Geld moet rollen

Ik zal eens een keer niet klagen over Bilderberg of over de NWO, niet over politiestaten of over vaccinaties. Nee, ik wil het hebben over kleine dingetjes waar jij en ik en mensen die niks van dit eerder genoemde afweten het zo graag over hebben. De benzineprijzen zijn echt enorm hoog geworden, zeg… Herinner je het nog, dat rond de bijna uitslaande oorlog in Zuid Ossetië de olie prijzen boven de 100 dollar per vat schoten. De olie prijzen schoten zelfs tot rond de 150 dollar per vat in dat jaar (check onze widget onder de kalender). De benzine prijzen konden natuurlijk niet achterblijven. Zo wist RTL Z ons toen te melden dat de benzineprijzen een record hoogte hadden bereikt. 1,55 Euro per liter werd er betaald, ik zeg, dat is geen record wat we graag in het Guinness Book of Records willen zien. Maar, werd er gezegd, net als bij zoveel van dat soort zaken, maakt u zich geen zorgen als de prijzen van de olie dalen dan zal ook de benzine prijs niet achterblijven hoor. Juist!

Maar inderdaad, zoals ze dat altijd doen houden ze mooi de schijn op. Zoals belooft zakte het afgelopen jaar de olieprijzen drastisch. Vrijwel net zo snel als dat ze gestegen waren. En ja hoor, daar gingen ook de benzineprijzen.  Hé maar wacht, de olieprijzen daalde van 150 dollar per vat naar een redelijke 50 dollar per vat, maar de benzineprijzen zakte van een massieve 1,55 euro per liter naar op zijn laagste punt 1,20 euro per liter. Je hoeft geen wiskundig wonder te zijn om te zien dat die verhoudingen niet kloppen. Zeker niet als je weet dat voor die olieprijzen explosie een liter benzine onder 1 euro kostte.

Hij wordt nog mooier, want hoewel de olieprijzen gezakt zijn naar een redelijke prijs, blijven ze natuurlijk nog hoger dan vóór de oorlog tegen terrorisme! En omdat er o.a. weer rustig een oorlog in Jemen aan zit te komen zien we de prijzen weer langzaam stijgen. De olie prijzen zijn inmiddels rond de 80 dollar per vat, maar om dit een beetje eng te maken: Dit heeft ervoor gezorgd dat de benzineprijzen van de week weer rond de 1,50 euro per liter zaten. Dit is ook al niet in verhouding, toch?

Nou laat me even speculeren waar dit uiteindelijk naartoe gaat. Over enkele jaren zijn de prijzen gestegen tot 2,50 euro per liter of misschien zelfs wel hoger. Want zolang ze maar voor de show een beetje blijven stijgen en dalen en weer stijgen, en zolang ze maar genoeg redenen geven, dan eten de sheeples het als zoete koek. Dit gaat door totdat ze het huidige “Jullie vernietigen de aarde”-verhaal hebben uitgemolken en tot ze je een alternatief bieden met auto’s die op water rijden of op accu’s. Zolang je maar betaald natuurlijk. Je betaald voor de benzine die je nodig hebt om naar je werk te komen, wat je weer nodig hebt om je schulden aan je geliefde overheid af te betalen. En je betaald voor de olie, welke gaat in alle producten die je koopt en de diensten die jou verleend worden. Vervolgens betaal je voor het opschonen van de aarde, want ja, jij vervuild hem en daarna betaal je weer voor producten die de aarde juist niet meer vervuilen. Bottomline… jij betaald!

Dat je het even weet…

3 reacties tot nu toe

[...] nauw betrokken bij de Shell, die naast het oplichten van de automobilist door de belachelijk hoge benzineprijzen, ook een vernietigende werking heeft op milieu en leefgebieden van bevolkingen overal op de wereld [...]

[...] Geld moet rollen | De Verborgen Waarheid [...]

aardolie prijzen zijn rommel

ashwien
09 mrt 2010 om 19:42

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie