Britten zullen willekeurig gecontroleerd worden

De plannen in Engeland om zogeheten eco-towns of ecodorpen te ontwikkelen heeft geleid tot een rapport wat beschrijft wat nodig is om ervoor te zorgen dat de Britten niet meer uitademen, oeps ik bedoel minder CO2 uitstoten. Het rapport beweert dat als de Britten minder moeten gaan uitstoten, dat zij in een dorp geplaatst moeten worden wat bestaat uit huizen en gebouwen die langdurig kunnen voorzien in alle benodigdheden die een burger zou MOETEN willen. Iets te vaag? Ik zal het uitleggen. Alles draait in zo’n dorp om het monitoren van de burgers. Onder andere mogen bewoners alleen door de overheid goedgekeurd transport gebruiken, je manier van leven wordt gemonitoord, er komen zelfs checks die willekeurig 100 burgers uitkiezen om te controleren of hun dieet wel voldoet aan de standaards die de overheid heeft gesteld. Verder beschrijft het rapport dat afval gecontroleerd moet worden en om er voor te zorgen dat de mensen natuurlijk gemonitoord kunnen blijven, krijgen ze een boete wanneer ze het dorp verlaten.

Dat is een korte samenvatting van wat het rapport beschrijft. Geloof je het niet maar heb je ook geen zin om het rapport te lezen (wat wel een beetje raar is natuurlijk), dan kan je hier een neerbuigend artikel lezen op de website van een gerespecteerd Engels blad ‘The Register’. De overheid heeft voorgesteld om 15 van deze dorpen te bouwen voor, om te beginnen, 100.000 burgers.

Als ik een dergelijk rapport lees dan voel ik diepe schaamte voor deze mensen. Wij weten inmiddels allang dat het CO2 verhaal van geen kant klopt. Temperatuur stuurt natuurlijk de hoeveelheid CO2 en niet andersom zoals zij beweren en wij produceren lang niet genoeg om het enig effect te laten hebben op ons klimaat. Maar toch weet de directie van CABE (de producenten van het rapport) te melden in het rapport dat wij wel degelijk met deze dorpen het klimaat kunnen veranderen. Ik schaam me voor deze mensen, want ik weet dat zelfs medestanders van hun theorieën roepen dat we al niets meer kunnen doen aan het klimaat en dat we chemicaliën in de lucht moeten spuiten om het opwarmen van de aarde tegen te gaan. Maar het meest schaam ik me nog voor de mensen die al deze onzin geloven en zichzelf en andere gevaarlijk dichter bij een zwaar bewaakte politiestaat brengen. Wordt wakker mensen, ruik de leugen en schud je buurman ook wakker. Het is aan ons om in ieder geval deze leugens te onthullen.

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie