Geen chemtrails maar chemblankets

We hebben al een tijdje niets meer gehoord over chemtrails, terwijl ze nog wel te zien zijn. De reden dat we er een tijdje niet over bericht hebben is ten eerste omdat er weinig nieuws bericht is en omdat we er toch redelijk septisch tegenover staan. Toch nu weer dit bericht om de doodsimpele reden dat er weer door wetenschappers en instanties reclame gemaakt wordt voor het idee chemtrails. In dit artikel in de London Guardian staat dat één van de topwetenschappers van Global Warming en klimaat genaamd Ken Caldeira ondervonden heeft dat wanneer we de hoeveelheid licht van de zon verminderen met 2%, wij de schadelijke werking van Global Warming tegen kunnen gaan. En voordat je uit je stoel springt om te bellen met je dichtstbijzijnde wetenschapper om te melden dat hij dit plan moet ondersteunen, laat mij je eerst vertellen hoe meneer Caldeira dit van plan was.

Hij is van plan om met namen over de Noordpool zogenaamde ‘scatterers’ los te laten. Dit zijn vliegtuigen die alleen vliegen om miljoenen tonnen sulfaat dioxide in de lucht te spuiten. Eerder kwam de vriendelijke dokter Tim Flannery al met dit zotte plan aanzetten en wist te melden dat dit alleen als allerlaatste middel tegen Global Warming gebruikt kan worden. Het bleek echter dat door de sulfaat onze mooie blauwe lucht (welke nu al vertroebeld is door alle con- of chemtrails) kon veranderen in een mooie groene lucht. Maar het feit dat er wederom aandacht aan besteed wordt en dat het idee gepubliceerd wordt baard ons flinke zorgen. Je kan ook niet vergeten dat enkele jaren geleden een gevaar voor het klimaat de zure regen was. We zouden met onze spuitbussen en dergelijke huishoudelijk producten de lucht te zuur maken en vervolgens het milieu verpesten. We doen het ook nooit goed he! Maar wat blijkt nou de hoofdoorzaak van zure regen is te veel sulfaat in de lucht. Dus ik heb een vermoeden dat het geen goed idee is…

Hier op infowars wordt enkele informatie nog eens samengevat. Overigens moet ik daar even melden dat de aanname in het YouTube filmpje op die site van het KSLA nieuws niet correct is in haar berekeningen. Ze praten over een onderzoek wat gedaan is aan de hand van opgevangen regenwater. En zij krijgen de resultaten terug waarin staat dat er 68,8 ug/L aan Barium deeltjes in het water zat. Zij melden in het filmpje dat er 6,8 ppm of deeltjes per miljoen in het water zat. Echter is de conversietabel van deeltjes als volgt.

1 mg/kg of 1 mg/L = 1 ppm
1 ug/kg of 1 ug/L = 1 ppb

Dit betekent dat er eigenlijk 68,8 deeltjes per miljard in het water zat, wat omgerekend 68,8 /1000 = 0,668 ppm of deeltjes per miljoen is. Dit is dus tien keer zo weinig dan waarover wordt gesproken. Er zit dan ook niet teveel Barium in het water. Ik heb deze correctie al doorgegeven aan Infowars.com en ik hoop dat ze het wijzigen, want zulke foutjes, daar smullen de debunkers wel van. Dit is trouwens niet het meest sterke bewijs wat er is en het experiment is niet echt je van het, dus het valt allemaal wel mee.

Je zult de term geo-engeneering wel vaker gaan horen nu de wetenschappers er steeds meer mee bezig zijn. En kijk ze hebben ook al mooie illustraties gemaakt, om simpel uit te leggen hoe ze onze wereld met behulp van deze geo-engeneering gaan verpesten. En met onze wereld bedoel ik natuurlijk de mensen die er leven, want de aarde hersteld zich wel weer als wij klaar zijn met knoeien en hoogstwaarschijnlijk zijn uitgeroeid. Je moet goed begrijpen dat er 2 vormen zijn van milieu vervuiling. De eerste vorm zijn wij, die door onze techniek en door onze overheid in eerste instantie gegeven middelen, wat uitstoot veroorzaken. Het gevolg hiervan wordt in de media en en door de zogeheten topwetenschappers zwaar overschat en overdreven. Zo kwam er eerst een nieuwe ijstijd, vervolgens veroorzaakte we zure regen en nu maken we het allemaal weer te warm. De tweede vorm is echter het geo-engeneering. Veel van deze wetenschappers hebben geen beperkingen en doen onderzoek door echte experimenten uit te voeren op onze mooie planeet. Zoals je ziet in de spelregels voor weermodificatie hebben ze geen instantie die ze controleert.

Verder is het misschien ook interessant wat de medische gevolgen voor ons kan zijn als onze lucht groen is. Iemand die overmatig is blootgesteld aan sulfaat kan het volgende krijgen:

- Neurologische effecten en gedragsverandering
- Verstoorde bloedcirculatie
- Schade aan het hart
- Effecten op ogen en het zicht
- Voortplantingsproblemen
- Schade aan het immuunsysteem
- Maag en spijsverteringsproblemen
- Schade aan lever en nieren
- Gehoorafwijkingen
- Storing van het hormonale metabolisme
- Dermatologische effecten
- Verstikking en longembolie

Het maakt niet uit hoe ze het verkopen, het kan bijna alleen maar slecht uitpakken. Wanneer dit op het 8 uur journaal gepromoot wordt, zouden we de straat op moeten gaan en marcheren naar Den Haag. Want ik ben niet bereid om mijzelf en eventueel mijn kinderen van onze luiheid de dupe te laten zijn.

2 reacties tot nu toe

[...] medestanders van hun theorieën roepen dat we al niets meer kunnen doen aan het klimaat en dat we chemicaliën in de lucht moeten spuiten om het opwarmen van de aarde tegen te gaan. Maar het meest schaam ik me nog voor de mensen die al [...]

[...] De Verborgen Waarheid » Blog Archive » Geen chemtrails maar chemblankets addthis_url = ‘http%3A%2F%2Fwww.martillosplaza.nl%2F%3Fp%3D410′; addthis_title = ‘Geen+chemtrails+maar+chemblankets’; addthis_pub = ”; [...]

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie