Britten krijgen het zwaar te verduren

De Britten gaan zonder meer een zwaar jaar tegemoet. De Engels krant The Gaurdian meldde dat veel Britten nog voor de kerst zonder een baan komen te staan. De economische crisis speelt nu nog binnen het bankwezen en op de aandelenmarkt, maar het is natuurlijk onvermijdelijk dat dit ook in de ‘echte’ economie zal doorsijpelen. In Groot-Brittannië komt dit eerder dan later en de cijfers en voorspellingen geven aan dat de Britse bevolking zwaar de dupe zal zijn van dit geintje. Eén miljoen Britten zouden kopje onder gaan vanwege het feit dat Britten minder gaan winkelen en omdat de kleinere ondernemingen nu helemaal niet meer aan geld kunnen komen middels leningen. De officiële cijfers voorspelde al een grote aantal werklozen, maar in die cijfers is nog niet de aandelenmarkt crash van vorige week meegerekend.

Niet alleen op financieel gebied krijgen de Britten het zwaar te verduren, maar nu is er nog iets gemeld waar de Britten niet beter van zullen worden. Een anti-terrorisme minister (mijn god waarom bestaan die mensen) van Engeland heeft laten weten dat er een enorme dreiging is dat Al Qaeda (houdt nog steeds in je achterhoofd dat Al Qaeda is samengevoegd, opgeleid en betaald door de CIA) een ‘Complexe’ terroristische aanslag aan het voorbereiden is. Het artikel meldt letterlijk dat we hier met een complex plot te maken hebben. Ze lachen je gewoon uit, want zij weten dondersgoed dat de complexiteit hem zit in het feit dat zij de uiteindelijke terroristische aanslag tot uitvoer brengen om vervolgens Ali Al Qaeda de schuld te geven. Verder zei de beste man dat er in de afgelopen tijd een aantal veiligheidsmaatregelen zijn getroffen (camera’s op elke hoek van de straat, harde aanpak politie, voor alles identificeren of gearresteerd worden) en dat dit alles een stuk veiliger heeft gemaakt (O JA hoe bewijs je dat dan), maar dat we zeker nog niet veilig zijn. Wat hij dus eigenlijk zegt is: Deze maatregelen zijn alleen voor het controleren van de brave burger en dus helpt het niets tegen een terroristen die bovendien ook nog door de overheid worden betaald.

Ik leef enorm mee met de Britten, want ik weet dat ons koude kikkerlandje als volgende op de politiestaat implementatielijst staat. Ik hoop dat het niet zo ver zal komen, maar ik ben wel bereid om voor mijn vrijheid te vechten, jij ook…?

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie