Gelukkig nieuwjaar waarheidszoekers

Ook van het “Verborgen Waarheid”-team een voorspoedig 2010 toegewenst.  Ondanks een rumoerig 2009 hopen ook wij dat dit jaar een jaar wordt van veranderingen, een jaar waarop wij met zijn allen meer mensen kunnen benaderen, meer ogen kunnen openen. In dit nieuwe jaar gaan we weer een nieuwe start maken. Zowel met de website (welke een beetje op een laag pitje heeft gestaan) als in de speurtocht naar het echte nieuws.

Maar wat voor jaar wordt 2010 volgens jou? Wordt het een jaar van de oorlog in Jemen tegen “terrorisme”? Wordt het een jaar van zware CO2 belastingen als gevolg van de klimaattop? Wordt het misschien zelfs het jaar waar vliegtuigmaatschappijen de taser kettingen in gaan zetten. Wordt het een jaar waarin Nederland besluit, om dezelfde veiligheidsmaatregelen te treffen als Amerika? Zou het dan toch het jaar worden waarin de hel losbarst met alle pandemieën die ze ons hebben belooft en dat iedereen massaal de giftige vaccinaties laten inspuiten? Of wordt het het jaar waarin de huidige economische structuur van de wereld inzakt zoals de Twin Towers deden op 9/11. Ik weet het nog niet, maar hoop dat geen van deze akelige gebeurtenissen ons te wachten staat. Wij hebben als volk inmiddels al genoeg te verduren gekregen.

Ja mooi gezegd zal je denken, maar gaat dit de mensen die dit alles ons aan doen tegenhouden. En het antwoord is natuurlijk een volmondig Nee! Het geheim hierachter is dat zij dit allemaal in een oogwenk in werking kunnen stellen, zolang jij en ik netjes de mond dicht houden. Maar zodra wij met onze meerderheid beginnen te protesteren, dan kruipen ze snel terug in hun schulpjes en zetten ze stappen terug om de rest van de bevolking die nog in een diepe roes verkeerd niet te verontrusten.

Daarom is mijn oproep aan jullie allemaal, om naast de wederkerende goede voornemens zoals stoppen met roken, beter lijnen, meer sporten, georganiseerder leven en minder tv kijken, nu ook het voornemen “Zo veel mogelijk mensen helpen te ontwaken uit hun hypnose,” te nemen. Als wij met de groeiende getale die wij momenteel hebben ons beste beentje voor zetten dan kunnen wij onze aantallen uitbreiden met het dubbele voor het einde van 2010.

We wensen je nogmaals een gelukkig 2010 en we hopen dat je een gezond jaar krijgt waarin je nog meer waarheden kunt ontdekken en verspreiden!

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie