Willen ze echt van ons af? Obama’s adviseur denkt van wel…

Het is alweer een tijdje geleden sinds het laatste bericht, helaas, maar ik ben weer iets tegen gekomen wat ik gewoon met jullie MOET delen, mijn mond viel echt open van verbazing en ongeloof toen ik het las en hoorde. Misschien is het voor sommige niet eens te behappen in al zijn krankzinnigheid maar volgens mij heb ik hier gewoon hard bewijs voor veel zaken die we al een tijd vermoeden/roepen. Maak je riem goed vast en klap je tafeltje maar op… Dat Obama geen zuivere koffie is, dat mag ondertussen geen geheim meer zijn maar de mensen die hij om zich heen verzameld heeft zijn misschien nog wel erger. Zijn wetenschappelijk adviseur en fanatiek neo-con John P. Holdren, heeft eind jaren ’70 samen met 2 collega’s genaamd Paul Ehrlich en Anne Ehrlich het boek ‘Ecoscience. Population, resources & Environment‘ geschreven. Op veel sites is er over dit boek geschreven en zo ook op prison planet.com. Omdat het een mooi duidelijk stuk is heb ik, een flink stuk, zo goed en kwaad als het kon vertaald voor jullie. (Er zal hier en daar wel een scheve vertaling of taalfout ingeslopen zijn. Bij deze alvast sorry :) )

Voor ik begin, alle credits gaan naar de auteur van het originele artikel, Paul Joseph Watson.

In een boek uit 1977, speelde John Holdren met het idee van geforceerde abortus, massa sterilisatie via de voedsel- en watervoorraad en verplicht een implantaat in het lichaam om zwangerschappen tegen te gaan.

President Obama’s top wetenschappelijk en technologie adviseur, John P. Holdren was de co-auteur in 1977 van een boek waarin hij schreef over de formatie van een ”planetair regime” dat gebruik makende van een ”globale politiemacht” totalitaire maatregelen af wilde dwingen zoals populatie controle, geforceerde abortus en massa sterilisatie via de voedsel en watervoorraad alsmede verplichte implantaten in het lichaam om zwangerschappen te voorkomen.

De concepten, zoals beschreven in het boek Ecoscience, waar hij co-auteur van was, waren zo schokkend dat een voorpagina verhaal in 2009 over het onderwerp grotendeels verworpen werd omdat het te gek voor woorden was en de mensen gewoon niet konden geloven dat dit waar kon zijn.

Pas na dat een ander internet blog het boek in handen kreeg en screenshots postte begon de vreselijke waarheid over het werk van John Holdren bij de mensen te bezinken.

Dit boek was dus behoorlijk vooruitziend omdat Holdren en zijn collega’s nu de voorste linie vormen in de strijd tegen de ‘klimaatverandering’ die gevoerd wordt met gelijkmatige krankzinnige programma’s die zich focussen op geo-engineering van de planeet. Zoals we in April al rapporteerden, had Holdren het over ”Grootschalige geo-engineering projecten ontworpen om de aarde te koelen,” zoals het ”inbrengen van kleine reflecterende deeltjes in de bovenste laag van de atmosfeer om de stralen van de zon te weerkaatsen,” die, zoals vele zeggen, nu al aan de gang is door het gebruik van zogenaamde chemtrails.

Ecoscience beschrijft meerdere manieren waarop de wereldpopulatie gereduceerd kan worden om, wat de auteurs zien als de grootste bedreiging van het menselijk ras, overpopulatie van de planeet tegen te gaan. In elk geval zijn de voorstellen opgesteld in droge academische retoriek, maar de gruwelijke fundering waar Holdren en zijn collega’s het over hebben is zonneklaar. De voorstellen beschrijven o.a.;

- Verplicht en in het geheim de gehele populatie steriliseren door onvruchtbaarheidsmedicatie aan de voedsel en watervoorraad toe te voegen.

- Het legaliseren van ”verplichte abortus,” of, gedwongen abortus uitgevoerd tegen de wil van de zwangere vrouw, zoals dat al een gewoonte is in Communistisch China. Vrouwen die al een kind hebben gehad en de 2e niet af willen staan worden door de autoriteiten ontvoerd en vervolgens wordt de baby geforceerd geaborteerd.

- Alleenstaande, of tienermoeders die kinderen krijgen zullen hun kind verplicht af moeten staan aan de overheid die het kind dan ter adoptie aanbiedt. Een ander voorstel zou alleenstaande moeders verplichten om aan de overheid te demonstreren dat ze voor het kind kunnen zorgen, hiermee introduceren ze dus eigenlijk een ‘rijbewijs’ om kinderen te mogen hebben.

- De invoering van een systeem van ”Onvrijwillige geboortecontrole,” waar zowel de man als de vrouw verplicht worden om een onvruchtbaarheidsimplantaat in hun lichaam geïmplanteerd krijgen tijdens de pubertijd en het mag alleen tijdelijk verwijderd worden als ze toestemming van de overheid hebben om een kind te krijgen.

- Het permanent steriliseren van mensen die, volgens de autoriteiten, al teveel kinderen hebben gehad, of mensen die volgens hun schuldig zijn aan ”de generale sociale teloorgang.” Zijn dus mensen die, net als in de tijd van Hitler als minderwaardig of genetisch inferieur gezien werden. (persoonlijke noot.)

- Het formeel doorvoeren van een wet die het een misdrijf maakt om meer dan 2 kinderen te hebben. Net als het ”1 kind beleid” in China.

- Dit alles zal overzien worden door een transnationale en centraal ”planetair regime” dat een ”globale politiemacht” in zal zetten om de bovenstaande maatregelen te handhaven. Het ”planetaire regime” zal ook de macht hebben zelf de populatie van elk land te bepalen.

Even een korte noot van mijzelf.

Bovenstaande is natuurlijk maar het topje van de ijsberg, maar het geeft je te denken, toch? In het artikel gaan de schrijver ook in op een aantal quotes en alinea’s die belangrijk zijn maar die kun je zelf ook even bekijken, ook staan er screenshots van belangrijke pagina’s uit het boek. Check via deze link: Klik!

Het artikel gaat ook nog verder met een stukje geschiedenis en handige info over deze fijne man… Dat vond ik ook belangrijk genoeg dus ook dat heb ik gepoogd te vertalen.

Vervolg:

Het is belangrijk om te wijzen naar het punt dat John Holdren zich nooit publiekelijk gedistantieerd heeft van zijn standpunten, die hij 32 jaar na de publicatie van het boek, dus nog steeds aanhangt. Zoals je op de foto kunt zien heeft hij het boek op een prominente plaats in zijn persoonlijke bibliotheek liggen en gaat er graag mee op de foto.

Het is ook belangrijk om duidelijk te krijgen dat dit niet de mening van maar één man is. Zoals we al zo vaak berichtte, meest recent nog in ons artikel, De populatie reductie agenda voor beginners, de standpunten uit dit boek gaan hand in hand met de uitlatingen van honderden andere prominente figuren uit de politiek, academici en de milieu beweging voor tientallen jaren.

Neem in overweging dat mensen als David Rockefeller, Ted Turner en Bill Gates, allemaal hebben ze banden met de eugenetica beweging, pas geleden een bijeenkomst hadden met andere miljonair ”filantropen” in New York om te bespreken ”hoe hun rijkdom gebruikt kon worden om overbevolking tegen te gaan,” volgens een bericht in de London Times.

Ted Turner heeft publiekelijk gesproken over schokkende populatiereductie programma’s die de populatie met een overweldigende 95% moest verminderen. Hij heeft ook geopperd dat de invoering van een Communist-style 1 kind beleid verplicht opgelegd zou moeten worden door de Westerse regeringen. En uiteraard, faalt hij er volledig in om zijn eigen regels na te leven hoewel hij dat wel voor iedereen wil doen… Hij heeft zelf 5 kinderen en is in bezit van 2 miljoen hectare land.

In de 3e wereld heeft Turner letterlijk miljoenen uitgegeven aan populatiereductie, dit alles via programma’s van de Verenigde Naties, hiermee ging hij voor aan mensen zoals Bill & Melinda Gates en Warren Buffet. (De vader van Gates was lange tijd een vooraanstaand board member van gepland ouderschap/planned parenthood en een fanatiek eugenicist.)

De veronderstelling dat deze elite er alleen maar op uit is om de populatiegroei te verminderen is een compleet misverstand. Het vertragen van de groei van de wereldpopulatie en tegelijkertijd het verbeteren van de gezondheid zijn twee onverzoenbare concepten voor de elite. Stabilisering van de populatie is een natuurlijk bijproduct van hogere levensstandaard, zoals is bewezen door de stabilisatie van de blanke bevolking in het westen. Mensen als David Rockefeller hebben helemaal geen interesse in ”het vertragen van de wereldpopulatie” via de natuurlijke weg, hun agenda is diep geworteld in de pseudo-wetenschap van de eugenetica, die alleen maar gespeend is op het uitdunnen van de bevolking via draconische maatregelen.

Zoals in de Alex Jones documentaire ‘End Game’ wordt uitgelegd, Rockefeller’s vader, John D. Rockefeller bracht eugenetica naar Duitsland uit het land waar het begon, Engeland, en financierde zo het Kaiser Wilhelm Institute dat later een centrale rol zou gaan spelen in de ideologie van een Nazi super ras. Na de val van de Nazi’s werden hun top eugenicists beschermd door de geallieerden die op hun beurt aan het vechten waren wie van hun kennis mochten ‘genieten’ in de naoorlogse wereld.

De rechtvaardiging voor de implementatie van de draconische maatregelen tegen overbevolking zijn aangepast aan de hedendaagse trends. Wat ooit vermomd was als zorgen omtrent overpopulatie, is nu terug in de vorm van de klimaatverandering en global warming beweging. Wat niet veranderd is het feit dat, in de kern, dit nog steeds de geheimzinnige pseudo- wetenschappelijke agenda uitvoert, die uitgevonden is door de V.S. en de Britse elite aan het einde van de 19e eeuw en later omarmd is door Hitler.

In de 21e eeuw heeft deze beweging zich wederom een ander pak aangemeten, nu manifesteren ze zich via de globale CO2 belasting agenda en de overtuiging dat het hebben van kinderen en een hoge levensstandaard de planeet vernietigd door klimaatverandering. Hiermee creëren ze de mogelijkheid voor verdere controle en regulatie over elk facet van ons leven.

Het feit dat de hoofd wetenschappelijk adviseur van de president van de Verenigde Staten, openlijk voor massa sterilisatie via het water en voedsel is, samen met een hele hoop andere vreselijke voorstellen die zijn boek Ecoscience te vinden zijn, is een angstaanjagend vooruitzicht dat niet zou misstaan in een sci/fi horror film. Het geeft een schokkend beeld van de bron in wat zich vandaag de dag manifesteert in de vorm van de door de elite gecontroleerde milieubeweging.

Alleen door het aan het licht brengen van Holdren’s schokkende en draconische populatiecontrole plannen, kunnen we de mensen waarschuwen voor de horror die de elite voor ons gepland hebben, via sterilisatie, controle van bevolkingsgroei en ronduit genocide programma’s die waarschijnlijk al in gang gezet zijn.

Bron artikel.

1 reactie tot nu toe

Ik snap je probleem eigenlijk niet zo goed. Bevolkingscontrole ligt een enorm taboe op, maar is eigenlijk een ontzettend zinvolle stap als je serieus milieuproblematiek wil aanpakken. Onze aarde kan ongeveer een miljard mensen aan, als die allemaal een beetje aardig willen leven. We hebben er 6 miljard, waarvan er 4 miljard niet zo aardig leven. — nu kun je een hele lijst met dingen noemen die je kunt doen om dat te verbeteren (serieus gaan nadenken over het koloniseren van het heelal bijvoorbeeld) maar dat gaat allemaal niet snel gebeuren. Dus het terugdringen van de populatie is een goede runner up. Iedere demograag en wetenschapper die zich bezig houdt met het milieu kan je vertellen dat we eigenlijk gewoon met te veel mensen zijn.

dus.

Daarnaast wil ik je wijzen op de belachelijke hoeveelheid mensen die absoluut ongeschikt zijn voor het ouderschap; zelfs in een van de meest moderne westerse samenlevingen als de nederlandse zijn kindermishandelingk, verwaarlozing, misbruik, fraude etc. aan de orde van de dag. Toch mag iedere mongool kinderen verwekken .(overigens letterlijk; in ons land mogen mensen met verstandelijke beperkingen kinderen krijgen) — iedereen die in de jeugdzorg werkt kan je vertellen dat het vele malen erger gesteld is met de ouders, kinderen en opvoeding dan dat we met z’n allen willen toegeven.

Het verplichten van een ‘opvoedingsbewijs’, analoog aan een rijbewijs, of een blijk van goed gedrag alvorens kinderen te mogen verwekken lijkt me een uitstekend idee.

Om mee te beginnen.

Tienermoeders niet opzadelelen met de last van moederschap; een 1-kind beleid (op voorwaarde dat er geen onderscheid tussen jongens en meisjes wordt gemaakt DAT is wat er in china mis ging) verplaatsten van kinderen naar ouders die wel willen of kunnen (waarvan er een boel zijn als niet iedereen meer zomaar een kind mag krijgen) lijken me allemaal uitstekende maatregelen om de bevolking drastisch te gaan beperken.

Sterker nog; Eugenetica mag dan misschien een naar smaakje in de mond geven omdat de nazi’s er een tijdje mee hebben geknutseld (leuk feitje; een van de zangeressen van ABBA is een door de nazi’s gefokte Arier) – maar is het nou werkelijk zo raar om de sterksten met de sterksten te laten gaan en de slimsten met de slimsten. In zekere mate doen we dat al; aangezien de meeste hogeropgeleiden ook hoger opgeleide partners hebben. Plato zag in zijn Phaidon al mogelijkheden hiervoor; en waarom zouden we het wel met planten doen en niet met onszelf?

Het klinkt allemaal als een gedwongen controle staat, waarbij dit soort dingen worden afgedwongen; maar er is helemaal geen reden om aan te nemen dat als we over het taboe van deze dingen heen stappen we geen manier kunnen vinden om op een menselijke manier en zonder mensen ergens toe te dwingen, zowel de populatie onder controle kunnen houden als een onszelf optimaal voortplanten.

Tip van mij; lees de Hele Dune reeks nog eens na; al was het maar om even naar een wereld te kijken waar volstrekt andere normen en waarden gelden; het taboe op populatie controler en eugenetica is namelijk cultureel bepaald. Als je dat losschud dan zitten er best wel nuttige dingen in.

XX
18 sep 2009 om 00:28

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie