Engeland slaat helemaal door

Dat Engeland voorop loopt met allerlei Big Brother maatregelen om hun inwoners te controleren en te volgen is onderhand wel duidelijk bij vele van jullie. Maar ze hebben er blijkbaar nog niet genoeg!

Er staan namelijk weer 2 maatregelen op stapel die de privacy nog meer schenden en beperken. Dit uiteraard onder het mom van bescherming tegen terroristen. Ik zal zo even kort uitleggen waar het over gaat en dan laat ik je zelf beoordelen of het middelen zijn om die enge terroristen aan te pakken, of dat het gewoon middelen zijn voor een oorlog tegen de inwoners van Engeland. Dat ze in dat land de grootste DNA database hebben is ook bekend maar aangezien er nu nog bepaalde regels vastzitten aan de afname daarvan groeit hij dus te langzaam. Daar hebben ze een oplossing op gevonden die nu in het parlement besproken word en wel de volgende; Geef de politie de bevoegdheid om in het geheim DNA monsters te ‘stelen’ en die dan in de database te mikken. Dan moet je denken aan sigarettenpeuken, koffiebekers, eigenlijk van alles waar je DNA op achter kan laten.  Ook moet het mogelijk worden dat ze gewoon je huis in mogen, terwijl je er niet bent, en dan lekker aan het DNA-swappen gaan. Mensenrechten en privacybescherming organisaties maken zich ernstige zorgen omdat er een grote kans bestaat dat er veel mensen ten onrechte beschuldigd zullen worden van misdaad of terrorisme. Deze informatie kan dan ook gedeeld worden met andere landen om zo te kijken of je niet toevallig een terrorist bent die in Verweggistan gezocht wordt. En dan nu het ergste, deze gestolen monsters zijn gewoon rechtsgeldig in de rechtbank! Dit geeft toch wel aan dat ze iedereen als verdachte zien en privacy wetgeving volkomen overbodig vinden. Ze zien je gewoon als hun eigendom waar ze mee kunnen doen wat ze maar willen, als zelfs je DNA niet persoonlijk genoeg is wat is dan nog wel persoonlijk? Klik hier voor het artikel uit de Dailymail.co.uk.

De 2e maatregel waar ik het over wil hebben, en ook op stapel staat, is het registreren van persoonlijke gegevens als de Engelsen een pre-paid gsm willen kopen. In Nederland moet je ook gegevens overleggen als je een gsm abonnement afsluit maar voor een pre-paid gsm hoef je niks te laten zien en dat gaat dus nu veranderen voor de Engelsen als de maatregel goedgekeurd wordt (daar maak ik me geen zorgen over) De reden, je raad het al, terroristen maken vaak gebruik van pre-paid telefoons omdat die niet op naam geregistreerd staan. Maar nou vraag ik me af, ”Zal die enge, boze baardmans dan niet zorgen dat hij een valse ID opgeeft en dan gewoon lekker zijn gang gaan?” Nee hoor, dat is niet relevant omdat ze geen terroristen willen pakken, ze willen de bevolking bespieden en iedere reisbeweging die je maakt in de gaten houden. Als iedere telefoon straks geregistreerd staat weten ze ook gelijk wie waar uithangt en dat is toch zó handig… Ze kunnen ook je gesprekken afluisteren als je telefoon uit staat, wist je dat nog niet? Het is echt waar, zolang je batterij in het toestel zit kunnen ze hem op afstand aanzetten en alles horen wat je zegt. En dan noemen ze ons paranoïde en alu-hoedjes, eigenlijk zou het andersom moeten zijn omdat de Engelse overheid, en tegenwoordig ook de Nederlandse, hun eigen bevolking voor geen meter vertrouwen!  Klik hier voor het artikel.

En ik kwam nog een artikel tegen wat goed in mijn verhaal past. 4,5 miljoen camera’s hebben ze alleen al in Londen hangen en over de rest van het land ook nog eens dat zelfde aantal, misschien wel meer. In een kuststad genaamd Hastings hebben ze weer nieuwe ophangpunten voor CCTV camera’s gevonden, ze hangen in bomen! als je de film 1984 gezien hebt dan weet je hoe laat het is. Zelfs in het park of het bos ben je niet meer veilig voor het alziend oog van de staat (Big Brother) Maar dat zeggen ze natuurlijk niet, ze zijn opgehangen om mensen te betrappen die een wikkel van een Mars, zakje van de M&M’s of weet ik wat nog meer in de bosjes gooien, mensen die hun hond uitlaten waar het niet mag kunnen zo ook betrapt worden en op de bon geslingerd worden voor deze vreselijke misdaad. De beelden worden allemaal opgeslagen in een database en kunnen tegen je gebruikt worden in de rechtbank. In deze tijd van economische onzekerheden en schaarste zou je toch denken dat ze het geld wat ze te besteden hebben aan nuttige dingen uit zouden geven en niet aan een paar nutteloze, dure, privacyschendende camera’s? Volgens mij is het niet misplaatst om Engeland de eerste ‘democratische’ politiestaat noemen, en er zullen er waarschijnlijk nog vele volgen.

En om af te sluiten nog 2 quotes van een vooraanstaand neo-con genaamd, Zbigniew Brezhinsky.  National security advisor van de VS en voorzitter van de Trilateral commision. Wat nu gebeurt in Engeland en gaat gebeuren in de rest van de westerse wereld is zoals deze man en zijn handlangers het graag willen zien. Ze zeggen ook gewoon wat er gaat gebeuren zoals je hieronder zult lezen.

“The technetronic era involves the gradual appearance of a more
controlled society. Such a society would be dominated by an elite,
unrestrained by traditional values.”

“Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance
over every citizen and maintain up-to-date complete files containing
even the most personal information about the citizen. These files will
be subject to instantaneous retrieval by the authorities.”

2 reacties tot nu toe

erg he, en moet je nou veel belasting betalen om zo behandelt te worden??? Maar ze moesten zonodig baantjes cre-eren voor al die idioten uit andere landen, die toch zonodig hierheen moesten komen, en geen zinnige bijdrage aan de economie kunnen leveren. Maar ze moeten wel want als gevolg van hun bestuurlijke onkunde sterft het eigen volk uit.

Lugtigheid
20 okt 2008 om 23:46

Tsja, het is gewoon ‘probleem, oplossing, reactie’ wat ze toepassen. Ze laten mensen die bij voorbaat kansloos zijn het land in, die mensen gaan uit pure ellende stelen en misdaden plegen. Waarop de overheid met de oplossing komt om het zelf-gecreëerde probleem op te lossen. En daardoor worden niet alleen de misdadigers maar voornamelijk de onschuldige Engelsen in een regelrechte nachtmerrie gesleurd.

leondb
22 okt 2008 om 19:26

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie