Bescherm je dochter, zeg nee tegen het vaccin

Baarmoederhalskanker vaccin of Gardasil, zoals het eigenlijk heet (want een vaccin is het zeker niet), wordt weer door de overheid opgedrongen als zijnde het middel tegen het HPV virus.  In 2007/2008 is er met man en macht gepoogd dit vaccin onder de leden van alle tienermeisjes van Nederland en de rest van de wereld te krijgen. Gelukkig wisten veel mensen die hun hersens wel op de juiste plek hebben zitten, deze door de overheid gesponsorde gifcampagne vroegtijdig de kop in te drukken. Dit had als gevolg dat de overheid huilend terug zijn hokje in ging met als reactie: “het is onverteerbaar dat ten gevolge van terughoudendheid en krenterigheid jonge vrouwen onnodig sterven.” De campagne voor het vaccin is stukgelopen, omdat veel mensen zich vroegtijdig hadden geïnformeerd over de werking en de gevaren van het vaccin. Iets waar de overheid en de farmaceutische industrie niet op gerekend hadden.

Echter nu twee jaar later word er wederom weer flink gelobbyd in de tweede kamer om Gardasil in het rijksvaccinatieprogramma op te nemen. We hebben op deze site al eerder gesproken over de vaccins. De misdaad zit hem hier in het door de farmaceutische industrie massaal verspreiden van ongeteste vaccins, die dan wel geen correcte werking hebben, dan wel juist een verkeerde werking hebben waarbij mensen ernstig ziek of zelfs dood gaan, of waarbij er vaccins worden verkocht voor een pandemie die nooit is gekomen zoals we weten van de Mexicaanse griep. In het land van de zeedieren is de farma industrie de sidderaal, glad en dodelijk. En alles draait om grove bedragen geld. Waar een hepatitis A vaccin voor zo’n 51 euro over de toonbank gaat. Dit is in een korte berekening jaarlijks ruim 800 miljoen euro als de hele bevolking voorzien moet worden en dat is nog maar 1 vaccin.

Ik wil verder niet uitweiden over de dodelijke gevaren van het zomaar aannemen van overheids en industrie propaganda, maar ik wilde afsluiten met een filmpje die de gevaren nog even op een rijtje zet voor je. Als je denkt dat het vaccin een goed idee is voor je dochter, kijk dan eerst even dit filmpje en onderzoek even voordat je overhaaste domme beslissingen neemt.

6 reacties tot nu toe

[...] Bescherm je dochter, zeg nee tegen het vaccin | De Verborgen Waarheid [...]

YoniC
08 apr 2010 om 10:37

Goede zaak dat jullie hier aandacht aan besteden! Mensen moeten niet zomaar een vaccin tot zich nemen alleen maar omdat de overheid dat zegt! Denk zelf na en wees geen meeloper…

Eyes only
15 apr 2010 om 01:34

Ik vind dit vreselijk!
Willen jullie dat meisjes kanker krijgen ofso?
ik heb het ook gedaan en totaal geen spijt!
Nederland heeft echt niet voor niks dat gedaan toch?
MEISJES DOE DIT!!!
of wil je kanker ofso?

Anoniem
01 sep 2010 om 14:42

U moet weten, uw artikel gaat naar de bijzonderheid van het onderwerp. Uw duidelijkheid laat me willen meer weten. Just so you know, ik zal onmiddellijk grijpen uw feed om up to date houden met uw online blog. Klinkende Out dank is gewoon mijn manier om te zeggen wat goed werk voor een opmerkelijke bron. Accepteer mijn mooiste wensen voor je volgende post.
willsoon
Kenya Safari|Tanzania Safari

Kenya Safari
24 feb 2011 om 15:50

[...] Bescherm je dochter, zeg nee tegen het … – De Verborgen WaarheidDie de belichaming van waarheid is. Who is the … Die toegewijd is aan waarheid en rechtschapenheid. …. Die ons bevrijding schenkt door middel van inzicht. … [...]

Waarheid middel | Asialegalconsu
25 okt 2011 om 02:40

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie