Nederlanders worden wakker

Jawel, soms hebben we ook goed nieuws. In de Telegraaf staat wederom een artikel over klimaatverandering om de gewone mens angst aan te jagen. ‘Europa warmt het snelst op‘ kopt de Telegraaf op zondag.

Volgens dit bericht heeft het EEA, het Europees milieuagentschap, naar buiten gebracht dat het er slecht voor staat met het milieu. Ik ga nu niet uitweiden over de inhoud van het artikel want jullie weten hoe wij daar tegenover staan. Het klimaat verandert en dat is de hele geschiedenis van deze aardkloot niet anders geweest, en dat de milieumaffia daar een slaatje uit wil slaan door mensen angst en een schuldgevoel aan te praten is ook bekend. Wat ik het melden waard vind is het volgende; steeds meer mensen hebben er blijkbaar de buik van vol en dat blijkt wel uit de vele reacties op dit artikel. En daar zijn wij erg blij mee, hoe meer mensen zich ertegen gaan verzetten hoe meer kans we hebben om deze verkapte controle en belastingmaatregel tegen te gaan. Er stonden ongeveer 150 reacties bij dit artikel en zo’n 85% geeft duidelijk aan dat ze het gemekker over klimaatverandering meer dan beu zijn. Helaas staan er ook goede voorbeelden van mensen die het vermogen om voor zichzelf te denken volledig kwijt zijn, hetgeen wij zo vaak voor waarschuwen. Er stond een bericht van een bepaalde mevrouw die dit wist te melden:

Het EEA heeft mijn regels begrepen en door gegeven. De Co2, en dan het MEEST gevaarlijke kleine lettertje o is de doodsteek voor Europa. Mijn kleinkinderen moeten leven van jullie uitstoot ervan. Ik heb mijn hele straat al achter me staan, en wij hebben onze auto weg gedaan. We fietsen allemaal, en zijn begonnen met een project Co2 vrij te leven. VROM heeft ons een start subsidie gegeven, en daar hebben we de hypotheken van af betaald. Dus doe als ons Leef de regels van Hueng, en laat de temperatuur in de EU dalen!

Deze beste mevrouw denkt dat O in CO2 de grote boosdoener is, typisch geval van na-papegaaien en met ‘feiten’ gooien terwijl ze niet eens weet waar ze het over heeft. Deze  mevrouw heeft overduidelijk de klok horen luiden maar waar die verrekte klepel hangt… Ze mag blij zijn dat we die O2 hebben anders was het echt de doodsteek. O2 is namelijk LUCHT!! Zij heeft, naar eigen zeggen, de hele straat gemanipuleerd hun auto de deur uit te doen, want dat is slecht voor het milieu. Dat ze nu alles op de fiets doen is niks mis mee maar om nou je auto de deur uit te doen en je hele levenswijze aan te passen, gebaseerd op een leugen, dan ben je niet goed bezig lijkt me. Aan de andere kant, we moeten ook accepteren dat er altijd mensen zijn die zo diep in ‘de Matrix’ zijn gezogen dat ze niet geholpen kunnen/willen worden en daar moet je ook niet teveel tijd in stoppen.

Maar het goede nieuws is toch echt het grote aantal mensen dat nu de klimaat leugen door hebben en dat ook uitspreken. We zijn er natuurlijk nog niet maar we zijn zeker op de goede weg, de Nederlanders worden wakker!

En tot slot nog wat leuk leesvoer:

Het ijs op de polen groeit aan in massieve hoeveelheden. Klik hier.

Al Gore, de grote hypocriet, heeft een energierekening waar je u tegen zegt. En hij wijst naar ons als we de kachel iets te hoog zetten in onze bescheiden huisjes.

Een goede website over de leugen die ze ‘man-made climate change’ noemen. Globalwarminghoax.com

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie