Klimatologen liegen weer

In dit artikel in ‘the register’ stond weer iets moois. Onlangs werd er overal op het internet en in de kranten geroepen dat het ijs op de Noordpool bijna volledig zou smelten. Dit was natuurlijk een gevolg van de vreselijke ‘Global Warming’. Voor de gene die graag deze claims willen lezen heb ik zowaar een Nederlandse site gevonden genaamd Zeeburg Nieuws die vrijwel alle artikelen heeft verzameld die deze claims maken.

De National Snow and Ice Data Center (NSIDC) in Boulder, Colorado liet ons de grafiek zien, welke bij dit artikel is gevoegd. De grafiek maakt de angstaanjagende claim dat dit jaar het ijs, wat gewoon elk jaar smelt en aangroeit, dit jaar compleet weg kan zijn. Gelukkig voor ons en jammer voor de “gerespecteerde” klimatologen, maar dit is niet wat er gebeurd is. Er is juist precies het tegenovergestelde gebeurt deze zomer. Er is weer meer ijs aangegroeid. Juist, misschien moeten we nu met zijn allen bang worden voor ‘Global Cooling’ en moeten de oliemagnaten weer goedkoper olie gaan vrijgeven, zodat we met zijn allen meer auto gaan rijden en de aarde weer wat opwarmt?

Het is inmiddels ongeveer de 10de keer dat de zogezegd gerespecteerde wetenschappers ons nieuws volkalken met verschillende angstaanjagende claims, die …achteraf niet waar blijken te zijn. Ook de Zuidpool heeft dit laatste jaar een groei aan zeeijs gezien wat ver boven de gemiddelde snelheid ligt. Zelfs NASA meldde vorig jaar dat niet al de ijssmeltende activiteiten een gevolg zijn van ‘Global Warming’. Toch heeft de media, die alleen maar topstories wil verslaan, dit compleet genegeerd, want ja, dat is natuurlijk geen goed verhaal, dan kunnen we straks geen mensen meer bang maken.

Ik hoop dat het inmiddels wel duidelijk is dat wij de oorzaak niet zijn en dat ze ons in de ban willen houden om A geld aan ons te verdienen en B ons onder controle te houden. Argumenten als “het is vast vrij moeilijk om te voorspellen en er kan altijd wat fout gaan” wil ik niet meer horen, dat is gewoon niet zo. Zelfs een leek als ik kijkt een keer naar de info die ze hebben en zie dat ze fout zitten, dus dat kan jij ook!

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie