Verkiezingen in Amerika niet democratisch volgens R. Paul

De man die eigenlijk president zou moeten worden, maar dat niet heeft gered met dank aan o.a. de media, heeft wel even zijn mening gegeven over de verkiezingen in een interview met MSMBC. Ron Paul, de enigste kandidaat die echt terug wil naar het ‘echte Amerika’ van eerlijkheid en justice for all heeft gezegd dat de verkiezingen verre van democratisch zijn. Lees het artikel hier onder, heb het even vertaald voor jullie.

Congreslid Ron Paul heeft kritiek op het kiesstelsel in de VS en zegt dat het systeem niet erg democratisch is voor derden.

In een exclusief interview met MSNBC, heeft de voormalige kandidaat van de Liberale Partij voor het presidentschap in 1988 ook gezegd dat hij geen andere manier had behalve door een Republikeinse kandidaat in 2008 te worden.

Toen hem werd gevraagd waarom hij niet geprobeerd heeft om kandidaat te worden van de Constitution Party of de Liberale Partij in 2008, zei Paul, “Hoofdzakelijk omdat de wetten zeer eenzijdig zijn tegen sommige mensen die dat doen.”

“Sommigen zullen het je niet eens toelaten om dat te doen. Het systeem is niet erg democratisch voor derden en alternatieve keuzes. Alle regels en wetten zijn geschreven door Republikeinen en Democraten, en het is zeer moeilijk toegang te krijgen in de debatten”, voegde hij eraan toe.

”Als ik niet in Republikeinse primair was geweest, zou ik niet in de debatten gekomen zijn. Het is zeer moeilijk om stembrieven te krijgen, hoewel zij het vrij goed hebben gedaan kost het een lieve duit. Waarvan ze de helft al gebruiken om stembrieven te krijgen. Het systeem is zeer tendentieus tegenover de concurrentie.”

Hij voegde toe dat de Amerikanen geen goede keus hebben voor de verkiezingen op 4 November.
Hij was kritisch over de twee presidentiële kandidaten, over Republikein John McCain en Democraat Barack Obama, zei Paul dat beide kandidaten het zelfde buitenlandse en monetaire beleid steunden.

”Jammer genoeg, spreken de twee belangrijkste kandidaten niet over Syrië, Pakistan, en de dingen die echt belangrijk zijn,“ volgens Paul.

Lees hier het orginele artikel op Presstv.ir.

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie