Chaos in Amerika rond 2012

Gerald Celente, directeur van Trends Research Instute. is één van de beste in het voorspellen van toekomstscenario’s. Hij heeft dan ook al een aantal keer zeer correcte voorspellingen gedaan. Om een kort lijstje te noemen van uitgekomen voorspellingen:

Deze man en zijn bedrijf hebben dus inmiddels een behoorlijke naam opgebouwd en daarom is het dus extra schrikken, wanneer hij met een donker doomscenario over Amerika naar buiten komt. Celente voorspelt namelijk dat Amerika een nog zwaardere tijd tegemoet gaat en dat zelfs de grote depressie er niets bij is. Ook voorspelt hij dat rond 2012 Amerika een onontwikkeld land zal zijn en dat er overal  op straat rellen zullen uitbreken, waarbij voedsel de hoofdoorzaak is. Verder komt er opstand vanuit de bevolking tegen belastingen en zal het kraken van panden niet meer dan normaal zijn. Kerstdagen zullen niet meer draaien om hoeveel pakjes de Amerikanen onder hun bomen kunnen leggen, maar of ze nog fatsoenlijk eten op tafel kunnen krijgen.

Als iemand, die zo een hoog aanzien heeft bij zelfs de mainstream media, deze dingen roept dan kun je je toch in ieder geval wel zorgen maken. Zoals ik al eerder schreef op We Are Change Holland, zullen de Amerikanen het niet veel beter krijgen met Obama als president, maar een scenario zoals geschetst is wens je niemand toe, ook de Amerikanen niet, ook al hebben de meeste er misschien zelf voor gekozen. Als je onze site gevolgd hebt dan weet je dat wij zelf ook dergelijke voorspellingen hebben gedaan. Toch is het beter dat de slapende schaapjes ook eens een por in de zij krijgen van iemand die ze blijkbaar wel vertrouwen met hun toekomstvoorspellingen. En we mogen ook hopen dat jij jouw omgeving bewust maakt van deze situatie, want zoals al het andere komt ook dit overwaaien vanuit Amerika. Duitsland is een goed voorbeeld aangezien ze daar nu al spreken van een recessie. Lees hier meer over Celente.

1 reactie tot nu toe

Goed lezenswaardig stukje…val te hopen dat het uiteindelijk mee gaat vallen. Amerikanen zijn een flexibel volk.

Ben
01 dec 2008 om 13:10

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie