Hare majesteit de koniging x Ongeschikt

Inmiddels doen de persberichten zich al aardig in de ronde, de tweede kamer wil de koningin haar inspraak beperken in de tweede kamer. Nu wordt vrijwel elke stap die de tweede kamer zet dan wel ingefluisterd of goedgekeurd door hare koninklijke hoogheid, dus ook hier zal wel enige opzet in het spel zijn. Toch lijkt het op een goede stap in de richting. We kunnen met een gerust hard na een dergelijke beslissing ook haar salaris en dat van Wim Lex halveren, omdat hun rol daarmee ook wordt gehalveerd, of ben ik nu iets te voorbarig.

Daarnaast weten we allemaal dat Onze Hoogheid ere lid is van het stel elitaire figuren wat eens per jaar de voortgang van hun globalisatieplannen met elkaar bespreekt. Toch zien we de ontwaking van steeds meer Nederlanders die daarbij ook actie durven te ondernemen.

Er is een petitie opgezet die door ons allemaal getekend zou moeten worden. Hierin wordt verzocht om volledig inzicht in de o zo geheimzinnige vergaderingen te krijgen. Ook verzoek je hiermee om voorgaande notulen van de bijeenkomsten in te kunnen zien.

Ik zeg waar wacht je nog op teken onmiddellijk!