Met dank aan de media…

Hier weer 2 mooie voorbeelden van het effect dat de media op ons heeft, voornamelijk het inboezemen van angst onder de bevolking. Het eerste voorbeeld gaat over een jongeman die met een munitiekistje en legerjas over het station in Amsterdam liep. Mensen zagen het verouderde munitiekistje en dachten gelijk aan een bom! Zeker weten dat vóór 11 September 2001 niemand er ook maar gekeken zou hebben. Maar dankzij de media en o.a. de reclame ‘Nederland tegen terrorisme’ is iedereen als de dood voor alles wat afwijkt van het ‘normale’. Mensen worden bang gemaakt en aangespoort elkaar in de gaten te houden, stel je voor dat iemand anders doet/denkt dan wat ons ingeprent is? Dat betekend tegewoordig voor het schapenvolk niets minder dan ”Dan moet het wel een terrorist zijn!” En dan noemen ze mensen zoals mijn collega, mijzelf en jullie paranoide en alu-hoedjes!?

‘Terreurverdachte door kist met computerspel’

Zo speel je tijdens een persconferentie een computerspelletje, zo word je op perron 4 op station Amsterdam-Amstel omringd door dertig agenten die je verdenken van het voorbereiden van een terroristische aanslag.
Het overkwam gamerecensent Christiaan Levering (21) uit Nijmegen deze week. Reden: hij droeg een leeg munitiekistje onder zijn arm, een presentje van de spelletjesmaker.

Levering, internetwizzkid en recensent van computerspellen voor het blad Game TM, bezocht afgelopen woensdag een persbijeenkomst op het eiland Pampus ter gelegenheid van het nieuwe strategiecomputerspel Command & Conquer Red Alert 3.

Aan het einde van de dag kreeg Levering als gimmick een ex-legermunitiekistje cadeau met daarin het computerspel, een T-shirt, wat persberichten en een cd-rom met beeldmateriaal.

“Op het station waren de roltrappen naar het perron afgezet met lint. Kennelijk kapot. Daarom nam ik de trap.”

Boven aan het perron stond Levering oog in oog met een tiental agenten die hem leken op te wachten.

“Ze keken me aan en voordat ik het wist, was ik omringd door zeker dertig agenten. Ik werd verdacht van het treffen van voorbereidingen van een terroristische aanslag. En dat alleen omdat ik een munitiekistje bij me had die je in elke dumpzaak kunt kopen.” “Een bomverkenner van de Amsterdamse politie onderzocht mijn kistje”, aldus Levering. “Daarna werd ik aan de tand gevoeld door een paar rechercheurs in burger.” Klik hier voor het orginele artikel.

Voorbeeld nummer 2. Het was al zo lekker stil rondom Osama, dat vonden de media en de mensen die de media controleren waarschijnlijk ook dus hebben ze er weer eens een berichtje uit gegooid. Mensen, Bin Laden gaat geen aanslag plegen. Dat gaat de Amerikaanse overheid zelf doen, alleen zullen ze hem gebruiken om de schuld op af te schuiven, net als de gebeurtenissen op 9/11. Als er iets gebeurt dan zullen de media moord en brand schreeuwen dat het wederom Bin Laden was en kunnen de globalisten lekker verder met hun duistere agenda. Er zijn al berichten uitgegaan  van politieke figuren (o.a. Joe Biden, Obama’s Vice president en staatshoofden van Frankrijk en Australië)  die waarschuwen voor een komende aanslag om president Obama ‘op de proef te stellen’… Erg toevallig weer allemaal. Biden heeft het zelfs over een ”generated crisis within the next six months gehad. Een ding wat ik ondertussen wel geleerd heb is dat als ze dit soort dingen roepen, dan weten ze waar ze het over hebben. Ik hoop dat ik ernaast zit maar mocht er iets gebeuren wees dan heel kritisch en neem zeker de media- versie niet klakkeloos over. De kans is groot dat ze de waarheid weer zo snel mogelijk proberen te begraven.

‘Bin Laden plant nieuwe aanslag VS’

Osama bin Laden is bezig een nieuwe aanslag te plannen tegen de Verenigde Saten. De impact van de geplande terreurdaad zal groter zijn dan de aanslagen op de Twin Towers van 11 september 2001.
Volgens het tijdschrift al-Quds Al-Arabi heeft “Bin Laden alles al gepland en wacht het juiste ogenblik af”, aldus een bron.

De aanslag zal, zo meldt het blad, plaats vinden tussen nu en de aanstelling van Barack Obama tot nieuwe president van de VS, op 20 januari 2009.

Volgens de bron, die in contact staat met al-Qaida in Jemen, zijn de al-Qaidastrijders in verhoogde staat van paraatheid en stomen ze op verschillende plekken in de wereld terroristen klaar voor de nieuwe aanslagen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Klik hier voor het orginele artikel.

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie