Onderbroekenlol

Ok ok, misschien een beetje laat gecoverd, maar ik heb letterlijk vanaf 25 december op de grond gelegen van het lachen. Dit kan toch niet waar zijn!? Een jonge Nigeriaan wordt rustig door alle douanes geloodst van Nigeria via Amsterdam naar Detroit, zonder ook maar enige controle.  Hij wordt geleid door een net geklede Indiase (wat leek op een) zakenman, door alle vliegvelden, want de de jonge Umar Farouk had geen paspoort bij zich. EXCUSE ME…? Maar goed, vervolgens zijn er ooggetuigen die iemand de jonge Nigeriaan de gehele vlucht naar Detroit zien filmen. En vervolgens knapt er een ballonnetje in de onderbroek van de jongen en hebben we in eens een nieuwe terroristische aanslag? Nee, deze keer is het klinkklaar. Dit was een False Flag operatie.

Laten we dit even rustig  doornemen. Als iemand betaald met cash, geen bagage meeneemt en al helemaal als hij geen paspoort heeft, dan staat deze bovenaan in iedere lijst van gevaarlijke terroristjes. Als jij of ik dat doen dan kunnen we ons bij ieder douane poortje tot op het bot strippen of gaat er een of andere grote man met rubberen handschoentjes langs je lichaam, terwijl hij overal in knijpt en vreemd genoeg licht opgewonden lijkt te raken. En wist je al dat Meneer Abdulmutallab ook al in een terroristenlijstje stond?

Maar goed de beste man mag zijn reis vervolgen en ooggetuigen zien gedurende de hele vlucht een andere man een aantal rijen voor hem zitten, die constant een videocamera richting Umar houdt! O, maar wacht dit was natuurlijk de documentaire maker die het allemaal zou opnemen om er achteraf een goede film van te maken. Hé maar als de bom af was gegaan, wat zou er dan met die camera zijn gebeurd…? En vervolgens komt hij in Detroit aan en springt hij op, activeert de bom en de bom zegt “knap”, en flambeerde zijn kruis een beetje! De substantie PETN in een hoeveelheid van 80 gram is vrij moeilijk tot ontploffing te brengen zonder een primaire bron van explosie, maar zo zegt Wikipedia, een elektrische ontsteking klaart deze klus vrij gemakkelijk. Nou heb ik het even onderzocht, maar een elektrische ontsteking maken zonder metaal is om op zijn zachts te zeggen bijna onmogelijk. Waarom gingen de metaal detectoren niet af op de luchthavens en is hij überhaupt wel door deze poortjes geleid?

potentiele terrorist gescannedHet volgende punt, de FBI verduisteringen! Het zelfde riedeltje speelt zich weer af als op 11 september. De FBI verhoord alle medepassagiers en neemt niks mee in het onderzoek, ze probeerde  zelfs de verklaringen van de passagiers onderuit te halen door ze in de war te brengen met verschillende foto’s van de dader (kijk hier even het filmpje voor). Alle camera beelden zijn in beslag genomen en tot nu toe zijn er nog geen vrijgegeven aan de pers. En inmiddels heeft de FBI al zeker vier keer haar verhaal naar buiten toe gewijzigd terwijl de waarheid die de passagiers vertellen nog niet één keer is gewijzigd.

En nu nog even de voordelen voor alle totalitaire staten in de wereld, alle heersers die weer één stap dichter bij hun NWO zijn, zoals Nederland. Is het niet heel toevallig dat op Schiphol 15 full bodyscan apparaten stonden, welke om privacy redenen niet gebruikt mochten worden. En nog geen week na het incident, zeggen ministers dat ze ingevoerd moet worden en zijn er al enkele actief, want zo zeggen ze natuurlijk: “Veiligheid is belangrijker dan privacy!” Ik ga het er niet eens over hebben dit is namelijk een verhaal opzich, Laat ik alleen dit zeggen: “NIET WAAR, niet de veiligheid die jullie willen bieden!” En daarnaast hebben we natuurlijk nog Amerika die haar beveiliging nog drastischer kan maken. Om het nog maar niet te hebben over de nieuwe landen die ze nu binnen kunnen vallen, maar ook hier wil ik niet uitgebreid op ingaan, want deze moeite heeft mijn gewaardeerde collega al gedaan.

Ik denk dat we wederom weer een False Flag operatie bij het eeuwig groeiende lijstje kunnen plaatsen en hoewel deze onderbroekenlol niet zo drastisch heeft uitgepakt als 9/11, geeft het de mensen erachter wel degelijk de bewegingsruimte waar ze het op voorzien hadden. Dus de volgende keer dat je op Schiphol in je kruis gevoeld wordt of dat er een röntgen naaktfoto van jou op het internet verschijnt denk dan nog eens aan de onderbroekenbommer!

1 reactie tot nu toe

[...] gehaald om zo die stoute terroristen te pakken.  Het feit dat er al geroepen is dat veiligheid  belangrijker is dan privacy, hoor ik iemand 1984 roepen?,  zet dat mooi de deur open voor nog een gadget in de strijd die ze [...]

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie