Jesse Ventura – Conspiracy Theory

De voormalig Gouverneur van Minnesota, Jesse Ventura, staat al jaren bekend om zijn eerlijkheid. De beste man is een echte familieman en doet echt alles voor zijn gezin. Toen hem vorig jaar gevraagd werd om opnieuw de politiek in te gaan, heeft hij dan ook vriendelijk afgewezen, aangezien dit een te zware last zou zijn voor zijn gezin. Alle andere politici redden het toch ook best met hun gezinnen waarom zou dit voor meneer Ventura dan anders zijn? Ventura is echter zo eerlijk dat hij geen geld wil aannemen van lobbyisten. En hoe eerlijk het ook is, het zal altijd kwaad bloed zetten bij die mensen die graag een politicus aan hun kant hebben staan. Daarom zal de Ex-Gouverneur de politiek niet meer in gaan.

Al enkele jaren is de Ex-Gouverneur bekend met de complotten die momenteel de wereld in haar macht houden. Hoofdzakelijk hield hij zich bezig met 11 september, maar ook over de rest van de theorieën en bestaande complotten kan hij al een aardig woordje reppen. Het was voornamelijk Alex Jones die hem op dit ogen openend pad heeft gekregen. Maar nu Ventura de politiek niet meer in gaat en hij al deze nieuwe kennis bezit, is hij maar een nieuwe weg ingeslagen. Een weg die hem absoluut geen windeggs heeft gelegd.

Jesse Ventura heeft namelijk zijn eigen tv serie op op een nationaal breed kanaal in Amerika. Dit nu al succesvolle programma genaamd “Conspiracy Theory with Jesse Ventura” ontrafelt alle complot theorieën die op dit moment bekend zijn. Het programma doet dit in de vorm van een mysterie detective serie en laat je luisteren naar alle experts op de gebieden. Zo klopt Jesse ook aan bij de mensen die het onderwerp zijn van de theorieën en ik kan je vertellen, het is soms  echt smullen als je ziet hoe deze figuren wegkruipen bij zijn vragen!

Er zijn inmiddels 5 afleveringen en ze zijn te vinden op youtube. Maar om jullie de moeite te ontnemen van het zoeken in YouTube, heb ik hieronder een link naar elk eerste deel van iedere aflevering tot dusver geplaatst.

Episode 1: Conspiracy Theory – HAARP

Episode 2: Conspiracy Theory – 9/11

Episode 3: Conspiracy Theory – Global Warming

Episode 4: Conspiracy Theory – Big Brother

Episode 5: Conspiracy Theory – Secret Societies – Bilderbergers

Ikzelf was het meest onder de indruk van episode 5 waarin zelfs onze eigen koningin Beatrix een kleine camio had. Deze serie is misschien wel 1 van de krachtigste tools om deze info naar buiten te krijgen. Een documentaire duurt vaak te lang voor veel mensen en het heeft het label “documentaire”, om nog maar niet eens te beginnen over boeken met deze onderwerpen.

Bekijk ze en verspreid ze dat is alles wat ik hierover kan zeggen!

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie