Genetische manipulatie treed in de openheid

We hebben inmiddels al veel gehoord over genetische manipulatie. En velen van jullie denken dat dit nog steeds thuis hoort in die nerd-achtige tv-series, waar “normale” mensen zich liever niet mee associëren, ofwel Sci-Fi. Toch hebben we vast allemaal al wel eens gehoord van het eerst gekloonde schaap genaamd Dolly. Ja mensen dit hebben ze echt gedaan dit was geen grapje. Het schaap is het eerste dier wat gekloond werd en al snel volgden meerdere dieren. Met ratten hebben ze uiteindelijk flinke sprongen vooruit gemaakt, waarbij ze nu al in staat zijn om feitelijk met elke vorm van DNA van een wezen een kloon te maken.

Maar klonen is niet het enige goddelijke spelletje wat deze mensen aan het spelen zijn. Nee, ze begeven zich ook op het genetisch wijzigen van wezens. Ze geven dieren eigenschappen die de natuur nooit voor deze beestjes voorzien had. We weten bijvoorbeeld van geiten met spinnen DNA die dus letterlijk spinnenweb kunnen produceren. Zie hier het bewijs.

Onlangs is er weer een wonder der menselijke creatie ten toon gesteld. Deze misselijkmakende creatie is een hond die gloeit in het donker. De schattige kleine beagle puppy’s zijn het resultaat van genetische manipulatie, wat al vele jaren in Seoul aan de gang is. In dit artikel zie je hoe blij Dr. Byeong-Chun Lee is met zijn God-complex. En denk nou niet, O die gekke Koreanen ook met hun rare praktijken, want dit soort acties worden gesponsord door de westerse corporaties. Korea heeft namelijk geen wetten tegen dit soort praktijken en dan is het voor Europa en Amerika veel makkelijker om het daar te doen dan dat ze op eigen bodem ergens underground moeten zitten. Genetische manipulatie, het zou verboden moeten worden.

Je begrijpt misschien wel dat we niets hebben aan gloeiende honden. Uiteindelijk zal alles wat ze nu op dieren aan het testen zijn, bedoeld zijn voor ons mensen. Ik hoop dat je over enkele jaren bereidt bent een een beste vriend te hebben met 4 armen. Of een goede vriendin met 8 ogen. Doktoren die denken dat ze maar heen en weer kunnen rennen en DNA monsters door elkaar gooien, zouden naar onze mening langer opgesloten moeten worden dan een seriemoordenaar. Maarja aangezien dit in Nederland maar maximaal 4 jaar is, is dat ook weer niet zo’n krachtig statement.

1 reactie tot nu toe

[...] hersencellen en die van muizen. hier zijn talloze voorbeelden van, Google het maar eens of zie dit artikel wat mijn collega een tijdje geleden geschreven heeft. Dit lijkt misschien allemaal niet te [...]

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie