Autorijden kan goedkoper. Waarom doen we dat niet?

In de afgelopen 10 jaar zijn er verschillende uitvinders geweest rond de wereld, maar met name in Amerika, die auto’s hebben omgebouwd, zodat ze op schonere en goedkope energie rijden. HHO gas is zo’n voorbeeld. Dat gas wordt nu al enkele jaren gebruikt om te lassen in Amerikaanse fabrieken, maar ook autobedrijven hebben hun interesse getoond. Ook al zou nu alleen een auto als hybride met water op de markt gebracht kunnen worden, dan is dat alsnog een uitkomst. Een iets nieuwere manier is het verbranden van zoutwater. Door radiogolven door zoutwater heen te sturen kun je het laten ontbranden. En dit is weer een energie zuinige en goedkope manier.

Zoals je in de filmpjes in de bovenstaande links heb gezien hebben er verschillende experts naar beide technieken gekeken en zijn verbaast. In het geval van HHO gas hebben instanties en bedrijven als Daimler-Chrysler, Lockheed Martin en zelfs NASA interesse getoond en hebben naar wat wordt bericht al rond de tafel gezeten met de uitvinder. Online zul je veel critici tegenkomen die beweren op basis van hun oude wetenschappen of op basis van semiwetenschap dat het onmogelijk is deze energie te winnen, omdat het meer energie zou kosten dan het oplevert. Ik heb daar persoonlijk twee dingen op te zeggen. Ten eerste er is nog geen enkele energie vorm ontdekt die meer oplevert dan het kost om te winnen/maken. Benzine zal in je auto misschien meer opleveren, maar de kosten voor het winnen zijn enorm. Denk aan het pompen van de olie om vervolgens vervoerd te worden naar een raffinaderij, waarbij via een zeer duurzaam proces de benzine wordt gewonnen. En even tussendoor nog het punt waar iedereen zich bang mee laat maken: “Straks is de olie toch op!” Maar ten tweede, deze critici zijn zo gefixeerd op de onmogelijkheden dat ze niet kijken naar de mogelijkheden. Het is zoals ik net al opmerkte heel goed mogelijk dat een auto als hybride rijdt op water, je bent dan niet volledig afhankelijk van de waterstof.

Maar als dit al kan waarom, met de huidige oliecrisis en de oorlog tegen klimaatverandering, rijden we dan nog niet in zulke auto’s. Autobedrijven zijn direct binnen als ze een auto ontwikkelen die alleen al als hybride rijdt op water. Activisten zouden het de uitkomst en de beste uitvinding ooit moeten vinden. Waarom is het er niet? Vrij simpel naar mijn idee. Bedrijven als NASA, Lockheed Martin, en anderen kenden deze techniek allang. Ze hebben het nooit naar buiten gebracht, maar ze wisten er wel van. Zij zijn bij de uitvinders langs geweest om de rechten op te kopen, zodat ze de komende tien jaar semionderzoek kunnen doen naar deze geweldige techniek, die ze allang kennen. Waarom? Nog zo’n simpele vraag. Ze hebben je momenteel precies waar ze je hebben willen. Je bent onderdeel van het systeem, je betaalt je scheel aan benzineprijzen en ze kunnen je belasting op belasting laten betalen, omdat “jij het milieu verpest.” Ze willen zeker niet dat een nieuwe vorm van energie dat gaat verpesten. Het is een zieke wereld, maar jij en ik kunnen hem beter maken.

2 reacties tot nu toe

Een kennis van me heeft de Joe Cell gekocht en wil dat bij wijze van experiment aan een generator laten hangen. Ben benieuwd.

Ben
27 aug 2008 om 09:33

Wij ook, hou ons op de hoogte ;) . Ik ga lachen als steeds meer Nederlanders straks hun auto als hybride op water gaan laten rijden en HEEL VEEL geld in hun zakjes houden.

yonic
27 aug 2008 om 09:36

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie