Alex Jones, slachtoffer van smaad campage door media

Tijdens de DNC heeft Alex Jones een confrontatie gehad met Michelle Malkin, de schrijver van het boekIn defence of internment, the case for racial profiling in world war II and the war on terror.‘ en regelmatig te zien als gast in nieuws programma’s op Fox, MSNBC e.d.

Deze confrontatie heeft Alex Jones overigens meer negatieve publiciteit opgeleverd dan hem lief was. Aan de andere kant is het wel een schrijnend voorbeeld van de manipulatie en verdraaiing van de feiten, toegepast door de media in Amerika. Toen hij daar verslag deed van de gebeurtenissen rondom de DNC liep hij Michelle Malkin tegen het kleine lijf en hij besloot haar wat vragen te stellen over haar boek en het ‘puppy incident‘. Mocht je er niet van gehoord hebben, hier een kleine update. Een paar maanden geleden heeft een marinier in Irak een puppy in een afgrond gegooid en het filmpje op YouTube gezet. Malkin heeft op haar blog en op tv volgehouden dat het om een neppe of dode pup ging, blijkbaar was het volgens de kleine, knuffelbare Malkin geen probleem om een weerloos hondje de afgrond in te donderen. Een leugen van haar kant, want de betreffende marinier is erop aangesproken en ontslagen. Toen Alex tegen haar begon te praten over de pup en haar boek én dan voornamelijk de vrij extreme standpunten die zij daarin inneemt begon de situatie grimmiger te worden. Een uit de kluiten gewassen bodyguard begon zich ermee te bemoeien, ook een of andere gozer met een joker hoed op begon zich in de conversatie te mengen, ik zal hem vanaf nu de ‘joker’ noemen. De joker deed zijn arm om Alex heen alsof hij bij hem hoorde en riep dingen in de term van ”I’m a big fan” en ”fight the NWO”, het leek bijna echt… Dit bleek gewoon niets meer of minder dan iemand die de boel op aan het stoken was.

De bodyguard begon Alex te duwen en gaf hem zelfs een elleboogstoot, ook duwde hij steeds de camera weg. Toen Alex verder ging om zijn onvrede over Malkin te uiten riep de joker ineens ”Kill Michelle Malkin, kill Michelle Malkin!” Dit was even een kleine samenvatting van het gebeuren.

Waar blijft dan de manipulatie en de leugens van de media vraag je je af? Om te beginnen kwamen er op het nieuws en in de krant ‘hit pieces’ met de kop ‘Alex Jones attacks Michelle Malkin’ en ‘Alex Jones wants to kill Michelle Malkin’. Zo zie je maar weer dat ze schrijven en berichtten wat hun het beste uit komt. Als je de video’s bekijkt zul je zelf zien dat het de Bodyguard en joker zijn die de boel opstoken. Je ziet zelfs Luke Rudowski van Wearechange.org die met zijn hand een kalmerend gebaar maakt naar de herrieschopper, alsof hij wil zeggen ”Doe nou rustig aan, lok geen ellende uit”. Maar ook dat wordt natuurlijk onder het tapijt geveegd alsof het nooit gebeurt is. Ja, Alex heeft ook een duw uitgedeeld (nadat hij geduwd werd) aan de bodyguard en dat is dan ook groot uitgemeten. Grove scheldwoorden heeft hij ook niet gebruikt hoewel de media claimt van wel, nee, dat was wederom de joker die riep ‘Fuck Alex Jones!’.

Alex Jones heeft het geluk gehad dat hij zijn eigen camera ploeg bij zich had die alles vastgelegd hebben want nu heeft hij de meeste media al zover gekregen om de artikelen te verwijderen uit hun kranten en van hun websites. Ik heb nog even gekeken, maar ik heb idd geen kranten artikelen op internet kunnen vinden. Als hij het niet op film vastgelegd zou hebben dan was het never nooit verwijderd en was het alleen maar erger geworden. Nu wil hij dat de media een rectificatie plaatsen, omdat alleen zo zijn naam gezuiverd kan worden, maar daar willen ze tot nu toe geen gehoor aan geven. De kans bestaat dat hij een rechtzaak gaat aanspannen wegens smaad en om de waarheid boven te krijgen, hij staat in zijn recht en ik zou het zeker doen als ik hem was!

1 reactie tot nu toe

[...] enorm opgeblazen was om zo de 9/11 movement in kwaad daglicht te stellen. Een ander incident was de beschuldiging aan het adres van Alex Jones. Televisie muts Michelle Malkin schreeuwde moord en brand nadat Jones [...]

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie