Gearresteerd voor verhaaltjes schrijven

Mocht je nog niet overtuigd zijn dat de Amerikanen compleet zijn doorgeslagen met de antiterrorisme maatregelen dan zal het volgende verhaal je vast en zeker overtuigen. Een 18-jarige jongen uit Winchester in Clark County in Amerika is afgelopen dinsdag gearresteerd voor (luister goed) het schrijven van een stukje Science Fiction. De jongen, William Poole, is volgens de politie gearresteerd, omdat ze documenten van hem hebben gevonden die duiden op gewelddadige acties tegenover zijn medestudenten, leraren en de politie.

De jongen verklaarde aan de media dat het hier ging om een stukje fictie wat hij had geschreven voor zijn Engelse lessen. Het verhaal gaat over “Zombies” die een school binnenvallen en van alles aanvallen. Hij verklaarde ook dat het verhaal niemand specifiek benoemde, zelfs de school of de politie werd niet expliciet vermeld in zijn verhaal. William meldde nog dat het pure fantasie was en dat genoeg mensen hem op school kenden en dat ook zij wisten dat hij tot niets geks in staat zou zijn. William noemde het allemaal een groot misverstand. De overduidelijk hersenloze politie wisten te melden dat de aard van zijn verhaal alles tot een overtreding maakte. Afgelopen donderdag verhoogde de rechter William’s borg van één naar vijfduizend om aan te geven hoe ernstig deze misstap is.

Je raadt trouwens nooit hoe de politie aan deze documenten zijn gekomen. William’s bezorgde grootouders hebben het opstel gevonden en overgedragen aan de plaatselijke politie. De NSB is weer terug mensen. Het volk in Amerika is nu al zo bang (gemaakt) voor terrorisme, (want ook je eigen school overhoop schieten is natuurlijk terrorisme) dat zij hun vrienden en familie zo maar aangeven bij de autoriteiten/ de heiligen.

En iedereen die denkt dat deze antiterrorisme gekte wel in Amerika blijft, kan zich beter even laten nakijken. Eerst was er namelijk MacDonalds en overgewicht waarvan wij dachten dat komt nooit naar ons land. Nu ligt het bezaaid met Mac’s, Burger Kings, KFC’s en noem maar op en als we de media mogen geloven puilt het Nederlandse volk uit.

Dit alles met als gevolg dat Amerika’s afslankproducten en programma’s ook zijn komen overwaaien. Toen kwam de mediums gekte vanuit Amerika zetten. Huilende mensen die de laatste signalen krijgen van hun overleden naasten gepaard met mensen die instructies krijgen in hoe zij hun kinderen moeten opvoeden, bezaaien nu je televisieset onder het mom van entertainment. Ik kan hier nog een tijdje doorgaan, maar daar heb ik geen zin in. Als laatste krijgen we dan terrorisme. We zijn al een oorlog in getrokken door Amerika en ook deze antiterrorisme gekte zal hier over niet al te lange tijd inslaan.

Reclame’s tetteren nu al in je oor met de boodschap dat wij moeten voorkomen dat je buurman terroristische ideeën krijgt (God mag weten hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen, behalve hem te brainwashen natuurlijk). Ministers schreeuwen nu al dat we bovenaan het boodschappenlijstje van de terroristen staan en de politie grijpt deze kansen aan om te laten merken dat ze voorkeur hebben voor de ‘Amerikaanse standaard’ om gebruik te maken van de taser. 80 Procent van de agenten zijn voor het gebruik van het stroomstootwapen, zodat ze legaal brave, maar vervelende burgers kunnen martelen.

Nee die gene die denken dat deze NSB/ George Orwell-achtige klikspanen, welke gevormd zijn door de indoctrinatie van onze overheid, niet zullen overwaaien vanuit Amerika, hebben het goed mis. De enige vragen zijn wanneer het gebeurt en of jij het door hebt voordat je verraden wordt of pas erna…

2 reacties tot nu toe

ja vast, ze zagen hem zeker als een bedreiging voor zichzelf, zo proberen ze van hun concurent af te komen. maar mensen opjagen omdat het mogelijk terroristen zijn is ook terreur, alleen komt het dan van een andere kant. ik wilde eigenlijk vragen of ze veel belasting moeten betalen om zo behandelt te worden???

Lugtigheid
20 okt 2008 om 23:20

ja idd die gasten betalen zich daar helemaal scheel, ze hebben geen cent meer te makken zodat de politie daar allemaal mooie speeltjes krijgen om diezelfde mensen te terroriseren. Het is echt een schande!!!

Hansie
21 okt 2008 om 18:33

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie