Een schokkend sierraad

Na de mislukte onderbroeken- bomaanslag op eerste kerstdag worden in bepaalde landen, waaronder Nederland, de full bodyscanners uit de mottenballen gehaald om zo die stoute terroristen te pakken.  Het feit dat er al geroepen is dat veiligheid  belangrijker is dan privacy, hoor ik iemand 1984 roepen?,  zet dat mooi de deur open voor nog een gadget in de strijd die ze de war on terror noemen.

Die mooie uitvinding is de taser bracelet, ook wel EMD genoemd. Op internet kun je een mooi propaganda filmpje vinden van de fabrikant waarin ze je vertellen hoe handig dat ding wel niet is. Het grappige is dat ze in dit filmpje toegeven dat scanners of camera’s de kapers op 9/11 niet hadden kunnen stoppen… Hun oplossing? Iedere persoon die op het vliegtuig wil stappen, krijgt bij de balie een armband om met daarop zijn/haar gegevens die ook weer corresponderen met het ticketnummer, en de labels aan de bagage. Super handig! Maar nu the tricky part, in deze armband zit een taser verstopt die jou met een druk op de knop de electric boogie laat doen en je in je broek laat plassen als je je misdraagt of voor terrorist wordt aangezien. Ik moet er nog wel even bij zeggen dat ze nog niet gebruikt worden, nog niet… Er is volgens mij namelijk niet zo veel wat het gebruik hiervan tegen zou moeten houden want nu de privacyschendende scanners ook bijna overal stroom staan te slurpen, is dit gewoon een volgende stap.

En laten we eerlijk wezen, is dit nu werkelijk om slechterikken te pakken? Als je op vliegvelden je schoenen uit moet doen, je piercings uit moet doen, je gestript word van al je kleding, geen flesje water bij je mag hebben, gescand en bevoeld wordt? Of in het vliegtuig geen dekentje over je schoot mag leggen en voor de landing niet meer naar het toilet mag? Zet daar ook nog eens de chips, vingerafdrukken en de gevangenisfoto in het paspoort bij dan kan een dronken aap nog wel vaststellen dat het erom gaat om jou, een mens, te leren dat je een slaaf bent en totaal niet geacht wordt om voor jezelf na te denken en te doen wat je wil! Ze trainen je om gehoorzaam te zijn en elk bevel op te volgen, hoe idioot en onrechtmatig het ook moge zijn. Dat de media ook lekker mee doet en deze middelen propageerd, werkt ook niet echt mee om mensen uit hun roes te halen. Zo schrijven ze in Trouw dat kritiek op, in dit geval, de bodyscanner privacyfundamentalisme is! Als je dus kritiek hebt krijg je een label opgeplakt dat je dus gelijk stelt met de lui waar ze een oorlog tegen terreur mee voeren. Hier nog een mooi stukje doublespeak uit deze krant: ”Van de bodyscan wordt een karikatuur gemaakt: met de ’naakscanner’ kan ’de overheid straks door onze kleren heenkijken’. Ja, hoe durven die kritici!? Met die scanner kunnen ze door je kleding kijken, dat is het hele punt met dat ding. Maar goed, dit is nu eenmaal hoe het er in deze vreemde wereld aan toe gaat en ik hoop van harte dat we dit jaar echte overwinningen mee mogen maken tegen de NWO en iets van onze vrijheden terug gaan winnen!

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie