Operation Northwoods

Iedereen die denkt dat de aanslagen op 9/11 een unieke en eenmalige gebeurtenis was, wil ik in dit artikel wijzen op ‘Operation Northwoods’. Wij zijn ervan overtuigd dat de aanslagen uitgevoerd zijn door en mét goedkeuring van de Amerikaanse overheid, daarin worden wij gesterkt door het bestaan van de Northwoods documenten. (links vind je onderaan dit artikel) Bij de meeste mensen gaat bij het noemen van de documenten geen belletje rinkelen. Wat op zich wel te verklaren valt; omdat er zelden tot nooit over gesproken of geschreven word in de media. Naar mijn weten is het een maal uitgezonden op CNN in 1998, in een programma over de koude oorlog. In dat zelfde jaar werd het document online gezet op de website van de National Security Archive. Ook op school zul je dit tijdens een les geschiedenis niet te horen krijgen. Ach, zullen ze deze informatie misschien achterhouden om te voorkomen dat je kinderen doodsbang terugkomen van school komen? Het zou geen beste PR zijn als ze je kinderen gaan leren dat de overheid, die je behoren te beschermen, eigenlijk geen bal om een mensenleven geven. Dat ze dat ook niet doen is ondertussen wel duidelijk lijkt me, op 9/11 hebben ze ook 2985 onschuldige mensen vermoord.

Jaren geleden, in 1962 om precies te zijn, was er ook al een ver gevorderd plan om een ‘false flag‘ terreur operatie uit te voeren tegen het communistische regime van Fidel Castro in Cuba. Aangezien ze niet zomaar bij de Cubanen aan konden kloppen en JFK de plannen van een inval afwees, werd er een plan opgesteld wat ze een reden zou geven pm dit toch te doen. De joint chiefs of staff van het Amerikaanse leger gingen aan de slag en Operation Northwoods was geboren, waarna het goed bevonden werd door voorzitter Lyman Lemnitzer. Er werd o.a. beschreven dat ze terreuraanslagen wilde uitvoeren in Miami, steden in Florida en zelfs in Washington. Verder wilde ze met vermomde Amerikaanse special forces een Amerikaans schip opblazen in Guantanamo bay.

Zo is er een hele waslijst met potentiële doelwitten, die in de documenten te vinden zijn. En uiteraard zou Cuba verantwoordelijk gehouden worden voor de aanslagen en aanvallen. Vóila, daar was dus een hele goede reden om oorlog te beginnen, toch? Gelukkig is het plan nooit ten uitvoer gekomen en is de wereld een hoop ellende bespaart gebleven. Wat dit alles dus wel aangeeft, is dat een overheid wel degelijk bereid is veel onschuldige slachtoffers te maken als de politieke of economische agenda dat vereist.

Ik denk dat als je in plaats van Cuba bijvoorbeeld Afghanistan of Irak neerzet, en een aanval op Miami leest als New York, dan heb je een goed beeld van wat ik bedoel. Door de aanslagen op de Twin Towers was zowat de gehele wereld vóór Amerika en tegen de Arabische wereld. Dus een invasie in Afghanistan en Irak was gerechtvaardigd. Eigenlijk is het heel simpel, zoek een gemakkelijke zondebok (de moslims), pleeg een aanslag en met behulp van de massa media bespeel je de mensen. Die op hun beurt bijna smeken of hun overheid ze alstublieft kan redden van het kwaad! Het is zowel duivels als manipulatief in al zijn eenvoud.

Hier een aantal links:

De originele documenten van Operation Northwoods. Lees het zelf!

Nog meer uitleg over Operation Northwoods op Wikipedia.

Filmpje op Youtube, klik hier.

YouTube filmpje. David Icke over de documenten.

3 reacties tot nu toe

ALLES WAT DE LEIDERS ZEGGEN MOET JE OMDRAAIEN EN DAN HEB JE DE WAARHEID.

JOKE
15 apr 2010 om 18:06

Mensen geloven het niet zo snel.
Mischien omdat ze het niet willen geloven.
Ik denk dat ik er één van ben.
Aan de ene kant geloof k het niet.
Maar ik wil het ook niet geloven!

Anoniem
01 sep 2010 om 14:27

dit is de f*ckin waarheid, amerika houdt de hele wereld voor de gek, en de mensheid moet nu echt wat doen voor het te laat is. ik raad iedereen die dit leest aan zeitgeist 1,2 en 3 te kijken als je die nog niet kent. en zie nog meer leugens die ons voor worden gehouden. wil je meer info over grotere onderwerpen zoek dan david icke op, op google en je zult schokkende dingen ontdekken.
blijf voor jezelf denken en vertrouw de regering NIET! op geen enkel vak.

open-your-eyes
27 aug 2011 om 19:10

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie