Politiestaat iets dichter bij

Vaak bespreken we de problemen die we ondervinden in de politiek en de straten van Amerika. De reden hiervoor is dat corruptie, machtsmisbruik en onderdrukking van het volk daar overduidelijk aanwezig is. Ook de Amerikaanse wet The Freedom of Information Act helpt bij het herkennen van deze slechte beslissingen en het misbruik van macht. Maar Amerika is zoals jullie weten allang niet meer de enige waar deze toestanden voorkomen. Ook in Nederland worden we zwaar onderdrukt door onze overheid. En we weten inmiddels ook dat een groot gedeelte van het volk dit niet door heeft. De onwetendheid van het volk ligt vooral aan de toegepaste wetenschappen van de machthebbers. Wetenschappen die verklaren hoe de mens psychisch in elkaar zit en gemanipuleerd kan worden. Mocht je meer willen weten over hoe dit wordt gedaan dan is hier een artikel wat redenaties uit het boek van Bertrand Russell, een Britse filosoof en rekenkundige, uit 1931 uiteen zet.

Naar mijn idee is het probleem dat mensen in Nederland nog niet hard genoeg met de neus op de feiten zijn gedrukt en vinden duidelijk Amerika nog een te-ver-van-hun-bed-show. Vandaar dat ik ook regelmatig te horen krijg: “Waarom maak je je zo druk over wat er in Amerika gebeurt?” Zoals vele van jullie weten blijven zulk soort onderdrukkende situaties niet beperkt tot de Verenigde Staten en een heel goed voorbeeld hiervan zijn onze naaste westerburen Groot Brittannië. Ik ga niet proberen te insinueren dat dit een nieuw fenomeen is en dat is ook niet wat er met de titel van dit artikel bedoeld wordt, want vele van jullie weten allang dat de politiestaat in Engeland begonnen is. Dit is ook de reden dat ze al zo ver zijn met het implementeren van de onderdrukkende veiligheidsmaatregelen.

Van dreigende Orwell achtige posters met ogen en hypnotiserende teksten tot camera systemen die nu al tegen je schreeuwen en later uitgebreid zullen worden met x-ray scanners. Al deze maatregelen zijn al geïmplementeerd in Engeland. Zo heeft Engeland inmiddels metaaldetector poortjes op straat die de politie gebruikt om een soort checkpoint te creëren waar ze mensen controleren. Ook heeft Engeland in en rond om Londen bijna 4,2 miljoen camera’s waarmee ze de elke individuele burger zo’n 300 keer per dag vastleggen, terwijl onderzoeken vrolijk uitwijzen dat criminaliteit maar met 3% is verminderd sinds de zogenaamde CCTV systeem zijn geïnstalleerd.

En of dat nog niet genoeg, komen ze ook nog met de meest rare wetten en regels op de proppen, zoals het eerder besproken kus je kind en je bent een pedofiel verhaal. Maar later kwam een nog vreemder verhaal over drie jarige kinderen die door hun leraren en kinderdagverblijf personeel op een soort zwarte lijst gezet kunnen worden voor racisme… En waarom worden deze kinderen dan zoal bestempeld als racist vraag je je dan af: “Alleen maar omdat ze ‘yuk’ of bah zouden zeggen wanneer ze het buitenlands voedsel voorgeschoteld krijgen.” Lees hier het volledige artikel. Het is toch belachelijk! Die kinderen hebben nog niet eens volledig ontwikkelde smaakpapillen en daarom vinden bijna alle kinderen pittig voedsel (wat veel buitenlands voedsel is) vies. Maar laten we niet het ware doel van die database uit het zicht verliezen. De overheid heeft namelijk totaal niets aan een lijst met racisten, maar wel aan een lijst met individuele personen en extra informatie over die personen. En het kan natuurlijk niet jong genoeg. Het is ook gelijk een mooi opstapje naar de VeriChip die je bij je geboorte over enkele jaren in je nek of pols gespoten krijgt, want informatie moet makkelijk voor de overheid beschikbaar zijn om goed te kunnen leiden en informatie is makkelijk beschikbaar wanneer je het altijd bij je draagt, toch…?

De informatie in dit artikel geeft maar een klein deel weer van de maatregelen die rondom in Europa langzaam en toch relatief snel worden ingevoerd. Zoek zelf naar deze informatie, want er zijn websites genoeg die deze informatie bieden. Dit heeft allemaal één doel en wat dat doel is… wij denken dat je die conclusie zelf wel kan trekken.

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie