Bilderberg 2009

null

Het was weer zover, de Bilderberg meeting heeft weer plaatsgevonden. Deze keer was het ‘gelukkige’ gastland Griekenland, in het  5 sterren hotel Nafsika Astir Palace in het Voulgiameni district in Athene om precies te zijn. De lijst met aanwezigen is ook bekend en het is geen verassing dat onze Bea ook weer aanwezig was. Zei werd wel vergezeld door onze minister van justitie, Ernst Hirsh Ballin en ook Jaap de Hoop Scheffer was present. Het blijft nog steeds een raadsel wat er nou letterlijk besproken wordt in deze onderonsjes, maar de geheimhouding van de betrokken personen en de oorverdovende mediastilte geeft natuurlijk wel te denken… Ik weet persoonlijk niet of het voor een Nederlandse volksvertegenwoordiger, zoals Hirsh Ballin, verboden is om in het geheim te spreken met andere ministers/corporate figuren maar dat de Amerikaanse vertegenwoordigers in overtreding zijn is zeker. De Logan act maakt het voor hun strafbaar om aan deze activiteiten mee te doen.

Dat de mensen die aanwezig zijn geweest, als ze er al over spreken, zeggen dat het gewoon een gezellige get together is en er verder niets van waarde besproken wordt, maar als er dit soort berichten naar buiten komen dan ga ik ernstig twijfelen aan de ware aard van dat theekransje voor de wereld elite. Veel mensen hebben nog steeds het idee dat de Bilderbergers geen enkele invloed op de huidige politiek hebben, maar als je naar reporters al Jim tucker luistert dan komen veel ideeën juist bij hun vandaan. Als je dit artikel op WeAreChange Holland bekijkt dan worden er ook wel wat zaken duidelijk. Als je meer informatie over deze geheimzinnige club wilt dan stel ik voor dat je even met Google aan de slag gaat en ook de Alex Jones film ‘End game’ kan je in de juiste richting wijzen.

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie