Spread the word!

We hebben inmiddels al een behoorlijke aanhang, qua lezers en dat is zeker goed. Het is echter belangrijk dat we dit nieuws blijven verspreiden. Een hele makkelijke manier is mond tot mond reclame. Als jij aan je vrienden en familie vertelt dat deze site bestaat, dan geef je ze in ieder geval de mogelijkheid om deze informatie te lezen en wat zij er daarna mee doen is hun keuze. Wij zelf maken natuurlijk al reclame voor de site, maar we hebben jullie hulp nodig om meer mensen te bereiken. Het is echt belangrijk dat mensen dit soort informatie lezen. Het schudt ze wakker en geeft ze de mogelijkheid om een heldere mening te vormen over de zaken in de wereld.

Nogmaals we hebben jou hulp daarbij nodig en we stellen het zeer op prijs dat jij anderen helpt ontwaken uit deze nachtmerrie. Je kan op een aantal manier aan je omgeving bekendmaken dat wij er zijn. Als eerste kun je zoals ik net al noemde mond tot mond reclame maken. Een andere optie is om een aantal vellen met onze kaartjes uit te printen en deze uit te delen. klik op de thumbnail van dit artikel of klik hier om het kaartjesvel op je computer op te slaan. Nog makkelijker is om gewoon het website adres met een aanbeveling van jou zelf aan je contactpersonen in outlook te sturen.

Daarnaast hoorde ik via de radio nog een aantal leuke manieren om mensen de mogelijkheid te bieden om eens op een site als de onze te kijken. Je kunt bijvoorbeeld in het computerlokaal of bibliotheek alle startpagina’s van de computers op http://www.deverborgenwaarheid.nl zetten. Het eerste wat mensen dan zien is die pagina. Je kunt de kaartjes ook onder ruitenwissers van geparkeerde auto’s steken. Een hele leuke vond ik zelf, was het krijten van slogans of internetadressen op de stoep. Mensen lezen dit ook ongemerkt en het is niet strafbaar. Het is ideaal om goede reclame te maken.

Wij hopen dat je ons wil helpen en vergeet niet je helpt er ook je vrienden en familie mee. Vrijgevigheid en hulp willen bieden zou naar mijn idee ook eigenlijk de spirit moeten zijn. Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken om ze te helpen, wij hopen dat jij met ons mee doet!

2 reacties tot nu toe

Yonic, bere-interessante site, ik bezoek het regelmatig.
Ik wil alleen even zeggen dat je op je spelling en grammatica moet letten. Absoluut niet lullig bedoeld hoor!

- Mond TOT mond reclame
- Als jij aan je vrienden en familie vertelT
- op prijs dat jij andereN helpt ontwaken

Een mierenneuker die er op let… maar toch, een foutloos stukje tekst heeft net even iets meer power!

Tof dat je dit doet btw en keep up the good work!

Allard
16 okt 2008 om 14:18

Haha bedankt voor het opletten. In het begin controleerde ik beter idd, maar nu heb ik een vaste baan en kom ik laat thuis ‘s avonds en ik ben dan niet meer zo scherp. Ik ben blij dat er nog zulke oplettende lezers zijn :) Thanks and spread the word!

yonic
16 okt 2008 om 16:48

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie