Filmpjes die we je niet willen onthouden, deel 4

Hier hebben we weer een paar leuke/interessante filmpjes die we graag met jullie willen delen.

En we trappen af met een filmpje, gemaakt door Mark Dice die met een neppe petitie de straat op gaat en mensen vraagt of ze hem willen tekenen. De petitie stelt namelijk dat de Federale reserve de inflatie moet verhogen tot 100% om Amerika uit de crisis te trekken… Echt waar, het zou een leuk filmpje zijn als het niet zo in en in triest zou zijn. Kijk zelf!

Hier een filmpje dat duidelijk en op pijnlijke wijze de onwetendheid en laksheid van de bevolking laat zien en hoe gemakkelijk ze zich in laten pakken en laten gebruiken. Klik.

Een korte uitleg over de wereld elite, oftewel, the NWO for dummies ;) Zie hier.

De desinteresse van de gemiddelde Nederlander in het toch wel belangrijke privacy… Er zijn een boel medelanders die het allemaal wel best vinden en Big Brother met open armen zullen ontvangen… Filmpje.

Nederland is een land waar aan de lopende band afgeluisterd wordt , verhoudingsgewijs gezien zelfs nog meer dan bijvoorbeeld Amerika. Kan je na gaan, ons kleine landje. Zie hier.

De nieuwe Conspiracy theory met Jesse Ventura, deze gaat over de mogelijkheid om mensen te beinvloeden en ze jou wil op te leggen zodat ze bijvoorbeeld een moord plegen en zich er later niets meer van kunnen herinneren! Deel 1/6

En natuurlijk de nieuwste Alex Jones docu; ”Fall of the Republic: the presidency of Barack H. Obama”. Zeer goede en informatieve film. Youtube HQ versie.

Bij deze wens ik je veel kijkplezier en nieuw vergaarde wijsheid toe!

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie