Een samenvatting voor de nieuwkomers

Ok, wat is er nu eigenlijk gebeurd in de afgelopen jaren? Heel veel! En wat weet jij ervan? Hoogstwaarschijnlijk vrij weinig! De bevolking is al een aantal decennia aan het veranderen. Veranderen is goed zou je zeggen, maar de veranderingen waar wij het over hebben zijn dat niet.

is hersendodendTelevisie heeft ons langzaam maar zeker afgestompt van de belangrijke dingen in het leven. 80% van Nederland kijkt liever naar de volgende relatie in Goede Tijden Slechte Tijden, dan dat ze een debat volgen in de Tweede Kamer op Nederland 1, 2 of 3. Nu is dit wel te begrijpen aangezien het zinloze gekibbel over die non-triviale onderwerpen ons zelf ook vaak niet interesseren. Maar het gevolg hiervan is dat we ons helemaal niet meer gaan interesseren. Wanneer ze besluiten om nog een belasting erbij te mikken, dan klagen we er wat over op maandagochtend bij de collega’s of op school en dan gaan we weer rustig verder. Iedereen vertrouwt erop dat onze regering ons er wel bovenop tilt, maar dat is niet de manier en ook helemaal niet zeker. Rondom ons is een samenleving gecreëerd, waar alles druk is en we geen tijd hebben om iets te doen buiten werken om.
Sport en andere vormen van entertainment zijn de enige dingen die ons echt bezighouden en dat geeft regeringen een open deur om allerlei maatregelen te treffen en regels door te voeren zonder enige tegenstand. Wat is daar erg aan zou je zeggen. Machtsmisbruik, is het gevaar. Onthoudt goed dat de regering in Nederland is opgezet om de mensen te dienen en voor ons te werken, niet andersom.

Door de geschiedenis van de mensheid heen zijn er rijke mensen geweest. Deze mensen leiden ons en beïnvloeden ons leven dagelijks, want het zijn onze koningen, ministers en bazen. De mensheid heeft ook sinds zijn bestaan slechtheid onder zich gehad. Puur slechte mensen zoals moordenaars, verkrachters, maar ook machtbeluste mensen die nergens voor stoppen. Het lijkt me daarom niet moeilijk te geloven dat er ook een combinatie ontstaan is, machtbeluste leidende figuren. Ja inderdaad, deze mensen bestaan ook. Door de geschiedenis heen kennen we deze figuren ook maar al te goed. Julius Caesar en Adolf Hitler waren bijvoorbeeld zulke figuren.

Zou het niet gek zijn als er door de eeuwen heen altijd machtbeluste leidende mensen zijn geweest en1 Dollar biljet precies nu, omdat jij nu leeft en met zoveel criminaliteit, terrorisme en oorlog, ze opeens allemaal weg zijn. Best wel gek. En dat is dan ook niet het geval. Deze mensen zijn er wel degelijk. Het zijn de leidende figuren van vandaag de dag. Mensen als presidenten van Amerika en van Mexico, rijke oliemagnaten en topmensen van de grootste bedrijven in de wereld, komen jaarlijks bijeen. Zij noemen deze bijeenkomsten gewoon een gezellige ontmoeting en veredelde theekransjes, maar wij weten inmiddels beter. De namen van deze groepen zijn ook bekend, zo kennen we de Bilderberg groep, de Illuminati en de Free Masons. De Bilderberg groep die nota bene is opgericht door onze prins Bernhard en waar onze Koningin Beatrix ook deel van uitmaakt.

Door de jaren heen hebben deze elite van de wereld plannen beraamd omstreeks de meest belangrijke gebeurtenissen in de wereld. Wat, zou je natuurlijk zeggen, hebben ze dan allemaal gedaan. Dit is wat we momenteel weten. Tot enkele jaren geleden  werd zwaar ontkent door regeringen, experts en de elite zelf dat een groep als Bilderberg bestond. Onafhankelijke onderzoekers hebben enkele malen undercover (bijv. journalist Jim Tucker) deze bijeenkomsten bijgewoond aangezien ze gewoon in hotels rond de wereld worden gehouden (wel in het geheim natuurlijk). Het is mede daardoor toegegeven dat de groep bestaat.
New World Order2Leden van de groep hebben openlijk geroepen dat ze streven naar een Nieuwe Wereld Orde (NWO) waarin de hele wereld onder 1 regering staat (waarschijnlijk zijzelf). Het is dan ook geen grote sprong naar het idee dat deze machtige mensen er alles aan doen om deze NWO op te richten, ALLES. De eerste stenen zijn al gelegd. Zo is de EU opgericht en zijn ze in Amerika bezig om een Amerikaans Unie te vormen, waar Mexico en Canada ook deel van uitmaken. Ook in Azië zijn ze met het samenvoegen van de landen bezig onder de naam Unie. Zodra dit gebeurd is, zijn er drie wereldmachten in de wereld en is het samenvoegen van die drie een kleine stap.
Het probleem van dit alles is, dat deze NWO figuren openlijk in biografieën hebben gezegd dat ze de wereld te vol vinden en het liefst 80% van de wereld bevolking weg willen hebben. En met alle nieuwe technologie in de wereld zijn ze in staat om dit te doen. We zeggen niet perse dat ze het doen, maar dat ze het kunnen is wel zeker.

Als je nog niet bekend was met de verschillende weerstand biedende bewegingen in deze wereld dan kan dit alles als een schok komen. We vragen je dan ook om hier goed over na te denken en neem niets van ons aan. Door deze tekst heen zitten een aantal interessante links. Ook via de links pagina kun je een aantal goede site bereiken. Er is teveel informatie beschikbaar om allemaal uiteen te zetten in dit stukje tekst en we vragen je dan ook om zelf op onderzoek uit te gaan naar wat er gaande is. Een aantal interessante films van onderzoekers zijn hieronder neergezet. Bekijk ze en oordeel zelf.

Waarheid Films:

ENDGAME – Blueprint for Global Enslavement

Loose Change Final Cut (First Edition/ Second Edition)

TerrorStorm

Police State III: Total Enslavement

Websites:

Infowars.com

Dewaarheid.nu

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie