben belooft en dat iedereen massaal de giftige vaccinaties laten inspuiten? Of wordt het het jaar waarin de huidige economische structuur van de wereld inzakt zoals de Twin Towers deden op 9/11. Ik weet het nog niet, maar hoop dat geen van deze akelige gebeurtenissen ons te wachten staat. Wij hebben als volk inmiddels al genoeg te verduren gekregen.

Lees meer