Een kleine glimlach

Balkenende, Balkenende, Balkenende, de onschuld zelve spelen werkt niet meer hè? Ze beginnen je door te krijgen. Ik zou als ik jou was ook alvast maar gaan bedenken hoe je hierop gaat reageren. Eigenlijk zou ik graag hebben gezien hoe J.P. Balkenende erbij heeft gezeten toen hij deze aankondiging van de Commissie Davids over de inval van Irak op TV zag? Het kan toch haast niet anders dat het zweet hem op alle plekken uitbrak.  “O jee,” dacht hij, “we krijgen straks allemaal zelfdenkende mensen, dat kunnen we niet hebben in dit land! We waren altijd zo trots op het feit dat we iedereen in Nederland zo dom konden houden!”

Kniezen moet hij, nu het rapport over de inval in Irak door de Commissie Davids is opgeleverd. En dat doet hij ook! Toch weet Balkende het maar weer mooi te draaien in zijn reactie naar de pers toe. We onderschatten J.P. toch echt te vaak en te gemakkelijk. Velen denken dat de man een beetje een houterige stuntelaar is, maar als het moet dan weet dit geniepige reptiel zich in alle bochten te wringen om maar onder zijn onvermijdelijke vonnis uit te komen. Dit vonnis natuurlijk zijnde dat hij een marionet is voor de globale elite en dat hij zo snel mogelijk moet stoppen met wat hij doet.

Lees meer

Filmpjes die we je niet willen onthouden, deel 4

Hier hebben we weer een paar leuke/interessante filmpjes die we graag met jullie willen delen.

En we trappen af met een filmpje, gemaakt door Mark Dice die met een neppe petitie de straat op gaat en mensen vraagt of ze hem willen tekenen. De petitie stelt namelijk dat de Federale reserve de inflatie moet verhogen tot 100% om Amerika uit de crisis te trekken… Echt waar, het zou een leuk filmpje zijn als het niet zo in en in triest zou zijn. Kijk zelf!

Hier een filmpje dat duidelijk en op pijnlijke wijze de onwetendheid en laksheid van de bevolking laat zien en hoe gemakkelijk ze zich in laten pakken en laten gebruiken. Klik.

Een korte uitleg over de wereld elite, oftewel, the NWO for dummies ;) Zie hier.

De desinteresse van de gemiddelde Nederlander in het toch wel belangrijke privacy… Er zijn een boel medelanders die het allemaal wel best vinden en Big Brother met open armen zullen ontvangen… Filmpje.

Nederland is een land waar aan de lopende band afgeluisterd wordt , verhoudingsgewijs gezien zelfs nog meer dan bijvoorbeeld Amerika. Kan je na gaan, ons kleine landje. Zie hier.

De nieuwe Conspiracy theory met Jesse Ventura, deze gaat over de mogelijkheid om mensen te beinvloeden en ze jou wil op te leggen zodat ze bijvoorbeeld een moord plegen en zich er later niets meer van kunnen herinneren! Deel 1/6

En natuurlijk de nieuwste Alex Jones docu; ”Fall of the Republic: the presidency of Barack H. Obama”. Zeer goede en informatieve film. Youtube HQ versie.

Bij deze wens ik je veel kijkplezier en nieuw vergaarde wijsheid toe!