Oproep tot burgerarrestatie van Condoleezza Rice

Grappig en tegelijkertijd serieus nieuws. De staatsecretaris van de V.S. mevrouw Condoleezza Rice zal morgen een bezoek doen aan New Zealand om enkele ambtenaren te ontmoeten. De studenten van Auckland University Students’ Association (AUSA) hebben als reactie daarop een oproep geplaatst waarin ze melden dat ze 5000 New Zealandse dollars over hebben voor die gene die Condoleezza arresteert als burger.

De politie heeft gemeld dat ze verontrust zijn en ze dreigen met harde maatregelen voor die gene die door de beveiligingsbarrière heen probeert te breken. Wat er precies gedaan wordt met de persoon wordt niet duidelijk vermeld, maar dat het niet best met hem of haar zal aflopen is wel duidelijk. Ik vind het persoonlijk een zowel grappige als serieuse actie. En ik zou ook graag willen weten hoeveel mensen voor die 5000 dollar zullen gaan.

Lees hier het volledige engelstalige artikel.

Condoleezza of voor vrienden (en vijanden) in het kort Condi Rice is zonder meer de vrouw van mijn nachtmerries, haar levenloze gezicht doet me vaak denken aan die van Jerney Kaagman. En de mogelijkheid die zij heeft om keihard te liegen zonder een spier te vertrekken, zijn op zijn minst angstaanjagend te noemen.

Hier zijn een aantal van die voorbeelden waarin ze gewoon keihard zit te liegen.

Voorbeeld 1. Een ondervraging in het Congres deel 1, deel 2, deel 3.

Voorbeeld 2. Een compilatie van leugens waar Condoleezza ook aan meedeed.

Voorbeeld 3. En drie maal is scheepsrecht, hier de beste compilatie.

3 reacties tot nu toe

Burger arrestaties bestaan niet meer, waar je vroeger iemand kon vasthouden tot de politie arriveerde, daar moet je nu op afstand iemand vasthouden. En als je zo iemand aanraakt heb jij nog kans dat je zelf gearresteerd wordt. :)

Henk
26 jul 2008 om 09:38

Daar heb je gelijk in, tenminste, zo staat het in Nederland in de wet beschreven. Maar in het geval van dit artikel gaat het om Nieuw-Zeeland. en hoe het daar beschreven staat, dat weten wij niet. Wij geven het plan helaas dan ook niet veel kans van slagen, neemt niet weg dat het op zich een goed idee is. We zullen zien hoe het loopt.

het Verborgenwaarheid team.

leondb
27 jul 2008 om 01:29

[...] misschien een zinloze actie zijn, maar gezamenlijk met de rest van het volk, die op hun beurt weer soortgelijke acties uitvoeren, is het een duidelijk standpunt en zal het wel degelijk een verschil [...]

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie