Obama of McCain is deze keuze nodig?

Het mogen inmiddels duidelijk zijn dat het kiezen van één van de twee presidentskandidaten net zo’n intellectueel hoogstaande keuze is als het kiezen van welke banaan je deze keer van de fruitschaal zal pakken. De media lukt het desondanks nog aardig om een groot deel van het Amerikaanse volk mee te zwiepen in de sensatie van dit jaar, ofwel de verkiezingen. “Obama is half moslim en hij versprak zich toen hij het had over zijn moslim geloof”. Tientallen hillbilly Amerikanen verstoten hem hierdoor. Ze willen niets meer met hem te maken hebben, omdat de entertainment media heeft gemeld dat delen van zijn familie moslim waren. McCain daarentegen is weer veel te oud. De man loopt al tegen het einde aan en is nu al zo verzwakt dat hij niet eens meer een debat staand kan voeren.

Ik ben persoonlijk heel blij dat ik niet voor deze zinloze keus tussen McCain en Obama sta. De meesten van jullie weten allang dat wanneer één van de beide heren in het witte huis terecht komt, dat alles dan vrijwel precies zo voortgezet wordt als wanneer Bush er had gezeten. De presidenten trekken namelijk niet aan het langste eind, maar hun marionetten spelende bazen. Toch is het af en toe wel interessant om te letten op de rare uitspraken die de presidentskandidaten doen. Ze denken ook vaak (waar ze ook wel een beetje gelijk in hebben) dat het grootste deel van het volk te dom is om door te hebben wat voor vage uitspraak ze net weer hebben gedaan. Zo was het eerst Obama die al voordat hij president wordt onterecht achter het volk aangaat via rare praktijken. Obama wil namelijk dat de Missouri politie achter burgers en media aangaat die in het openbaar kritiek op hem uiten. Lees in dit artikel hoe de gouverneur van Missouri hier over denkt. Natuurlijk weten de beschermengelen van de politici het weer te verbloemen. Het nieuws meldt dan ook dat het gaat om mensen die ‘leugens’ vertellen over Obama, waarbij de term leugen natuurlijk vrij te bepalen is door baton zwaaiende en taser schietende agent ter plaatse.

Maar McCain kan er ook wat van. Je kent misschien al wel het filmpje van McCain die in een speech zich op domme wijze verspreekt en zonder correctie van één van zijn maatjes gewoon had laten vastleggen dat Iran Al Qaeda trainde in plaats van extremisten, wat hij dus eigenlijk bedoelde. Maar gisteren wist McCain te melden in dit filmpje dat zijn hogere doel en wens toch wel was om dictator te zijn. Want dan zou hij het toch wel anders doen. McCain en Obama zijn twee slechte keuzes, maar misschien komt het daar wel helemaal niet toe. Misschien komt er vlak voor de verkiezingen nog wel een grote aanslag en kan meneer Bush een ‘National Emergency’ uitroepen, waardoor hij kan blijven zitten in het witte huis, wie weet…

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie