Noordpool smelt niet volgens Ned. politicus

In de Nederlandse politiek wordt eigenlijk zelden tot nooit kwaad over klimaatverandering gesproken, of anders gezegd, de officiële Al Gore theorie word nooit in twijfel getrokken maar eerder bevestigd en ondersteunt. In de rest van de wereld is het eigenlijk niet veel anders, politici moeten zich natuurlijk wel strikt aan de regels van de globalisten houden… Daarom vind ik het goed om te lezen dat het nu dus wel gebeurt is. Een kritische noot richting de na-praters en ja-knikkers die ons kabinet rijk is. Leuk detail, in de eerste alinea van het artikel laat de Telegraaf ook even duidelijk merken hoe zij tegenover klimaatverandering staan. Lees en zie wat ik bedoel.

‘Noordpool smelt niet’ zo kopt de Telegraaf,

Martin Bosma, een PVV kamerlid heeft dat gezegd in de tweede kamer tijdens een debat met de staatssecretaris van onderwijs Marja Bijsterveldt. Hij noemde klimaatverandering een ‘onbewezen theorie’ en vond dat het onderwijs neutraal moet zijn en kinderen geen angst/desinformatie in moet prenten over afbrekende ijsschotsen en zielige ijsbeertjes. Zijn er dus toch nog mensen in ons kabinet die niet bang zijn om outside the box te denken en een pijnlijke waarheid te spreken.

DEN HAAG - Hoewel dagelijks complete ijsbergen afbrokkelen, is het ijs aan de Noordpool volgens de PVV niet aan het smelten. De partij maakt zich boos dat kinderen het slachtoffer worden van „pure indoctrinatie” over het broeikaseffect.

De PVV heeft maandag laten weten „geschokt” te zijn dat 70.000 scholieren „is wijsgemaakt dat de Noordpool aan het smelten is“ en „dat er een verontrustende klimaatverandering aan de gang is”.

„Onze kinderen moeten leren spellen en rekenen en niet dat er zielige ijsbeertjes op schotsen ronddrijven, omdat wij met het vliegtuig op vakantie gaan”, stelt Tweede Kamerlid Martin Bosma in Kamervragen aan staatssecretaris Marja van Bijsterveldt van Onderwijs.

„Onderwijs moet neutraal zijn en zich niet inlaten met onbewezen theorieën. Het klimaatprobleem is net zoiets als de zure regen, over tien jaar hoor je er niemand meer over. Jammer wel dat het miljarden kost”, aldus Bosma.

Nou ben ik geen uitgesproken fan van deze partij, maar ik moet eerlijk zeggen dat de heer Bosma hier de spijker op zijn kop slaat. Waarschijnlijk staat nu de hele tweede kamer op zijn kop omdat iemand zulke ‘dwaze’ uitspraken heeft gedaan. ik zeg; PVV 1 en de rest 0!

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie