Chemtrails eindelijk toegegeven!

Ok, hoe zal ik dit brengen. In de wereld van de waarheidzoekers en de debunkers is dit een omstreden onderwerp. Helaas is het nog niet omstreden genoeg, want veel mensen zijn zich niet eens bewust van wat er zich afspeelt boven hun hoofd. Veel van de mensen, die zich wel bewust zijn van de witte verfstrepen op onze o zo blauwe hemel, negeren het potentiële gevaar compleet.

intro

We hebben het hier over contrails of toch… chemtrails? Let op hoe ze op Wikipedia expliciet vermelden dat contrails GEEN luchtvervuiling zijn, onthoud dat voor later. Tik het beide in op google en vindt zelf de miljoenen resultaten. Hoewel dit onderwerp al veel genoemd is zal ik ook kort uitleggen waar we precies mee te maken hebben. Helaas zijn alleen veel Amerikanen bezig met het zoeken naar antwoorden op, waarom er zoveel chronische verkoudheid, ademhalingsproblemen en dergelijke onder hen optreedt. Wij Nederlanders zijn “nuchter” genoeg om zulke problemen compleet te negeren. Hierdoor zijn veel links in dit stuk naar Engelse websites. Mijn excuses hiervoor…
De officiële definitie van een contrail of condensspoor is het condenseren van de uitlaatgassen van een vliegtuigmotor. Het condenseren van deze uitlaatgassen vormen, boven de 33.000 voet of 10 km, tijdelijk kleine ijskristallen welke meestal direct weer oplossen net als een kielzog achter een boot. Deze contrails kunnen gemiddeld 2 tot 3 minuten blijven hangen, afhankelijk van verschillende factoren zoals luchtvochtigheid en temperatuur. Debunkers vergelijken het met sneeuwvlokken en hoe lang deze kunnen blijven liggen, ze zeggen aan de hand hiervan dat deze contrails wel uren kunnen blijven hangen. Maar vallen sneeuwvlokken niet naar beneden…?


De officiële verklaring over chemtrails bestaat niet. Overheden en overheidsinstanties hebben hun standpunt enkele jaren geleden bekend gemaakt: “Chemtrails bestaan niet, het zijn gewoon contrails en ze zijn niet schadelijk.” Chemtrails of Aerosol lossen niet zo snel op als contrails. Die strepen kunnen uren achtereen in de lucht blijven hangen. Meerdere vliegtuigen die ze spuiten zorgen dan ook voor het schaakbord effect wat je op een heldere dag kunt aanschouwen. De grootste databank van informatie is de website van een onafhankelijke wetenschapper genaamd Clifford E. Carnicom. Er staat hier zoveel informatie dat ik er zeker van ben dat de meeste lezers geen zin hebben om dat allemaal door te spitten. Vandaar dat hier zijn documentaire staat die alles netjes samenvat.

De verschillen

De fundamentele verschillen tussen contrails en chemtrails zijn als volgt. Ten eerste blijven contrails net zo lang hangen als dat luchtvochtigheid en temperatuur dit toelaat. Het geeft het effect wat lijkt op uitademen op een koude wintersdag. Chemtrails daarentegen bevatten chemicaliën welke niet oplossen en dus blijven hangen. Het kan uren duren voordat de bewolking en de wind de chemicaliën uit elkaar drijven en ze niet meer zichtbaar zijn voor menselijke ogen.

Het tweede verschil is dat contrails bestaan uit waterdamp wat bevriest. Waterdamp bestaat uit waterstof en zuurstof mensen. Met andere worden het is water. In de afgelopen 10 jaar zijn er onafhankelijke studies geweest naar chemtrails en zij vonden dat er kleine deeltjes zware metalen naar beneden kwamen dwarrelen. Overal waar onderzocht werd vond men hoge concentratie van gemakkelijke ioniseerbare stoffen in de lucht/atmosfeer. Stoffen als Barium, Aluminium en Magnesium zweefde rond in onze atmosfeer. Nou vraag ik je, hoe kan wateruitstoot zware metalen produceren.

Ontkennen moet je wel goed doen

Voor jaren zijn er bezorgde burgers over de hele wereld geweest die onderzoeken hebben aangevraagd bij hun overheidsinstanties of aan de hand van eigen onderzoekresultaten vragen stelden. Keer op keer werden de vragen afgedaan met reacties als: “Wij hebben geconcludeerd dat naar het onderwerp geen verder onderzoek nodig is, omdat chemtrails simpelweg een verzinsel is.” En het spijtige is dat dit struisvogelgedrag werkt en besmettelijk is, want keer op keer stuit ik op blogs en in directe gesprekken op mensen die zeggen dat onze overheid als het zou kloppen allang wat tegen de mensen zou hebben gezegd.

Gelukkig zijn er binnen overheidsinstanties een net zo groot percentage aan domme mensen actief, want zij hebben hun mondje per ongeluk voorbij gepraat. Gelukkig zijn er ook nog heldhaftige mensen die willen helpen door informatie naar buiten te brengen. Dit heeft allemaal gezorgd voor een lijst aan informatie waar we trots op mogen zijn.

Als eerste was er in de Duitse media een letterlijk bericht over het spuiten van chemtrails in een militaire operatie. Zie hier.

Het anonieme luchtvaartmedewerker uit Amerika heeft meneer Carnicom een brief gestuurd waarin hij verklaard te hebben meegewerkt aan het geheime project genaamd Cloverfield t.b.v. Global dimming.

Ook de Engelse overheid heeft toe moeten geven dat ze met geheime spuitoperaties bezig zijn. Zie dit artikel voor meer info.

Als laatste wilde ik nog een heel opmerkelijk bericht kwijt. In schoolboeken in Amerika wordt letterlijk verteld over chemtrails als zijnde een doek wat ons zal beschermen tegen de warmte van de zon. Lees het artikel hier.

Wat is het effect op jou

MorgellonsDat het gebeurt kunnen we met alle bewijslast zeker zeggen. Maar als onze atmosfeer wordt vervuilt door al die chemtrails dan moeten jij en ik toch ook beïnvloed worden door die troep? Omdat we geen antwoord krijgen van instanties is het moeilijk te bepalen welke ziektes worden geïntroduceerd door de chemtrails. In Amerika hebben ze op specifieke plaatsen onderzocht en is gebleken dat veel mensen last hebben van chronische ademhalingsproblemen of chronische verkoudheid. Ze hebben dit vergeleken met plaatsen waar de sporen in de lucht minder waren en het bleek dat die ziektes onder de mensen daar geheel niet of bijna niet voorkwam. Inmiddels zijn er al redelijke onderzoeken gedaan naar de relatie tussen een nieuwe nog vrij onbekende ziekte genaamd Morgellons en de chemtrails.

Denk nou niet dat omdat je zelf geen last hebt van Morgellons of chronische verkoudheid, dat wij dus niet bespoten worden met chemtrails. Het is namelijk helemaal niet gezegd dat wij met precies hetzelfde materiaal worden bespoten als bijvoorbeeld de Amerikanen, Duitsers of de Engelsen. De gene die hier achter zitten kunnen op verschillende plekken in de wereld verschillende tests aan het doen zijn. Eén ding wat wel zeker is, dat als wij er niks tegen doen, wij de effecten straks wel zullen merken.

Waarom in gods naam

Wat zou een overheid of overheden er toe drijven om hun bevolking te vergiftigen. Elke vorm van redenatie zal worden afgedaan als speculaties. En dat zijn het ook. We hebben absoluut geen idee wat het zou kunnen zijn. We kunnen daarentegen wel enige scenario’s schetsen op basis van wat overheden hebben toegegeven. Global dimming is zo’n scenario. Er is toegegeven en wetenschappers hebben bekend de aarde te willen beschermen met een dikke laag… jawel sulfaat. Alleen de kleur van de lucht wordt anders mensen, maar we zijn wel beschermd tegen de schadelijke straling van de zon. Dit zou gedaan worden om Global Warming tegen te gaan, maar aangezien dat ook een grote hoax is, waarom willen ze het dan toch?

Andere scenario’s zijn chemisch tests op mensen of dat het militaire wapentests zijn. Weer een ander scenario schets een onheilspellend beeld van de wereld elite die de wereld bekend maakt met de strepen in de lucht om ze in een later stadium te gebruiken om het nodig gif op ons los te laten. Nogmaals we weten het niet totdat de overheidsinstantie nou eens uit een laffe schulpje kruipt en gewoon keihard de waarheid vertelt.

Tot slot

Tijdens mijn onderzoek heb ook veel blogs gelezen over dit onderwerp. Veel sceptische blogs snijden allemaal een paar belangrijke vraagstukken aan, maar laten deze aan het eind links liggen, om vervolgens officiële verklaringen van overheidsinstanties aan te nemen als zijnde waarheid.

Doe dit alsjeblieft niet. Blijf sceptisch, maar tegelijkertijd ook open. Luister naar harde wetenschappelijke bewijzen van welke kant dan ook. Alleen pure feiten zouden jou moeten overtuigen, geen woordvoerder van een vliegtuigmaatschappij of van een overheidsinstantie. Dit onderwerp is net als bijna alle onderwerpen op onze site zo sterk vertegenwoordigd in onze maatschappij, omdat de zogezegd open regeringen niks vrijgeven. Ze doen vragen af van burgers, alsof het domme vragen zijn en volledig ongegrond, ze nemen geen tijd om te luisteren, ze onderbouwen hun argumenten niet en geven geen enkele vorm van wetenschappelijk tegenbewijs. En het aller belangrijkste is dat ze meerder malen betrapt zijn op leugens. Als wij willen dat we in een vrije wereld leven, dan moeten wij zorgen dat hij vrij blijft.

11 reacties tot nu toe

Betste Yonic,

Wat kan er dan tegen die chemtrails gedaan worden als burgers. Is er niet zoiets als een petitie tegen chemtrails?

Daphne

´D. Groothuijse
04 mrt 2009 om 17:17

Hoewel er dus sterke aanwijzingen zijn dat deze chemtrails zijn wat ze zijn, is er nog nooit een officieel onderzoek geweest. Dit vooral omdat het zeer lastig is te testen. En zonder concreet bewijs, zal er geen petitie komen.

Het eerste wat zal moeten gebeuren is openheid. Wat je kan doen is proberen de juiste overheidsinstanties mailen met de vraag over wat ze jou meer kunnen vertellen over contrails. Je kan dus je eigen onderzoek starten!

yonic
25 mei 2009 om 06:26

Sinds enkele jaren experimenteert de Amerikaanse regering met weermodificatie proeven ‘Weather control’ ook boven ons land. Dit gebeurt door middel van vliegtuigen die chemische stoffen in de ionosfeer sproeien waardoor het zonlicht terugkaatst in het heelal zodat haar warmte de aarde niet kan bereiken. Weer andere stoffen worden geebruikt om wolken te ‘maken’, want ook dat levert schaduw op. Deze stoffen zijn zeer schadelijk!! Dit is geen theorie maar een door de wetenschap bevestigd feit!
[b]DOE MEE AAN DE BELANGRIJKSTE PETITIE VAN JE LEVEN:
http://chemtrails.petities.nl/b
Onderzoek dit alstublieft grondig voordat u dit afdoet als onzin. Google chemtrails, cloudseeding, weathercontrol of kijk op: http://stopchemtrails.blogspot.com/
Stuur het door naar iedereen!

[b]http://chemtrail.hyves.nl/[/b]

ChemtrailsPetitie
14 jun 2009 om 02:13

Elke keer als ik over chemtrails lees en andere shit die de overheden flikken begint m’n bloed te koken.
Al heel lang zijn er websides als deze maar veel mensen kijken niet verder dan hun loonstrook lang is.
Wordt tijd voor een pittig stukkie P.R. zo langzamerhand, om de massa beter te bereiken.
Enkele mogelijkheden zijn; huis aan huis folders, advertenties in kranten ed. ,oprichten van eigen media,
vrijwilligers de winkelstraten in, drukken van T-shirts en kaartjes met teksten erop zo kan ik nog wel effe doorgaan.
Als het niet kan zoal ‘t moet….
De mouwen omhoog en en dr keihard invliegen, aanval is de beste verdediging om die zwaar criminele NWO bende neer te halen.
Stop met eindeloos diagnoseren, filosoferen en beredeneren, tijd om some ass te kicken.
Tot die tijd lacht de NWO-bende alleen maar om die domme kudde zonder samenhang en strijdlust.
Ik overdrijf mischien een beetje maar hoop dat de boodschap overkomt.

Klaas
17 sep 2009 om 01:20

Me vader heeft het ook al een tijdje over chemtrails. En ik dacht altijd wat lult die gast nou. Nu ben ik toch zelf maar even gaan kijken wat het nu precies is. En het is best maf. Maarja je kan hier wel roepen dat je dit en dat ertegen moet doen, maar dat help toch niet. Je kan er niks tegen doen er zijn altijd mensen die blijven vliegen
en zolang er vliegtuigen blijven vliegen kunnen ze dit blijven spuiten. Misschien komt de mexicaanse of de
Q-koorts ook wel hier door………….

Rick van den Berg
11 dec 2009 om 12:28

Beste Rick,

Dat je zegt dat er niets tegen te doen is, is niet helemaal waar. Ik weet ook wel dat je niet persoonlijk elke liter brandstof kunt checken om te kijken of er vreemde stoffen door de brandstof gemixt zitten. Maar we kunnen wat doen door er met mensen over te praten, door het in de openheid te brengen. en dan niet alleen over chemtrails maar ook wat ‘duidelijkere’ onderwerpen zoals 9/11, big brother en de kredietcrisis. En omdat je vader het er wel eens over heeft, kan hij je misschien ook over andere onderwerpen wat vertellen. Heb het erover met hem en verbreed je kennis, zo kun je gelijk je discussie skills oefenen voor als je er met andere mensen over gaat praten!

Gr.

leondb
28 dec 2009 om 22:44

ik heb ook gehoord dat ze dit doen om onze evolutie tegen te gaan die nou voor de deur staat omdat deze geestelijke en spirituele ontwikkelingen niet in hun wereld orde plaatje passen deze troep in de chem trails
zouden dus de natuurlijke vibraties en energieen die deze evolutie stap voor ons en ook dier stimuleren vlakeren en verzwakken zodat wij dus in dit huidige evolutie stadium blijven en dus in hun greep blijven.
maar ook meederde wapens tegen deze natturlijke ontwikkeling worden gebruikt zoals al de mannipulaties
van haarp maar ook wij worden van deze ontwikkeling af gehouden door mannipulaties zoals tv en radio dus de media consumentenbond en de entertainment branche die onze zielen mannipuleren naar hun gelieven. mensen ik zeg je zet radio en tv uit en denk voor jezelf stimuleer en ontwikkel je eigen fantasie en creativiteit en je bent al een doorn in het oog van de piramide en dus een verzet strijder.want een vrije ziel stimuleerd een vrije wereld

joost
13 sep 2010 om 19:57

Wat zou er gebeuren als daar een vonkje in komt, het is immers maar waterdamp?

Spring
25 mei 2011 om 23:14

Project Air Force 2025:

Weather as a Force Multiplier:
Owning the Weather in 2025

http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

op de site staan nog veel meer interessante zaken………

http://csat.au.af.mil/2025/index.htm
Succes!!

Temeroso
17 aug 2011 om 04:16

http://www.weathermodification.com/projects.php

Hoeveel bewijs heeft een mens nodig? Je kunt ze gewoon zelf inhuren voor jouw “project”, als je genoeg fiat-geld hebt natuurlijk…

Fred
14 jun 2013 om 17:55

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie