Broeikas vaccinaties

Twee van de huidige meest overduidelijke complotten (voor de mensen die het kunnen zien), zijn natuurlijk het Global Warming geneuzel en het Mexicaanse griep verhaal. En nogmaals voor de nieuwe onder jullie, complotten kunnen rijken van het misleiden van de bevolking voor het maken van winst bij een corporatie tot het manipuleren van mensen met als doel meer macht in handen te krijgen over een land, de wereld, etc, dus niet gelijk afhaken nu. Bij Global Warming kunnen we gewoonweg het feit geven dat er 2000 semi wetenschappers (aka IPCC) zeggen: “Wellus, wij warmen de aarde wel op.” Terwijl er ruim 31.000 echte wetenschappers onderbouwd uitleggen waarom wij niet de oorzaak zijn van de tot recentelijk opwarmende trend.Voor het vaccinatie verhaal kunnen we simpelweg aandragen dat de Mexicaanse griep lang niet zoveel levens heeft geëist als een gemiddeld normaal griep seizoen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer bewijzen, maar creaturen die denken dat ze boven ons, de gewone mensen, staan, proberen uit alle macht om ons dit soort informatie te onthouden, zodat ze hun eigen onzin kunnen spuien. De reden dat deze twee complotten zo belangrijk zijn is omdat ze langzaam beginnen te ontrafelen. Steeds meer en meer en nog meer politici en wetenschappers spreken uit tegen deze complotten. Ze zullen natuurlijk nooit direct zeggen dat deze leugens onderdeel uitmaken van een complot, maar zeggen heel politiek correct dat ze twijfelen aan de validiteit van de argumenten. Dit soort tegenargumenten zijn vaak de reden dat een complot kan uitgroeien tot iets groots, omdat wij politiek correct blijven terwijl de complotters dit zeker niet doen, in het geval dat je dit nog niet wist!

Maar onlangs zijn er nieuwe onthullingen en nieuwtjes bij ons aan het licht gebracht wat het ontrafelen van deze complotten nog meer kracht bij gaat zetten. Om de volgorde van dit artikel aan te houden zal ik beginnen met het artikel over menselijk productie van het massa vernietigingswapen CO2. De IPCC wordt al lange tijd vanuit alle hoeken en gaten beschuldigd dat hun onderzoek en hun argumenten gebouwd is op valse of slechte bronnen. En toch vertrouwen overheden blindelings op deze incompetente knakkers. Nu heeft het de Britse krant Express het volgende artikel geplaatst. Dit artikel zegt kortweg wat de titel stelt ‘een nieuw klimaat verandering schandaal’. De IPCC had, om de Global Warming hoax een goede draai te geven, gezegd dat de Himalaya gletsjer in 2035 helemaal weggesmolten zou zijn. Echter werd deze onzin gediscrediteerd toen uitkwam dat dit verhaal gebaseerd was op een artikel wat in 1999 in een onbekend blad was gepubliceerd, waarin een nog minder bekende wetenschapper werd geïnterviewd. Deze wetenschapper gaf namelijk zelf toe dat zijn interview puur speculatief was en dat hier geen wetenschap achter zat. Zelfs al zou de Himalaya gletsjer smelten met een mega snelheid van 5 meter per jaar, dan nog zou het minstens 60 jaar duren voor het weg was. Dus zoals ze bij MythBusters zouden zeggen: “MYTH BUSTED!!”

Artikel 2 gaat logischerwijs over vaccinaties en hoe zelfs nu overheden meer en meer af beginnen te zien van de Mexicaanse griep vaccins. Griekenland (in het artikel te lezen) is lang niet de eerste, die genoeg heeft van de grote sommen geld die verspild worden aan nutteloze vaccins. Meerder Europese landen voor hen hadden ook al die keuze gemaakt, zelfs Nederland is zo slim geworden. Dit bewijst natuurlijk niet dat het griep-verhaal één groot complot is, waarin het vaccin in een laboratorium ontworpen is, of hoe het opzettelijk is verspreid. Maar het bewijst in ieder geval dat die herrie, die al onze overheden hebben gemaakt over hoe gevaarlijk het wel niet was en de campagnes waar grof geld in is gegaan, welke jou duidelijk moest maken dat je niet in iemands gezicht moest niezen en na elke kuch je handjes moet wassen, allemaal voor niets zijn geweest. Ik laat jullie deze keer zelf je conclusies trekken. Jullie zijn immers oud en wijs genoeg om voor jezelf te denken…toch?

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie