Zeitgeist 2 is uit!

Zeitgeist Addendum is net uit en aangezien de eerste film ook boordevol informatie zat wilde ik hem meteen zien. Het heeft misschien even geduurd eer dat ik er wat over heb kunnen schrijven, maar wij hebben zo nu en dan ook wat rust nodig. Als je hier namelijk zo druk mee bezig bent als wij, dan moet je er af en toe even uitstappen om even op adem te komen. Het is allemaal niet niks! Maar goed, Zeitgeist 2, daar ging het om. Zeitgeist twee stelt vast en zeker veel meer mensen tevreden dan deel 1 deed. Mensen die het eerste deel van Zeitgeist 1 niet zo waardeerde, omdat het hun complete geloofsovertuiging op de schop nam, kunnen nu opgelucht ademhalen, want er wordt in Zeitgeist Addendum bijna niet over gesproken. Ook de mensen die beweerde dat er veel ongegronde argumenten in de eerste film zaten, mogen van mij deze film bekijken en mij zeggen waar ze in deze film zitten, want ik betwijfel of ze er één kunnen vinden.

Zeitgeist Addendum begint heel sterk over het monetaire systeem in Amerika, maar ook in de rest van de wereld en legt uit hoe corrupt het allemaal in elkaar steekt. Waar het op neer komt is dus dat de Amerikaanse overheid en de Federal Reserve ‘IOU’ (I Owe You)  briefjes uitwisselen, zodat de Amerikaanse regering bijvoorbeeld 10 miljard kanlenen. Dit geld bestaat nergens behalve op de computer in digitale enen en nullen. Vervolgens betaald de regering met dit geld. Een bank, die dan over het geld beschikt, heeft maar 10% nodig in de zogehete kluis (op de computer dus) van elke dollar die ze uitleent. Dat betekent dus dat per uitgeleende dollar 0,9 dollar weer uit het niets is gemaakt. En dit kan zo bijna oneindig doorgaan, want een volgende bank mag van die 0,9 dollar weer 90% uit de lucht plukken en uitlenen. Daarnaast is er nog het corrupte systeem van de rente die gevraagd wordt door de banken.

Laten bijvoorbeeld stellen dat er 1000 euro in de omloop is bij banken en de bevolking samen. De bank bezit al dit geld en leent aan iedereen 100 euro met een rente van 4%. Dat betekent dat de bevolking gezamenlijk 1040 euro aan de bank moeten betalen. Het probleem is dan dat die extra 40 euro niet bestaat, niet in geld, maar ook niet digitaal, dus zo blijft de bevolking altijd schuldig aan de banken e.d. Dit is het corrupte systeem van de financïele wereld.

Verder beschrijft de film alternatieven voor het milieu en energie probleem en spoort het aan tot het onderenemen van actie, dit in combinatie met duidelijke beelden en mooie animaties, zorgen ervoor dat dit een Must See Movie is.  Bekijk hem hier op Google Video of download hier de torrent.

2 reacties tot nu toe

Het eerste deel was al erg goed (DE ultieme conspiracy film volgens vele debunkers)Ga dit deel dan ook zeker bekijken! Bedankt voor de info.

eyes only
06 okt 2008 om 22:39

Your Welcome!

yonic
07 okt 2008 om 21:40

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie